Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vegetables

musze wam cos powiedziec!!!

Polecane posty

Gość vegetables

bylam w piatek u lekarza bo wyskoczyly mi w miejscach intymnmych kropeczki, ktore szczypaly jak sie kapalam.... i wiecie co?? lekarz zapytal czy chodze w podpaskach itd lub wkladkach.. ja powiedzial ze podpaski gdy okres a wkladki na codzien... powiedzial mi ze to sa potowki od wkladek... ze mam nie sluchac ze noszenie wkladek jest bardziej higieniczne niz nie noszenie bo skora ma oddychac iu mowi,z e w tehn sposob nawet grzybicy mozna sie dochowac... wiec uwazajcie... .... i wiecie co... po 3 dniach nie noszenia wkladek potowki znikly.... tak wiec noscie wkladki tylko gdy trzeba... uwolnic pipki.. dac im powietrza...

Gość vegetables
tak... na dodatek wszyscfy mowia ze wkladki trzeba nosic ze to higieniczne... a tu co sie okazuje wcale nie jest jak dobzre je nosic....

Gość też mi się tak wydaję
przecież majtki się pierze, więc nawet jak się brudzą to nie szkodzi. A przynajmniej można oddychać.Ja wkładek używam w ostateczności- głównie na koniec okresu lub na samym początku i w środku cyklu bo mam plamienie okołoowulacyjne.Ale sama czuję, że strasznie mi nieprzyjemnie z wkłądką, poce się między nogami;) a gdy nie mam wkłądki to jest na prawdę super i o dziwo jeszcze bardziej świezo

Gość nawet mówią że
wkładki są niewskazane (lekarze mówią, nie producenci wkładek) bo przyczyniają się od rozwoju grzybicy - tzn nie powodują jej oczywiście, natomiast zaogniają stan zapalny. skóra musi oddychać

Gość vdfbgcfg
dokladnie... gole pipcie góra!!!!

Gość stokrota mała
dziękujemy :D🖐️!!!!

Gość olkinbvc
i jeszcze majteczki powiny byc przynajmniej w kroku bawelniane!!!

Gość migotkamaahh
wkładki są super:P czuje sie w nich cały czas swiezutko i czysciutko:) uzywam ich od dwoch lat i zadnej infekcji sie nie nabawiłam poprostu trzeba je zmieniac a nie nosic jedna przez cały dzien:/ sa rozne rodzaje najlepsze sa ktore przepuszczaja powietrze i sa bardzo cieniutkie ze prawie nie widac:P mi tam nigdy nic sie nie poci jak je mam na sobie a i zadna plamka sluzu blee... nie jest mi grozna na mojej czysciutkiej bieliznie:P a waidomo ze oczywiscie zmieniam ja codziennie:)