Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r.R.r.

Jaki powinien być chłopak i co robić żeby miał dziewczynę

Polecane posty

Gość znowu sesja
hehehe no co Ty? a jak widzisz ladna na ulicy itp to zawsze z kims?? czy mowisz tu o tym ze nie znasz osobiscie ladnej i samotnej?

Gość your red rose
mialam tak przez jakis czas teraz jestem z chlopakiem ktory powiedzial mi ze bal sie do mnie podejsc bo stwierdzil ze jestem za ladna i puszcze focha ze mam go w pupie. -- czego to sie mozna dowiedziec:) Ale sobie wymyslił;) przecież to widać, że nie masz zamiaru go puszczać ani kantem ani pupą! eh ci faceci;)

Gość your red rose
;) jak go kochają to go wszędzie ze sobą ciągają;) wierz mi:)

Gość znowu sesja
a to Ci powiem przyklad z mojego otoczenia. mam kolezanke na studiach ktora od 4lat jest samotna. i to nie dlatego ze chce byc singlem tylko dlatego ze nie moze poznac cjhlopaka. a jest naprawde bardzo ladna. i yu nie chodzi o to ze ona wybrzydza ze ten taki a ten siaki. ona poprostu nie ma z czego wybierac!! tzn nie ma potencjalnych chlopakow ktorzy mogliby z nia byc!!! boja sie jej???

Gość znowu sesja
nie no na ulicy to trudno poznac dziewczyne raczej:)

Gość znowu sesja
madra dziewczyna nigdy sie nie wypnie. a jak glupia i sie wypnie to co???? zawsze trening. a trening czyni mistrza. mala rada: nie podchodz do dziewczyn tzw blachar bo tu porazke mozesz dlugo pamietac i sie zrazic. u ladnej i madrej nic zlego Cie nie spotka. ewentualnie milo da Ci do zrozumienia ze np kogos ma itp

Gość your red rose
to ciaga go sms;) Ma głowę w chmurach, zamyslona,zakochana;) :P sesja ma rację. Kobiety dzielą się na takie 2 grupy, podobnie jak panowie;)

Gość znowu sesja
ona jest samotna od 4lat ale ma honor i na pierwszego lepszego nie poleci bo powtarzam ona czeka na kogos kto sie nia zainteresuje ale nie bylekogo tzn pierwszego lepszego. trzeba wybierac te madre :P

Gość znowu sesja
taktak your red rose :D

Gość znowu sesja
blachare i jej pokroju zawsze poznasz!!!!! to takie paszczaki-poznasz po ubiorze, makijazu, wlosach.

Gość your red rose
kobietki dzielą się na te material i not material gril;) A panowie na caniaczków i nie cwaniaczków:) No i co:P? kobietki wolą ciepłych, nie cwaniczków:) z sercem:)

Gość znowu sesja
nie wiem jak your red rose odpowie ale dla mnie faceci tak jak kobiety dziela sie na takie blachary- czyli aby zaliczyc byle kogo tylko zeby w miare ladna. no i pozostali a tu jest wiecej podzialow bo wszystkich zaszufladkowac sie nie da

Gość znowu sesja
rzeczywiscie chyba tak jest ze cwaniaczki maja latwiej na starcie. ale cwaniaczkom czasami nie jest tak latwo pozniej. cwaniaczki zaliczaja.

Gość fauna i flora
Billy- to nieprawda co piszesz... Ja przez takie własnie myslenie facetow, bardzo długo nikogo nie miałam. Tzn nikt wartosciowy nie zainteresował się mną. Byłam wybierana miss tego i owego -nieistotne, byłam modelką, fotomodelką, animatorką na imprezach itd. Nigdy nie podszedł do mnie chłopak pokroju innego niż fura&skóra. Widziałam niejednokrotnie powłuczyste spojrzenia facetów sprawiajacych wrazenie "porządnych", sympatycznych, ale nigdy taki do mnie nie zagadał. A ja mimo swojej urody, i "pracy" nigdy nie miałam na tyle odwagi zeby pierwsza zaczac znajomosc. I kólko się zamykało. Własciwie jestem cały czas w szoku, że doszedł do skutku zwiazek z moim obecnym maksymalnie świetnym chłopakiem, ale to inna historia... Ogólnie chodzi mi o to, ze to czy laska się "wypnie" czy da szansę nie zalezy od tego jak wygląda, ale od charakteru. Znam masę dziewczyn slicznych, ktore nie maja wysokiego mniemania o sobie (ze mnąna czele) i znam tez takie które sorry za wyrazenie ale wyzej sraj*** niż d*** mają:O Obojetnie czy sa ładne czy nie. Niektorym nawet zazdroszcze dobrego samopoczucia... Takze trafic mozna na roznych ludzi...

Gość znowu sesja
fauna i flora----- jestem w podobnej sytuacji co Ty i to co napisalas to racja w 100%

Gość znowu sesja
ale billy wlasnie flora i fauna o tym mowila!!!!!!!!!!!!!!!! to co ze modelka, ladna, piekna. liczy sie charakter. flora mowila ze nie mogla znalezc chlopaka bo kazdy sie bal podejsc. dlatego moja teza ze przecietne maja wieksze szanse w znalezieniu chlopaka sie potwierdza. ladne jezeli same nie zadzialaja moga czekaac do us.ra.nej smierci. bo kazdy mysli- napewno zajeta, za wysokie progi itp

Gość your red rose
tak sesjo;) to prawda, ze podgrup jest wiecej:) ale te 2 grupy to takie głowne grupy:)

Gość fauna i flora
znowu sesja -----> "ladna dziewczyna ma mniejsze szanse na znalezienie chlopaka niz przecietna." - ja z tobą też zgadzam się w 100%. Smutne to. Pamietam, że za czasów liceum, i przez połowę studiów patrzyłam na te wszystkie pary, gdzie dziewczyna wyglądała bardzo hmmm zwyczajnie? I widać było, że jest totalnie zakochana i jej facet również. I zastanawiałam sie wtedy nad tym, co z tego ze wygladam jak wyglądam, jesli nie jestem szcześliwa... Naprawde wiecej odwagi faceci:O

Gość znowu sesja
jflora i fauna------ ja mialam podobnie- cakly czas widzialam te sweet pary obsciskujace sie i myslaalm czemu ja nie moge znalezc chlopaka. a raczej czemu chlopak nie moze znalezc mnie?? glupie to ale prawdziwe. widze wzrok mezczyzn wbity we mnie ale to koniec. na szczescie od roku mam chlopaka. ale jak on mnie poznal to inna bajka.

Gość fauna i flora
sesja, chyba mamy ze sobą wiele wspólnego :)

Gość znowu sesja
your red rose--- podgrup jest duuuuuuzo:) np moj podzial: -cwaniaczki co wszystko im sie udaje zaliczaja panienki -fura komora i skora- takie cwaniaczki ale mniej inteligentni -tacy ktorzy kobiety nigdy nie mieli z roznych wzgledow -niesmiali ktorzy reprezentuja soba cos ale nie potrafia tego okazac -zwykli- czuli kochajacy. nie wyrozniaja sie wygladem ani kasa tacy co mysla ze wygladem i kasa zawojuja swiat i to jest najwazniejsze -supermezczyzni- maja wszystko(cechy fiz i psych) -ciamajdy- bez komentarza pewnie jest wiecej ale trudno to ogarnac:D

Gość znowu sesja
no flora i fauna--- chyba mamy ze soba naprawde duzo wspolnego. billy--- moj obecny chlopak poznal mnie na imprezie gdy bylam z kolezankami. on mial zjazd po alkoholu i podszedl do kolezanki bo stwiewrdzil ze do mnie sie boi. ale jakos tam wyszlo ze zaczelismy gadac itd sie potoczylo. potem powiedzial ze na trzezwo nigdy by do mnie nie poszedl

Gość your red rose
najpierw ją zapytaj jakie ma wymagania:) Może szuka poety:P ALbo jeszcze czegos innego :) np malarza, fotografa:P a nie tam czegos co jakies lole na portalach:P te lole to nie Ona, pamietaj:)

Gość znowu sesja
billy zeby byla jasnosc: wiadomo ze ladna dziewczyna nie bedzie chciala byc z malo przystojnym chlopakiem chyba ze ujmie ja czym innym. ogolnie piekno przyciaga piekno, czyli ladne dziewczyny chca miec przystojnych mezczyzn. ale ja sie zastanawiam nad tym ze ci porzadni,wyksztalceni i inteligentni nie maja tyle odwagi zeby podejsc bo mysla ze te:ladne'"" sa zarezerwowane dla cwanioaczkow i pewnych siebie. ja tam wole zwyklego madrego, wyksztalconego chlopaka niz duzego cwaniaka z kasa. ale nie ukrywam ze nie chcialabym byc z malo atrakcyjnym mezczyzna.

Gość fauna i flora
ja moge powiedziec jak - na imprezie jego kolega poprosił mnie o nr. Dałam. Nie wiem dlaczego, bo na pierwszy rzut oka był to typowy "gracz":O Chyba zeby sie odczepił... Mniejsza z tym. Nigdy pozniej sie do niego nie odezwałam. ON wyciagnał od kumpla ten nr (w to jak to sie odbywało dokładnie nigdy nie wnikałam, musieli kiedys rozmawiac na moj temat chyba) napisał mi smsa z prosba o nr skypa. Dałam w ciemno. Rozmawialismy 10 MIESIECY. Poznał mnie dzięki temu. Po tym czasie spotkalismy się, ale to ja nalegałam. ON nadal nie miał smiałosci. Na kilku pierwszych spotkaniach to ja dominowałam jesli chodzi o rozmowe itd (co mi sie rzadko zdarza, bo naprawde jestem raczej niesmiała). Dopiero z czasem się rozręcił. Najlepsze, ze jest osoba bardzo towarzyską i rozrywkową. Oniesmielał go własnie tylko i wyłącznie moj wygląd:O

Gość znowu sesja
no wlasnie billy wiem ze alkohol szkodzi zdrowiu ale tez pomaga nawiazywac znajomosci:) moj chlopak niebylby ze mna gdyby nie alk. a ja nie bylabym z nim. co tu duzo gadac.

Gość znowu sesja
ale nie generalizuj. ja nie mowie o superprzystojnaku. tylko zeby nie byl kurduplem itp musi byc przystojny ale nie musi byc modelem. zrozumiejmy sie.

Gość stokrota mała
:o

Gość your red rose
jesli nie od razu, to chcoiaz nie mow, ze ona ma takie wymagania jak taz portalu:P lepiej wydedukowac jakie ma ona co kocha,ceni itp;) Piekno to pojęcie naprawde zwglende. Sam wzrost i uroda nie wystraczą:) np duzo robi sposob bycia, to jak mowi, jak podchodzi sie do pewnych spaw itp.

Gość znowu sesja
ciesze sie fauna i flora ze wreszcie jestes z kims na kogo czekalas. bo wiem ze to jest ciezkie i tak latwo znalezc chlopaka nie jest. wbrew obiegowej opinii :)