Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r.R.r.

Jaki powinien być chłopak i co robić żeby miał dziewczynę

Polecane posty

Gość co wy tam wiecie
ja wam dam najlepszą sprawdzoną metodę, słuchajcie teraz uważnie: idziecie ulicą, widzicie, że jakaś dziewczyna wam sie podoba, czujecie że w waszych portkach robi się za ciasno no i do dzieła łapiecie ja, ścigacie z niej ubranie, przy tym drobna ale bardzo ważna uwaga, nie zwracajcie uwagi ani na jej dziamgotanie ani wymachiwanie rękami i nogami po wszystkim dobrze jest wziąć prysznic, prawda,że proste:)?

Gość ja tylko bywam miła
:D

Gość co wy tam wiecie
ale to jest oczywiście metoda dla prawdziwych mężczyzn a nie dla takich ciamajd jak wy

dobre dobre:D ale wiesz..chłopoy tu tacy nieśmiali wiec nie chciałam tak zaraz z grubej rury:D

Gość co wy tam wiecie
o widziecie, i kobiecie to się spodobało, one o tym przecież marzą, taka jest prawda, przyrody się nie oszuka

Gość co wy tam wiecie
no przecież widzisz , że kobiety też uważają, że to najlepsza metoda podrywu, tylko nie proponowały wam jej bo jesteście takimi lamusami

eee tam...zaraz gwałt:D za zgoda to juz nie gwałt hehe...żartuje oczywiście:)

Tak... najgorsze co może zrobić mężczyzna to bać się kobiety

co wy tam wiecie---stosujesz ta metode podrywu na codzień??:D

Gość co wy tam wiecie
czy ja ? czy ja sto sto stosuje? nnniieee bo jestem nieśmiały;P

Gość znowu sesja
do r.R.r -----ojeju jeju. ja tam lubie takich chlopcow. tzn tylko troche niesmialych. jak jestes jeszcze przystojny, studiujesz i jak widze po Twoich wypowiedziach jestes inteligentny to wszytko gra. dlatego nie mozesz znalezc dziewczyny bo pewnie za bardzo poza studiami nie wychodzisz z domku-prawda ???:) to prawda rowniez ze kobiety szukaja w mezczyznach wsparcia, aby byl silny- fiz i psych. ale takze czulosci, opiekunczosci itp. glowa do gory jestem pewna ze interesujacy z Ciebie chico :D

wiecie czym się różni brzydal od przystojniaka tym że przystojniakowi kobieta da za darmo i to z miłą chęcią a brzydalowi, to nawet za pieniądze nie da, bo się nim brzydzi.

Gość znowu sesja
ja twierdze ze niesmiali maja cos fajnego w sobie i moglabym byc z takim. ale rozroznijmy 2 rzeczy- mam na mysli tylko troche niesmialego a nie chorobliwie niesmialego ktory boi sie odezwac do ludzi i zaplacic za gaz w banku itp. wydasje mi sie ze Ci troszke niesmiali sa czulsi, bardziej kochajacy i umiejacy sluchac kobiety.

bo to jest proste :D już to kiedyś to wyjaśniały :P Lubią nieśmiałych ale do nich a nie do wszystkiego 🖐️ nieśmiałość = lekka nieśmiałość do interesującej kobiety... tylko taka :P więc to żadna nieśmiałość :D

Gość znowu sesja
dokladnie tak jest:)

Gość znowu sesja
mocno niesmialy czyli co???? co to znaczy???? ze boisz sie rozmawiac z ludzmi? podejsc do kobiety itp?? to nie znaczy ze kobiety takich nie chca tylko poprostu nie maja mozliwosci poznac takich mezczyzn bo niby jak jak oni sie wstydza????? proponuje poznawanie przez internet. mam wujka ktory ma 30lat i jest naprawde przystojny wysoki ma dobra prace, jest zabawny inteligentny czuly i taki dobry. ale jest niesmialy. nie mowie o relacjach z rodzina- bo tu jest wszystko ok. ale o jego relacjach z kobietami. jest kawalerem i mysle ze nigdy zadnej nie mial przez ta niesmialosc. a jestem pewna ze wiele kobiet z przyjemnoscia by chcialy z nim byc gdyby mialy okazje go poznac

Gość znowu sesja
billy mowisz ze masz niesmialosc do ladnych dziewczyn. i wyobraz sobie ze wiekszosc mezczyzn tak ma. bnoja sie podejsc do ladnej dziewczyny bo boja sie odrzucenia itp. ladna dziewczyna ma mniejsze szanse na znalezienie chlopaka niz przecietna. niestety wiem to z doswiadczenia.... wiec nie mow ze jestes niesmialy w stosunku do tych ladnych tylko nawiazuj z nimi kontakty bo- uwierz mi one naprawde tego chca i na to czekaja

Gość znowu sesja
wodniczkajego----- wiadomo, ale oni tego nie moga pojac;D

Gość mnie też dopadło .
znowu sesja ---> dzieki za słowa otuchy i wsparcie. :) A tak poza tym... znowu sesja...

Gość stńczyk
🖐️

Gość znowu sesja
do zakochany stanczyk---- "ladna dziewczyna ma mniejsze szanse na znalezienie chlopaka niz przecietna." to prawda naprawde. ale mowie tu o ladnych i inteligentnych. nie o lodziach. naprawde przecietne maja latwiej bo mezczyzna nie boi sie do niej podejsc i ma w czym wybierac. a ladna?? jezeli sama nmie zadziala to marne szase ze ktos do niej podejdzie np na imprezce bo sie boi. uwierzcie mi bo wiem co mowie. jak widzisz ladna dziewczyne to myslisz- fajna laska napewno ma faceta. a skad wiesz?? moze nie ma. bo wszyscy sie boja do niej podejsc. mialam tak przez jakis czas teraz jestem z chlopakiem ktory powiedzial mi ze bal sie do mnie podejsc bo stwierdzil ze jestem za ladna i puszcze focha ze mam go w pupie. musialo by sie wiecej dziewczyn wypowiedziec na ten temat zebyscie zrozumieli:)

Gość znowu sesja
billy jezeli sie czerwienisz i nie wiesz o czym rozmawaiac z dziewczyna to tak jak mowilam zacznij znajomosc przez internet. tak bedzie latwiej. a zaczelam walory swojego wujka od tego ze jest pzrystojny itd z czystego przypadku naprawde:P