Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miko23

jak sprawic zeby facet byl brutalny w lozku??? pomozcie

Polecane posty

Gość miko23

uwielbiam ostry seks, nie jakies ostre sado-maso, scat itp. ale dominace ze strony faceta i traktowanie mnie jakbym nie maial zdania :)...ummmmmm tylko w lozku wlasciwie tylko to mnie kreci moj chlopak jest kochany ,uwielbia mnie i na moje prosby zeby bylo"mocniej" robi sie jedynie mniej delikatny... a mi chodzi o to zeby sam, bez namawiania wzial mnie jak dziwke, zeby nie reagowal na mioje protesty( teraz takie cos od razu p[owoduje ze mowi"przepraszm kochanie ze za mocno...grrrr" chce zeby mnie ponizyl i zreznal traktujac jak szmate sam z siebie prosze bez glupicj komentarzy tak lubie bez tego seks w ogole mnie nie kreci a nie chce zeby to rozpadlo sie przez seks.... mysle ze w kazdym facecie jest cos takiego tylko jak to wydobyc? tylko chodzi o ta prawdziwa brutalniosc a nie umowina gre...

Gość po prostu powiedz mu o tym

a ogladacie jakies ostre filmiki czasem . jesli tak to musisz ostrzej zareagować w momencie gdy ci sie cos bardzo podoba .puścic tekst \" to jest fajne \" ,albo głośno westchnąć \" . i takie tam . albo po prostu wystaw mu tyłek i zakręc fajnie ,że by wiedział ,że czekasz . i powiedz \"kochanie ,wejdż we mnie \"

Gość ojeju_
miko --- > w ciagu 1 godziny stałaś sie o rok starsza :)

Gość miko po 20 anyway
a czy to wazne:p to dalej ja zadnego odzewu????

taaa ja mojemu mówię a on \"ja tak nie potrafię\", \"nie chcę cię traktować jak przedmiotu\", itd :/

Gość daj mu do poczytania
na poczatek lekkie bdsm, albo filmik jeśli wzrokowiec, potem możecie ntt porozmawiać, być może się w tym nie odnaljdzie, ale będzie wiedział o co ci biega.

a czasem po spróbowaniu "na żywo" łapią bakcyla :) próbowałas mówić do niego intymnie, w wulgarny sposób? jak na to reaguje?

Gość solo123
kurde masz problem ja mam odwrotny za to za to moj facet lubi czesciej ostry seks wkurza sie na mnie ze nie wypne mu dupoy jak chce itp.lubi tak czasm podejsc do mnie podniesc mi spodnice i raz dwa trzy przeleciec albo poprostu mnie ostro pieposzyc lubi tez jak mowie ze mnie boli, ale czasem ptrafic byc tak czuly i delikantny...ale czesciej uprawioamy ostry seks powiedz swojemu facetowi z gory prosto z mostu ze chde aby cie tak traktowal ale tylko w lozku bo cie to podnieca i tyle przeciez sie nie obrazi

to nie wystarczy, ok samo rzucanie skutkuje, ale np jak ma powiedzieć do mnie \"ty dziwko\" to nie brzmi prawdziwie :/ no i mamy kajdanki, co z tego skoro on nie lubi ich używać :/

Gość solo123
kurde kazdy facet sie inny a jak go pytasz czy mozecie zrobic cos innego uprawiac ostry wulgrany seks to co on na to?

Może powinniście o tym porozmawiać.U mnie na początku też różnie bywało,ale pogadaliśmy szczerze i okazało się ,że mamy podobne fantazje,tylko wstydziliśmy się powiedzieć tego wprost.Nie ma to jak szczera rozmowa!

a skąd wie, że nie jest ;) próbował?

Gość nie wiem...........
posle ci mojego meza:D

Gość solo123
mialam tez kiedys takiego faceta ani od tylu nie chcial sie ze mna kochac bo mowil ze on mnie tak nie moze traktowac no nie wspomne wogole o ostrym seksie nie bylo mowy.nie bylismy dlugo na szczwescie:)ale ty ilke jestes ze swoim?

Gość paramparam
Chyba musisz zmienic faceta, bo co z tego, ze on sie na to zdobedzie, skoro tak nie lubi? Bo gdyby lubił, to chybaby sie na godzil...potrafil sam z siebie. A nie o tochodzi,zeby tylko Tobie bylo dobrze. Wiec i tak sie to o seks rozbije:)

no ja jestem z moim facetem prawie 3 lata... na ogół wystarczy mi \"normalny\" seks, ale czasem fajnie by się było poczuć jak niewolnica... on się wczuwa tylko 10 minut a potem klapa :/

Gość miko po 20 anyway
Maala-rozumiem ciebie u mnie jest tak samo ja moge swintuszyc w lozku jasne ale to on ma to robic mowie rzeczy typu" zerznij mnie " itp a on potrafi odpowiedziec" z checia kochanie" :p (!!!!!) w ogole nie lapie...:o po prostu tego nie ma? myslalam zeby to naprawde czyms wkurzyc, tak na powaznie...nie weim...ostro poflirtowac z innym? odmawiac seksu i droczyc sie? moze wtedy sie naprawde zdenerwuje i cos zrobi? juz mnie to meczy :o

Gość solo123
ciezka sparawa naprawde moj potrafi sie wcielic w kazda role kurde fajnie mam chyba :) zrob co z tym bo zanudzisz sie z nim a moze jakies gadzeciki kup w seks szopie upij go no nie wiem

Gość ugryz go w .....
jaja

Gość wildfrog
Tez mam faceta, ktory nie potrafi byc ostry w lozku, a ja wstydze sie mu powiedziec, ze wole mocniej i bardziej zdecydowanie...

Gość solo123
dziewczyny jestescie z facetami to czego sie wstydzicie!!trzeba rozmaiwac i mowic o swoich fantazjach no co wy

Rozmowa, rozmowa, bez ściemy. Opisz mu/opowiedz mu jakbyś chciała. Przedstaw scenariusz dwóch/trzech scenek - ale bez szczegółów, żeby coś od siebie dał. Musi chwycić. Powiedz mu wprost: \"Ja tak lubię, to nie znaczy, że poza łóżkiem masz mnie tak traktować, ale w łóżku właśnie tak. To nie znaczy, że jak skończymy, masz o mnie tak myśleć dalej. Ufam Ci i kocham Cię, dlatego wiem, że nie myślisz tak o mnie. Ale w łóżku tego potrzebuję od Ciebie\". Tylko pamiętaj - bez żadnych znaków dymnych i zawoalowanych tekstów z Poznania do Zakopanego przez Olsztyn. A jak chwyci o co chodzi i się dogracie...to mu strasznie zazdroszczę :-(

Gość miko po 20 anyway
przeciez pisze ze mowie i mowie mu o tym az do znudzenia!!! kurcze seks jest wazny a nie chce zeby mi sie zwiazek rozlecial ale z 2 strony dlugo tak sie nie da :o zmienic faceta??? faceci co wy na to?? pomoze ktos?