Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhh

co on mysli, jak wytlumaczyc jego zachowanie

Polecane posty

Gość do ehhhhhhh
summaries, "małe psy najgłośniej szczekają," :D

Gość mona11111
'namietnosc pedzi,przyjemnosc biegnie ,rozsadek idzie-nic dziwnego ze zawsze przychodzi ostatni" a prawdziwa milosc poznaje sie nie po sile lecz po czasie jej trwania i tyle...

Gość ehhhhh
wystarczy juz dzieki za wszystkie komentarze

Gość stokrotatka
po co mi niesmialy? Bo ma fantastyczne poczucie humoru, bo jest inteligentny, bo mozna z nim porozmawiac, bo jest przystojny. Bo mam juz dosc zimnych drani, ktorzy szpanuja fura i komora i licza na szybki seks :)

Wybacz bezposredniosc, ale ten sms \"chyba nie masz ochoty sie do mnie odzywac\" byl beznadziejny... gdybym ja takiego dostala od razu facet bylby skreslony bo poczulabym sie osaczona z kazdej strony:o Poza tym odbieram to jako cos na ksztalt proby wpedzenia mnie w poczucie winy co jest rownie beznadziejne:o Pozdrawiam 🖐️

jest taki raper, Eldo, dla mnie mistrz, poata (przed generalizowaniem, ze raperzy to debile, zapraszam do przejrzenia jego biografii i zaglebienia sie w teksty ktore pisze). im\' in love: \" Chociaż serce czasem zimne jak bruk nad ranem, a rozum chce je zagłuszyć i mówić za nie, nie czas na racjonalność, TO ZBRODNIA EMOCJE TŁUMIĆ, a mi jak Skaldom wszystko mówi że... \"I\'m In Love\" Nawet jeśliW TEJ MINUCIE TYLKO, a jutro obudzimy się obok wiedząc, że NOC TO BYŁA WSZYSTKO i nic, nikogo NIE WIŃ za to, bo do miłości nie potrzeba czasu a NAMIĘTNOŚCI, i jeśli to jednak start choć nie umiem myśleć o jutrze, wiem że jutro też chcę budząc się widzieć Twój uśmiech, choć pewnie łóżko będzie puste, serce pełne, całuję Twoje zdjęcie...\"

Gość E593
"Nieśmiały=Brzydki Nieśmiały=Słaby charakter" :o mylisz sie i to nie wiesz, jak bardzo :o Ty nie jestes niesmialy? Nie byles nigdy?

Gość stokrotatka
i jeszcze jedno: nie jest brzydki. Jest bardzo przystojny i inteligentny. Po prostu ma dosc pustych lasek, ktore leca na jego pieniadze i na to, zeby miec sie z kims pokazac w barze. Takie trudne do pojecia?

czasem to malo pieerdolca nie dostane, od tego jak ten swiat jest skomplikowany. Przed laty bylem z dziewczyna, cud, miod, ultramaryna, kupilem nawet obraczki, i duupa, kanarek zdechl, prysly zmysly, a poznalem moja zone i na drugiej randce bzykalismy sie jak stare malzenstwo i tak sie bzykamy od 20 lat, jak nima Iskry Bozej to i tak nic nie zdzialasz.

Gość mona11111
olcha--mylisz prawdziwa milosc z szybkim seksem:P

przeczytaj jeszcze raz, to nie boli. "wiem że jutro też chcę budząc się widzieć Twój uśmiech, choć pewnie łóżko będzie puste, serce pełne, całuję Twoje zdjęcie.." sedno sprawy, dla tych, co z ksiażkami i słowem pisanym sa na bakier.

Gość stokrotatka
Chryste, to juz nie tylko calowac sie nie mozna ale rozmawiac tez? Nie musze ci sie tlumaczyc ale wygladalo to tak, ze musialam sila wyciagac z niego slowa niemal! poznalismy sie przez neta, tak a co! Zawsze ja zagadywalam, ciagnelam go za jezyk. Dzis sam pisze, zwierza mi sie. Od razu mowie, ze poznalismy sie w realu, zeby nie bylo. Niesmialosc mozna pokonac, nie wiesz o tym?

Gość stokrotatka
taaaak. Udawal a tak naprawde to wielki macho z niego. I zapewne dlatego nawet mnie nie dotknal na tej randce. I jak ci latwo nazywac przegrancem kogos, kogo po prostu skrzywdzila taka istota jak ty. Chlopak studiuje, ma bogate zainteresowania, mozna z nim pogadac, rewelacyjne poczucie humoru. Jedynym jego bledem bylo to, ze zwiazal sie z nieodpowiednia kobieta. To ciekawe. A teraz was juz zgorsze do konca: mam zamiar jechac do niego (500 km) i nocowac u niego 2 noce. to dopiero rozpusta coo? :D

Gość do ehhhhhhh
powstrzymam się od analizowania tego "poematu", ale skomentuje to, co wyróżniłas wielkimi literami: TO ZBRODNIA EMOCJE TŁUMIĆ - wyobraź sobie świat oparty tylko i wyłącznie na emocjach - to dopiero byłyby zbrodnie, pod wpływem nietłumionych emocji właśnie popełniane :D stokrotatka - mi się wydaje, że każdy rozsądny czlowiek odróżnia nieśmiałego od psychotycznego socjopaty :) Nieśmiały to nie niemowa, tylko osoba mająca problemy przy nawiązywaniu kontaktów. Chyba jasne, chociaz nie dla Summaries

ej ja Ci naprawde zalatwie fuche scenarzysty do jakiegos serialu. teraz mysle, ze najlepsza opcja do \"pierwsza milosc\", pozostaniesz w temacie.

Gość stokrotatka
do do ehhhhh

Gość stokrotatka
do do ehhhhh

Gość mona11111
olcha----dla ciebie namietnosc to to samo co milosc,sama wez sie za czytanie bo poza NAMIETNOSCIAMI nic nie rozumiesz:P

Gość do ehhhhhhh
jak to było do mnie to dzięki, ale mam swoją robotę, nawet zbliżona do scenarzysty, ale trzeba trochę więcej myśleć :)

chyba nie rozumiesz bez kitu o jakie emocje u chodzi. prawda jest taka, ze kazdy ma swoja wlasna, prywatna dupe, daje (nie daje) komu chce, jego sprawa. a reszcie swiata chuj do tego. proste. za trudne? ks rydzyk chetnie zastosuje wobesc swietojebliwych indoktrynacje, by poglebic ich wiare w to, ze ludzi jebac mozna, slowem, czytem, sokarzeniami, ocenami. mam nadzieje, ze wszyscy , ktorzy wypowiedzieli sie ty,m jakoby pocalunek byc przejawem bycia osoba latwa, niegdy w zyciu ani nie calowali sie przed zawarciem zwiazku malzenskiego, a co wiecej, o zgrozo, nie wspolzyli. amen. rozejdzcie sie bo juz poludnie, niedlugo transmisja z Rzymu. wiecej ruchow, a mniej pierdolenia. kto bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem.

Gość ehhhhh
NAPISAL ;D

Gość stokrotatka
cos mi obcina. Niesmialy nie znajdzie dziewczyny? teraz to juz sie ubawilam do lez :D Jasne, cale zycie bedzie sam! Ty jestes taka ograniczona czy udajesz? Ludzie niesmiali ciezko nawiazuja kontakty ale potem, jak poznaja dana osobe blizej, sa bardziej otwarci., Jak nie wierzysz to poczytaj definicje :D a jego dziewczyna jeszcze nie jestem :) chociaz nie ukrywam: mam nadzieje,z e to sie zmieni

Gość ehhhhh
:)

Gość mona11111
olcha Twoje wypowiedzi przesiakniete wulgaryzmami swiadcza tylko o Tobie,unosisz sie a nie podajesz logicznych argumentow,jasne kazdy jest kowalem sewego losu,ale te ktore oddaja sie czy caluja NAMIETNIE:p na 1 randce niech pozniej nie lamentuja i nie zakladaja kolejnych topikow w stylu"czemu on mnie nie chce"albo"jestem w ciazy chyba sie zabije"...:P

stokroto durna co to za chlop ze dziewcze skrzywdzilo, chlopy to wiadomo swinie sa i juz. Otrzepie taki chuuja i dalej chajze na zdobywanie swiata, pewno to taki, Juliuszek Slowacki co to siu bzdziu, dziewcze mnie skrzywdzilo lolaboga

Gość stokrotatka
ehhhh napisz co napisal :D mowilam, ze sie odezwie? :D

Gość ehhhhh
ODEZWAL SIE :)

\"Ludzie niesmiali ciezko nawiazuja kontakty ale potem, jak poznaja dana osobe blizej, sa bardziej otwarci.,\" no tak, ale to kobieta musi mu dac szanse, zeby sie otworzyl, niejako pomoc mu, a ze kobiety ida na latwizne i chca pewnych siebie, to jest jak jest, niesmiali faktycznie (prawie) cale zycie sa samotni.

mona, bo ja nie udaje , ze cos takiego jak emocje, jak namietnosci, jak poped nie istanieje. jak mam ochote kochac sie ze swoim facetem, to zaciagam go do lozka i nie mysle o tym, ze obłudna mona wiedzac to, zacznie po mnie jechac. bo LICZYMY SIE TYLKO JA I ON. ludzie gadaja, gadali i gadac beda. zdystansuj sie sama do siebie, bo po 4 miesiacach oddalas sie facetowi (nie mowi mi, ze 4 miechy to duzo czasu zeby wystarczajaco poznac czlowieka, czlowieka poznaje sie przez cale zycie. polalunek na pierwszej randce be be, za to seks z facetem ktorego znasz 4 miechy jest jak jajbardziej spoko). dwulicowosc to to, co charakteruzuje 3/4 uzytkownikow kafeterii. ale raczka raczke myje, wiec wszystko jest cacy mona, pamietaj, ze to co piszesz, a to co robisz to 2 bieguny....... i przystopuj z tymi ocenami, bo ktos wobec Ciebie moze tak samo sie zachowac, a pamietaj, ze ruszone gówno śmierdzi. jestem czlowkiem, pod kazdym wzgledem, zdystansowana wobec siebie, a tymbardziej wobec osob 3.

Gość ehhhhh
chyba sie na mnie nie gniewasz co :* przepraszam ale wczoraj zabalowalem, grill piwko u rodziny wiesz jak jest buzi :*