Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkoda...

współczuje tym co miały dzisiaj ślub bo pogoda tragiczna

Polecane posty

Gość szkoda...

czego tu wspolczuc, bez przesady, pogoda jak kazda inna, chcociaz cieplo jest:) poza tym przeciez nie siedza na dworzu nie???

Gość do niczego taka pogoda się nie
nadaje, nie tylko na ślub. Ale faktycznie biała suknia cała w błocku i fryzura też do bani...

Gość nie potwierdza sie teoria
nie potwierdza sie teoria ze trzeba w czerwcu bo zawsze wypada ciepla pogoda. A terminy na czerwiec juz od roku porezerwowane ;) no coz, ja przezornie wybralam na jesieni ;) od kilku lat jesienie sa piekne.

Gość równy rok
temu 3 czerwca, tez bylo paskudnie. Czerwiec, wcale nie jets taki pewny. Ja mialam we rzesniu slub i było cudnie, słonecznie i ciepło

Widziałam dzis pare młodom wychodząca z bloku do samochodu...Pod parasolem, ona suknia z trenem, najprawdopodobniej matka trzymała jej cały dół sukni w górze, buty brudne, na chodniku mokro i jeszcze tak w tym momencie deszcz zaczął padać no i temperatura 15\' C czyli zimno....tylko współczuć. Ale czerwiec często jest właśnie taki deszczowy.

Jesien za to nie jest deszczona nigdy.... Dziewczyny, przeciez tego sie nie przewidzi, nie prognozujcie tutaj takich rzeczy...

Gość ok to moze powiedz czemu
od zawsze czerwiec byl zarezerwowany od pomnad roku wczesniej? chyba z tytulu zawsze pieknej i slonecznej pogody prawda? jestem pewna ze jakby laski przewidzialy ze bdzie tak lalo to by tego slubu w takim dniu nie chcialy brac.

Gość Podobno czerwiec to miesiąc
w którym ładna pogoda to pewniak :D kiedyś był taki temat, w którym miesiącu jest szansa na ładną pogodę. Wiekszość była za czerwcem :O i co lipa. A dobrze co niektóre pisały, że lepiej poczekać do września. Odkąd pamiętam wrzesień był zawsze ładny :) i w zeszłym roku i przed zeszłym rokiem było upalnie w tym miesiącu.

Gość pecha mialam
Dla mnie takim pewniakiem zawsze był sierpień. Brałam ślub w zeszłym roku w sierpniu i lało od samego rana.:( Sesja w plenerze odpadła, ja byłam śpiąca i miałam zrąbany humor.

zawsze??? co to znaczy??? pamiętasz wszystkie wrześnie do 5 lat wstecz??? to, że tak było rok temu niczego nie gwarantuje, podobnie jak tegoroczny deszcz nie gwarantuje deszczu w roku przyszłym...

Gość a co masz pietra
masz pietra bo juz planujesz czerwiec 2008?;) tak, pamietam czerwce kilka lat wstecz.

na 7. czerwca 2008 pogoda juz zaklepana, wiec no problem ;) ale nie rozumiem prognozowania pogody przez Was....przeciez to absurd...skad w takim razie, skoro w czerwcu pada, tyle osob chetnych???? Prosze objasnic!

Gość a co masz pietra
no czyli tak jak myslalam ;) juz sie wkurzasz bo tegoroczny czerwiec nieciekawy ;) ok uciekam stad bo zjedza mnie czerwcowki 2008 papapa

Gość a co masz pietra
ok zobaczymy ;) zycze ladnej pogody ja zaklepalam 13 październik

Gość dlatego jest tyle na
czerwiec bo wszyscy nie moga się doczekać zaobraczkowania. Maj podobno pecha przynosi no to wszystcy biorą ślub w czerwcu, aby szybciej. Tak dobrze pamiętam, że wrzesień przynajmniej przez ostatnie trzy lata wstecz nigdy nie zawiódł. Rok temu we wrzesniu sama brałam slub, rok wczesniej zwracałam szczególna uwagę jaka jest pogoda właśnie we wrzesniu, a jeszcze rok wcześniej byłam na weselu kuzyna, który równiez był we wrześniu :) Ostatnie trzy lata były piękne we wrześniu.

nie zgadzam się bo 3 czerwiec tego roku nie wszędzie był brzydki. U mnie w miejscowości lunęło tylko z rana i była brzydka pogoda do godz ok 13. Później się rozpogodziło i nawet słoneczko się pokazało. Zimno nie było bo wracałam popołudniem do domu i w bluzeczce tylko. U nas w bloku był ślub o 15 godz i wszystko było ładnie pięknie:-)

też mam na wrzesien- dokładnie 29 i mam nadzieję że będzie ładnie. 29 wrzesień 06 była śliczna pogoda:-)

a ja z innych powodów biorę ślub w czerwcu....więc to nie prawda :P poza tym pogadamy 7. czerwca 2007 i wówczas mozecie prognozowac pogodę na rok przyszły :)

Gość 3 czerwiec kiciunia to
jest dzisiaj, a w niedziele to slubów nie ma...

pierwsze malzestwo mialem w czerwcu, w nazwie miesiaca r byla ladna sloneczna pogoda, i po 8 latach bylem wdowcem, tak ze wszyskie przesady mozna o kant duupy rozbic. drugi slub wzialem w lipcu, pogoda taka sobie, wial wiatr, a malzenstwo trwa juz 20, kilka lat.

Gość a wam to sie chyba topiki
pomyliły.. ktos napisał, ze mu przykro dla tych dziewczyn, które miały wczoraj ślub, bo pewnie czekały na ten dzień długo, marzyły o pieknej pogodzie, a niestety było paskudnie, a Wy robicie sobie topik meteorologiczny i kłocicie , który miesiąc lepszy...