Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhhh

co on mysli, jak wytlumaczyc jego zachowanie

Polecane posty

Gość do ehhhhhhh
wydaje mi się, że sprawa się wyjaśnila i nie ma sensu obrzucać się tu błotem z powodu odmiennych poglądów. Powodzenia ehhhhh i wszystko bedzie dobrze. A Summaries i jej podobne dalej bedą szukać w necie ujścia dla swoich frustracji

\"O wartosci czlwoieka nie swiadczy to na ktorej randce sie calowal ani nawet to ilu partnerow seksualnych mial!\" z tym nie moge sie zgodzic, bo jak dziewczyna czy facet idzie do lozka z prawie kazda nowopoznana osoba, to nadaj taki ktos jest wartosciowy? Dla mnie nie.

Gość stokrotatka
Betonu powiem ci tak: skrzywdzilo mnie 2 takich wlasnie macho. Lewdo sie pozbieralam...z nim bylo inaczej, cos mnie kusilo zeby pisac, zagadywac chociaz rozmowny nie byl. Jak go poznalam blizej to okazalo sie, ze mialam racje :) a Ty na pewno na taka tez trafisz. Tylko wtedy nie caluj jej bron Boze na 1 randce :D :D :D

Gość xxxxpapapappap
14 letnie dzieci maja lepiej niz Ty poukladane w glowie,sam fakt ze zadajesz tak tandetne pytania...nie wspominajac juz o tym co tu dalej wypisujesz...nic dziwnego ze faceci smieja sie ze owijaja sobie wokol palca niektore dziewczyny...teraz wiem ze maja racje:)

Gość ehhhhh
milej niedzieli :)

Gość hahahaah
Jakbym opuscila wszystkie wypowiedzi kolezanki -----> ehhhh i przeczytala tlyko wasze komentarze to stwierdzilabym,ze dziewczyna na 1szej randce uprawiala conajmniej sex analny poprzedzony pissingiem i zakonczony jak to pisza na kafe "lodem z siarczystym polykiem" :O Ludzie!!!! Ona sie tylko pocalowala z tym chlopakiem!!!!!!!!! Czy wy jestescie nienormalni?!!!

Gość stokrotatka
Betonu...moze byc wartosciowa osoba bo to zalezy od okolicznosci w jakich to sie stalo. nie popieram przygod, nie popieram szybkiego seksu...ale nie wolno tez skreslac kobiety dlatego, ze miala kilku facetow. Nie wiem, dla mnie liczy sie cos innego i niczyim materacem byc nie chce.

Gość mona1111
wlasnie wiem ze to ten...byl ze mna gdy bylam w szpitaku,gdy mialam ciezki okres w zyciu i zawsze moge na niego liczyc...sprawdzil sie w niejednej sytuacji i wiem po prostu wiem ze bedziemy razem zawsze...ale w zyciu trzeba miec pewne zasady,kto ich nie ma sam wystawia sobie ocene...niekoniecznie pozytywna:)

stokrotatka - jak jest mi taka pisana, to trafie :) jak dziewczyna ma sie \"przejechac\" na cwaniaku i maczo, a dopiero pozniej dostrzec i docenic mnie, to trudno, niech i tak bedzie :D

\"Nieśmiały jest cieniasem z którego każdy w duchu się naśmiewa Do kanału\" no brak mi slow po prostu :o 😡

Gość stokrotatka
Czasem trzeba przezyc takie cos niestety. Jakbym wiedziala, ze to macho i cwaniak to bym go spuscila na drzewo bardzo szybko. Niestety, to jaki jest pokazal po pol roku dopiero, szokujac wszystkich wkolo, nawet swoich przyjaciol. Ale niech moc bedzie z nim, dzieki t5emu wiem kogo szukam i co sie liczy :)

Gość do ehhhhhhh
do do mona ... nigdy nie masz pewności, jak zachowa się człowiek z ktorym jesteś dwa miesiące, dwa lata, a nawet dłużej. Ja się rozwiodłam z mężem po sześciu latach. Miałam depresję po poronieniu. Może i mi odpieeerdolilo, mówiąc kolokwialnie, ale on tego nie wytrzymał, a miało być "w zdrowiu i chorobie". Jak już pisalam, wydaje mi się, że trzeba być uważnym w podejmowaniu decyzji, w miłości nie ma żadnych reguł i zasad, są tylko dwie osoby

Gość stokrotatka
betonu bo na to nie ma slow, dlatego ja nie skomentowalam. Ograniczone horyzonty myslowe kolezanki, ktora nie ma szczesliwego zycia, spedza je na kafe, gdzie mozna bezkarnie obrazac bo przeciez "i tak mnie nie znaja"

Gość do ehhhhhhh
i pewnie jest nieśmiały :D

i do tego chyba tez niesmialy, tym bardziej dziwi mnie jego podejscie, bo w takim razie sam jest \"cieniasem z którego każdy w duchu się naśmiewa\" :D

Gość stokrotatka
a dzieki za sprostowanie :D ale i tak podtrzymuje moja opinie o nim :D

Gość stokrotatka
no nie wiesz o co chodzi? Sfrustrowany i dowartosciowuje siebie w ten sposob. Chociaz na kafe moze pokazac jaki z niego twardziel!

Gość tereferekuk23
To co, on ma Ci odpisywać na każdy sms?Co 3 godziny? Daj spokój, nawet w udanym związku wieczne pisanie smsów i jeszcze odbieranie braku natychmiastowej odpowiedzi negatywnie-jest niedorzeczne