Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAMOTANY-ROZTRZEPANY

JAK ZROBIC WRAZENIE NA SWOJEJ BYLEJ??

Polecane posty

JAK ZROBIC WRAZENIE NA KIMS KOMU SIE ZNUDZILEM, NA KIMS DO KOGO COS CZUJE MIMO ZE ROZSTALEM SIE Z TA OSOBA JAKIS CZAS TEMU. CZY PONOWNIE MOGE SPRAWIC ABY TA OSOBA UJRZALA TEN BLYSK W OKU??

Gość nie zdarzyło mi sie
nie da się ona i tak ma to gdzieś

Gość minceka
Po prostu ją olej. Wtedy zrobisz największe wrażenie

Gość zobacz tutaj
albo niby przypadkiem niech cię zobaczy z jakąś super laską

ale czy to oby napewno dobry sposob na to,zeby pomyslala co stracila? (nie wiem czy dobrze sformuowalem pytanie,za co przepraszam z gory:D) no bo ze mna to jest tak, ze od miesiaca za Nia tesknie,mysle o Niej i wogole tak mi jakos zle bez Niej:( mowicie zeby pokazac,ze juz sie olalo, ze juz nam nie zalezy?? ok, sprobuje,ciekawe jak to poskutkuje:) moze jeszcze macie jakas wskazowke?

Gość Mogę pomóc....
zamotany,nigdy jej nie olewaj..........chcesz to napisz....5998758

Gość dsafdsgdh
moge pomoc a jak mozesz pomoc?

Kiedy roztalam sie z bylym,bylo mi strasznie ciezko bo nadal go kochalam.Poczatkowo narzucalam mu sie,pisalam glupie smsy itp.Pewnego dnia powiedzialam sobie,ze tak nie moze byc,ze to jest bez sensu tylko pogarszam sprawe bo on i tak nic do mnie nie ma.Zaczelam skupiac sie na sobie,nowe ciuszki,fryzurka,staralam sie jak najwiecej sie usmiechac,aby widzial ze wszystko jest ok-choc czasami tak nie bylo :-/Kiedy przestalam sie odzywac,wtedy on zaczal.Wtedy wygladalo to tak jakby on cos do mnie a przeciez bylo odwrotnie.Teraz nie mamy ze soba zbytniego kontaktu,bo wyjechal za granice-mam tylko nadzieje,ze zateskni za mna i jak wroci to sie odezwie Troche tego bylo miedzy nami ale nie bede juz tego pisac,bo to naprawde dluga historia :) Powiem Ci tylko tak,zanim cos zrobisz najpierw sie dobrze zastanow zanim popelnisz blad,ktorego bedziesz zalowal.Na poczatku mozesz ja unikac ale pamietaj,ze na dlugo to sie nie utrzyma.Jezeli zrozumie,ze jednak zalezy jej na Tobie to sie odezwie predzej czy pozniej a jezeli nie to lepiej daj sobie spokoj.Zreszta to jest Twoja decyzja,Twoje zycie takze nie moge Ci pisac co masz robic.Zycze Ci tego,ze cokolwiek zrobisz-powiedzie Ci sie :) Pozdrowionka

Gość zyjac wspomnieniem
ja juz 4 miesiac jestem sam... czekam nadal az zobaczy ze przez ten czas stram sie dla Niej.ze dopelniam wszystkich obietnic mimo ze nie jestesmy razem juz tyle czasu. Zludna nadzieja tak wiem, ale jestem optymistom i uwazam ze warto czekac i sie starac o to co sie kocha:(

Gość zyjac wspomnieniem
ja juz 4 miesiac jestem sam... czekam nadal az zobaczy ze przez ten czas stram sie dla Niej.ze dopelniam wszystkich obietnic mimo ze nie jestesmy razem juz tyle czasu. Zludna nadzieja tak wiem, ale jestem optymista i uwazam ze warto czekac i sie starac o to co sie kocha:(