Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniaaaaaak

OCZYSZCZANIE TWARZY u kosmetyczki a NACZYNKA . Poradźcie coś!

Polecane posty

Gość moniaaaaaak

Czy możliwe jest oczyszczanie twarzy u kosmetyczki w przypadku cery naczynkowej? Moja twarz wymaga oczyszczenia - mam mnóstwo kaszaków, grudek, jednym słowem "kaszkę" na twarzy. Boję się z tym jednak udać do kosmetyczki, ponieważ mam bardzo slabe, popekane naczynka krwionośne:( Jedna kiedyś zresztą powiedziała mi, że cery naczynkowej lepiejnie traktować chemikaliami. Ale to było z 5 lat temu, mam cichą nadzieję, że od tamtego czasu coż już się w kosmetyce zmieniło?? :( No bo co, do końca życia mieć taką zaniedbaną twarz??:( :( :( Czy jest jakiś sposób być może łagodniejszego oczyszczania twarzy? Czytałam o Brevoxylu, ale nie wiem czy to coś da i czy mogę używać tego na naczynka? Będę wdzięczna za odpowiedź 🌻 🌻 🌻

Gość jak doświadczona kosmetyczka
to idz spokojnie na oczyszczanie

Gość madziXX
tez mam taka cere ... i spokojnie mozesz isc na oczyszczanie sama jestem juz umowiona na 15 czerwca :)

Gość gosiennnnka
możesz iść tylko do jakiejś doświadczonej-sama zauważy że masz delikatne naczynka i powinna uważac i odpowiednie zabiegi zastosowac

Gość Kassja
Nie polecam!!! Przy wyciskaniu rozwalila mi naczynko na nosie i to w tym miejscu gdzie sie nosi okulary. Zrobil sie pajaczek i do tej pory nie moge z tym dojsc do ladu. Powinnam w pracy nosic okulary, a nie nosze w ogole bo mi sie zaraz to naczynko powieksza i rozlewa. Pewnie bede musiala isc na jakies laserowe zamykanie. Ona sie nie przyznala do tego, zreszta i tak twierdzila,ze sie zagoi. A ewidentnie tym czyms metalowym do wyciskania w tym miejscu mi robila. Nie pojde nigdy na mechaniczne oczyszczanie, na Zachodzie podobno dawno juz od tego odeszli, peelingi enzymatyczne, ja nawet ziarnistych nie uzywalam przez naczynka to mi malpa jedna spieprzyla. Wczesniej tez mialam przezycie - do tej pory dziura w policzku po wyciskaniu (pazurami mi kosmetyczka wyciskala!) jak po ospie. A zaznaczam,ze szlam do polecanych kosmetyczek i naprawde nie tanio. Szlag by to :(