Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marghi

Dwie obumarłe ciąże

Polecane posty

Nati,ja byłam u gin.tydzień temu.Plamienia małam 2 tyg temu przez 2 dni.Ze względu na plamienie na plamienie dostałam duphaston 2x2 przez kilka dni,a teraz biorę 2x1.Bolały mnie krzyze i brzuch ,a teraz nie dzieje mi się nic.Pobolewał mnie brzuch to się martwiłam dlaczego,teraz od kilku dni czuję sie dobrze i też się niepokoję czy jest wszystko w porzadku.Nie robila mi gin.usg,powiedzała,że nic jeszcze nie zobaczyUsg.będe mieć robione za dwa tygodnie. Pytasz o date porodu? chcialabym tego dnia dożyć:) z moich obliczeń wychodzi na 4 kwietnia.Ostatnią@ miałam 29 czerwca. Nie wiem co myśleć:wczoraj była u mojej siostry koleżanka mówiła,że robła sobie test i wyszedl jej pozytwyny a zrobla bete okazało się ze nie jest w ciaży.Mi już chodza głupie myśli po głowie:( chyba sama pójdę sobie zrobić bete.Mi na dwóch testach wyszly 2 kreski,tylko,że ta kreska druga wychodziła dopiero po chwili i jak na jednym tak i na drugim teście jest taka blaaaada.Ja te testy pokazywałam mojej gin. Chyba się denerwuję...... A!mam sobie zrobc badanie tarczyczy,toxy ,glukozy i cytomegalii. Pomarańczko:) cieszę się,że 1wszy trymest masz na sobą,teraz to juz będzie tylko dobrze)zobaczysz!Tulę mocno:)❤️

Marghi ja tez ostatnia okres mialam 29 czerwca :D takze jestesmy w tym samym tyg ;) Ja przez 3 dni czulkam rano mdlosci teraz od dwoch dni nie czuje ich ... tylko czasami w dzien ... dzisiaj np nie czuje nic tylko mnie kłuje w w macicy ale tak jakos nisko ... tez jak nie mam objawów to mam głupie mysli , czasami mysle ze wolalabym zygac jak kot wtedy bym wiedziala ze dzidzia sie rozwija :) ...kurcze kłuje mnei cały czas ...

Ja robiłam jeden test i to za jakies 8 zl ... wyszla dosc wyrazna kreska Ale Marghi na 100 % jestes w ciazy innej opcji nie ma pamietaj :)

Nati ja się czuję rewelacyjnie,kondycja,że mogłabym góry przenosić.Wiele będzie wiadomo po pierwszym usg,martwie się trochę,ale staram sobie tłumaczyć,że co ma być to będzie.Mierzę sobie temp.pod językiem zanim wstanę z łóżka-przewaznie miałam 37;00,37;1 a dzisiaj 39;00dlaczego?nic nie rozumię. Nati proszę Cię sprawdz jaką Ty masz temperaturę-pytam tak tylko dla porównania. Całuski dla Filipka:)👄

teraz mierzylam pod jezykiem mam 36,3 st Ale mam dzisiaj nerwy ...i mnie ciagle kluje w macicy :(

Nati,zmierz temp. rano przed wstaniem z łóżka.Nie denerwuj się,nerwy nic dobrego Ci nie dadzą,a co ma być to i tak będzie.Ja jestem w podobnej sytuacji jak TY,a może i nawet gorszej,bo TY jakś tam punktcik wdziałaś.Wiadomo,że jakś tam niepokój czuję,ale staram się o tym nie myśleć.Przed momentem byłam na zakupach,chcialam sobie kupić sukienkę na wesele i jakieś ubranko dla Kubusia-wróciłam o niczym:( Teraz muszę trochę dom ogarnąć;) miłego dnia:)

U mnie nic nowego:) czuję się dobrze:)nie mam także napadów głodowych:) ,no ale teraz to muszę sobie jakąś kolacyjkę zjeść

Słyszałaś o Lepperze?kurcze szkoda mi go jako człowieka,bo co do polityki to ja się nie mieszam.Nie bardzo chce mi się w to wierzyć,że sam targnął na własne zycie.Szkoda człowieka

Słyszałam ... szok szok szok ! szkoda gadac Kurcze czuje parcie na pecherz dosc czesto ... i zjadlabym cos ale nei mam co :D nei moge sie srody doczekac zobvacze moja malutką :)

Nati🖐️ I co mierzyłaś rano temperature?Ja przebudziłam się o 4 nad ranem,kontrolowałam tewmp. i małam 36;8 a rano o 8;30 miałam 37;1. Czuję się dobrze,nic m się nie dzieje,aż zastanawiająco dobrze-mam nadzieję,że będzie wszystko dobrze... Nie wiem jak u Ciebie,ale u nas pogoda jest dość ładna,po mimo to,że prognoza pogody na weekend jest nie ciekawa. de troszkę na dwór:)pozdrawiam i miłego dna życzę:)

Marghi przepraszam ale jak na zlosc termometr mi sie gdzies zapodział :( nie mloge go znalezc Jutro ide na USG boje sie bo juz nie mam mdlosci ... minimalne ale zadko , boje sie

Nati ,a jak się czujesz?co do mdłośći to ja ich wogóle nie mam,natomiast znowu pobolewa mnie brzuch,krzyże i ogólnie jestem bardzo słaba. Nie martw się,zapewne będziesz szczęśliwa po jutrzejszej wizycie:) Nati,kazala Ci gn.zrobić jakeś badania ?,bo mi cytomegalie,toxe,tarczyce i glukoze. Pozdrawiam:)

Marghi boje sie ;( kurde ... za dobrze sie czuje dzisiaj :( ja pierdziele nie przezyje tego jak cos sie stanie :(

Gość dorka2
Hallo🖐️ Marghi,nati_24 nie martwcie sie na pewno bedzie wszystko dobrze:) brak objawow czy bole brzucha i krzyza wcale nie musi oznaczac ze jest zle. nati-24 trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte i daj koniecznie znac jak tam. Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki👄

Marghi, Nati wielkie gratulacje!!!!!!!!!!! :) Strasznie sie ciesze ;) ale... czytam Was i nie spodobało mi sie jedno 9Nie obraźcie sie ale musze to napsac) - nie możecie widziec wszystko w taskich barwach i doszukiwać sie problemów ze cos jest nie tak. Marghi zostaw ten termometr jestes w ciąży i on ci niejest potrzebny, a co do testów to na każdym pisze ze intensywność koloru drugiej kreski o niczym nie swiadczy - druga kreska czyblada czy mocna jest oznaką ciąży w 99.99% Nati pobolewanie w dole brzucha jest też normalne, macica sie rozciąga i wykształca, tak samo krzyze... A różne dni po wzgledem samopoczucia tezsa normalne czasem czujesz sie lepiej czasem gorzej. Przecież doskonale wiecie jak wazne jest pozytywne nastawienie i Jestem pewna ŻE WSZYSTKO Z WASZYMI MALEŃSTWAMI W PORZADKU !!!!! To co Wam napisałam wy już wiecie jestescie doswiadczonymi mamusiami ja wiem ze macie powody do wiekszego zmartwienia niż inne mamusie oczekujące na maleństwa - ale prosze Was myslcie pozytywnie - napewno wszystko jest ok :) Jeszcze raz wielkie gratulacje!!!!! Trzeba bedzie chyba założyć tabelke ciążowa :)

dzieki dziewczyny :) jestescie kochane :) No i widzicie hehe nie mialam mdlosci przez caly dzien a teraz mi słabo i niedobrze :D:D ahh hehehehe bedzie ok i u Ciebie MArghi tez !!!!!! NIE MA INNEJ OPCJI !! ;)

mdłosci na całego ... ehh chciałam to mam , jade do OStrowa po wyniki a pozniej do lekarza trzymajcie kciuki

Kingusia i Dorka:)dzięki za dobre słowo:) Czuję się fatalnie,niby nie boli mnie w tej chwili nic,ale czuję sie bardzo słaba. Nati czekam na DOBRE!!! wieści po wizycie:)

Gość dorka2
Nati co sie dzieje,czemu nic nie piszesz??????????

Gość dorka2
Marghi a jak Ty sie dzisiaj czujesz???

Dorka :) Pobolewa mnie podbrzusze i czuję się słaba. Niepokoi mnie to dlaczego Nati milczy. Pozdrawiam:)

Gość dorka2
Marghi:) Jezeli zle sie ogolnie czujesz,to moze idz do lekarza niech sprawdzi czy jest wszystko dobrze,wtedy bedziesz spokojniejsza:) Pozdrawiam🌼

Gość dorka2
Dziewczyny czemu nic nie piszecie:(:( Marghi jak sie czujesz??? Kiniusia Wszystkiego naj najlepszego z okazji urodzinek🌼🌼🌼 Pozdrawiam👄

Przepraszam dziewczynki moglam odrazu Wam napisac ze po wizycie zostaje u mamy i nie bedzie mnie 2 dni :) WSZYSTKO OK !!! Dzidzius ma 3 mm i serduszko bije , jestem dokładnie w 6 tygodniu termin jakos na 4, 5 kwietnia Bede brała luteine, kwas foliowy oczywiscie, acard i clexane zastrzyki w brzuch ... hmm zmienilam lekarza mam innego niz jak bylam z Filipkiem w ciązy , ale jestem z niego bardzo zadowolona , opieka na wysokim poziomie :) Jade jeszcze do Łodzi do Centrum Zdroiwia Matki i Dziecka jakos tak , poniewaz chorowałam na toxoplazmoze a jednak cos z tymi moimi wynikami nie tak wiec musze szczegolowo to zbadac :) Jestem mega senna a wczoraj mialam mdlosci cały dzien :) dzisiaj prawie wogole wiec jutro dzien do dupy bo ja tak mam co 2 dni :D