Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leyla222

poradzcie jakiego pieska wybrać

Polecane posty

Gość a ja polecam
spanielkę, ta rasa w ogóle jest cudowna. Moja suczka jest grzeczna i piekna. Nie była nigdy specjalnie szkolona, ale ma klase... POLECAM

michol ma racje..weź suke bo sa wierniejsze:D a z tym kundelkiem to tez nie głupi pomysł...a jaki bedzie duzy to poznasz po łapach...czym wieksze i bardziej\"pulchne\" tym pies wiekszy urosnie:D

ja dostalem w spadku suczkie, kurna szczenna, urodzila Azorka, i poszla na niebieskie laki na sluzbe do sw Franciszka z Asyzu, i wykarmilem go smoczkiem, teraz spi sobie na fotelu i kombineje co tu zrobic by pan dal wreszcie obiadek. Jesli to ma byc zabawka to kup sobie pluszowego misia.

Gość leyla222
ponawiam pytanie czy ktos wie jakiej rasy pieski ma doda?

Gość Aniula17
No Doda ma pieski rasy shiz-tzu właśnie:)

Gość mmmmmmmm18
a ja polecam pieska ktory bedzie najbardziej ze wszystkich kochal ze schroniska a nie wszyscy tylko mlode z hodowli jest tyle wspanialych psow ze schronisk ja obecnie ja sie wyprowadze to takiego wezma one najbardziej kochaja

Gość pies ze schroniska
będzie najwdzięczniejszy, a poza tym biorąc szczeniaka licz się z domem wywróconym do góry nogami i totalnym zniszczeniem

leyla, nie bierz żadnego psa! Pomyśl o tym, że nie ma Cię długo w domu i pies będzie wył i niszzczył. Oraz o tym, że zapewne nie zechcesz zbierać kup pieska z miejskich chodników. Moim zdaniem, jako młoda osoba rozpoczynająca karierę (i w związku z tym mocno zapracowana), poświęcisz pieskowi ok. 20% siebie, reszta spadnie na sąsiadów, którzy sobie psa nie kupili i wcale go sobie nie życzą! W zamian radzę zadbać o relacje z ludźmi. O piesku pomyśl na emeryturze. Ewentualnie wtedy, gdy dzięki korzystnemu zamążpójściu zostaniesz gospodynią domową w pełnym wymiarze.

Gość wolę psy
od swoich sąsiadów :o nikt nie zabroni Ci kupić sobie psa a jak ktoś nie lubi zwierząt, nie jest dobrym człowiekiem (tacy tylko żreć zwierzaki potrafią i narzekać na tych co mają psy, a przecież pies sam się nie udomowił DO CHOLERY!!!!!!! )

Gość wolę psy
amalgamat bujaj sie z taki radami w topicu, gdzie ktoś pyta sie o rase psa, a nie o to czego chcą sąsiedzi, ja tam osobiście mam sąsiadów gdzieś, oni mnie zresztą też, nikt sie mnie o nic nie pyta, czego ja bym sobie życzyła (debilizm) kuźwa no :o

Gość wolę psy
leyla kup sobie pitbula, poszczujesz nim wrednych sąsiadów, którym zawsze wszystko przeszkadza Moherowe bereciki łączcie sie :D:D:D:D

Masz dużo racji w tym co piszesz, nie bierzesz jednak pod uwagę oczywistego faktu, że Leyla w obecnej sytuacji nie będzie się mogła pieskiem zająć tak, jak trzeba. A każdy miłośnik zwierząt wie, że to poważna przesłanka, by takiej odpowiedzialności nie podejmować. Pozdrawiam i życzę dobrego odbioru na falach Radia Maryja.

amalgamat - ma racje !!! pieskowi trzeba poswiecic duzo wiecej czasu niz np. kotom . ja rowniez uwazam , ze skoro ktos spedza wiele czasu poza domem nie powinien decydowac sie na psa. wiem co mowie bo mam kilka kotow i mlodego pieska..... lepiej przemyslec dokladnie decyzje aby nie wyrzadzic krzywdy psiakowi.

Gość wolę psy
amalgamat chylę moherowy berecik :D przed Toba i Twoim stoickim spokojem, Ty też masz trochę racji w tym co piszesz, ale nie można zawsze patrzeć na sąsiadów decydując się na coś, co innym nie pasuje. Pozdrawiam (a Radia Maryja nie słucham, uchowaj Boże :)