Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ranyyyy

Zaszłam w ciaże dopiero po zastosowaniu testów owulacyjnych!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość o ranyyyy

Dziś mi wyszło 2 kreski na teście ciążowym.Staralam się 4 mce i nic patrzylam tylko na śluz miał być ciągliwy i nic ,kupilam na allegro testy i zastosowałam i pozytywny był u mnie 19 dc i postaraliśmy sie i prosze zaszłam wnet -tyle straciłam czasu ale jest super ,jednak warto stosować testy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziewczynki stosujcie testy i też wam się uda szkoda czasu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A mnie szkoda kasy :-)Śluz wysoce płodny nie musi być ciągliwy. Nie wiem dlaczego szukałaś go aż 4 miesiące, wystarczyło poczytać przez 5 minut o objawach śluzu. Białko kurzego jaja nie zawsze występuje, ponadto to mógł być przypadek, szalenie wiele par zachowdzi w 4-5 miesiącu starań przy stosowaniu metody objawowo termicznej. W 1 cyklu masz nie więcej niż 40% szans na ciażę, więc może testy miały w tym swój udział (jeśli nie umiałaś oreślić śluzu) ale na pewno nie zwiększyły tych 40% :)Jakkolwiek - gratuluję :)

Gość Magda mmmmmmmmmmm
Gratulacje,szczere gratulacje!!!!!!!!!!! Ja staram się już 2 lata i nic ,też dużo dobrego słyszałam na temat testów owulacyjnych nawet moj gin powiedział że bardzo pomagają,ja je stosuje jednak wychodzą nie tak bardzo pozytywnie więc sie lecze.Natomiast mam koleżankę ktora odrazu użyła testow i 1 cykl i bobasek w drodzę jednak ona była świadoma że jest zdrowa regularny cykl 30 dniowy i od razu jej się udało tak jak tobie -szczerze gratuluje i zazdroszcze,kiedy w końcu mi sie powiedzie:-o

Gość beczka kapusty kiszonej
a gdzie te testy można kupić w aptece moze tez?

Gość Marta1983
teraz te testy to wszędzie można kupić.. Ale co zrobić jak zacznę nie w tym dniu sprawdzać i i tak mi nie pokaże owulki?? Przecież one też kosztują.. Nie wiem w sumie to można i raz albo dwa spróbować..:) a ile kosztują te po 20 sztuk??

Marrta wejdź na allegro, wpisz w okieno wyszukiwarki \"owulacyjne\" i wyskoczą Ci wszystkie dostępne oferty.O, tak: http://allegro.pl/search.php?string=owulacyjneJestem zadnia, że te testy przydają się w dwóch przypadkach- gdy ktoś nie chce stosować objawowo termicznej i woli wydawać pieniążki na testy- gdy ktoś stara się o konkretną płeć dziecka

Gość rudia
Dziewczyny ale testy sa dobre dla kobiet co maja regularne i nieregularne natomiast jak kobieta wie mniej wiecej jaka ma dlugosc jej cykl no zaczyna przez 5 dni testowac i fakt jak pokaza sie 2 krechy nalezy starac sie a jak chcecie miec chlopaka to nalezy poczekac od wyniku pozytywnego 24 godz

Rudia - nie chodzi o nieregularność cykli samych w sobie - a o koszt testów przy takich cyklach. Może się okazac, że będzie potrzebne więcej niż 10 a wtedy trzeba kupić więcej = zapłacić więcej.