Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak nie ja to ktoo

niech mi ktos pomoze

Polecane posty

Gość jak nie ja to ktoo

Jestem z moim chlopakiem juz ponad 1.5 roku.. od paru miesiecy wspolzyjemy.Na poczatku wszystko bylo dobrze.A teraz czuje sie okropnie.Za kazdym razem kiedy on do mnie przychodzi dobiera sie do mnie mnie .Wczesniej mi to nie przeszkadzalo ale teraz po prostu mam tego dosc zwlaszcza ze za sciana siedza rodzice.Kiedy mowie mu ze mi sie to nie podoba on sie obraza.Nie czuje juz podniecenia podczas sexu bo nie ma zadnej "atmosfery".Jemu to widocznie nie przeszkadza.Wystarczy zgasic swiatlo zamknac drzwi i gotowe,nie wazne ze za sciana siedza rodzice.Kazda sytuacja jest dla niego dobra.Przez niego moja samoocena strasznie zmalala.Czuje sie jak jakas dziwka.. byle gdzie.. byle szybko.. byle go zadowolic.. bez wzgledu czy mi sie to podba czy nie..Inaczej sobie wyobrazalam te nasze wspolzycie.. i jeszcze te jego wczesniejsze glupie slowa,ze z sexem to on moze na mnie czekac cale zycie.Pomozcie co moge z tym zrobic ?Kocham go i zalezy mi na nim ;/

Gość Zibra28
pogadaj z nim szczerze. Jesli Cie naprawde kocha powinien to zrozumiec. Widocznie ejst strasznie na Ciebie napalony ale nie moze rpzeciez ciagle tylko chciec seksu. Przez takie zachowanie moze zniszczyc wiez ktora Was laczy,sprowadzic ja na czysta fizycznosc. Musisz mu jakos uzmyslowic ze Ci sie to nie podoba.

Gość jak nie ja to ktoo
zibra dzieki za odpowiedz :) Nie podoba mi sie to i to strasznie.. przez to co on robi czasami az mnie taki wstret bierze.. mam dosc tego :/ Ostatnio chcialam z nim porozmawiac o tym ze nie kreci mnie taki szybki sex ale jakos nie mam odwagi i nie wiem jak zaczac :(

Gość kilkor22
mała to są 2 sprawy. Jasne, zę facet powinien trochę cię pobudzić romantycznie wcześniej. A ty wyluzuj, powinnaś dawać w każdych warunkach bo na tym polega partnerstwo miedzy innymi, że się wychodzi na przeciw oczekiwaniom partnera nioezależnie od warunków - jak dziewczyna przesmradza: tu nie, tam nie to żaden z niej pozytek.

Gość Zibra28
najlepiej powiedz stanowczo i prosto z mostu o co chodzi. Nie przejmuj sie jesli bedzie stroil fochy, musisz postawic na swoim jesli chcesz ocalic piekno Waszego zwiazku! Jesli mu zalezy to zrozumie po jakims czasie :)

Gość Milagros zbuntowaniec
kilkor22 troche glupio gadasz...ona ma dawac w kazdej sytuacji bo to parnerstwo ale on moze miec pretensje i ja zmuszac do tego jesli ona nie chce i wtedy partnerstwo sie nie liczy tak? typowy egoist a z Ciebie!

Gość jak nie ja to ktoo
kilkor moze i masz racje bo czesto slyszalam od niego ze go to denerwuje jak mowie nie no ale bez przesady ! Mam sie z nim kochac w najlepsze kiedy za sciana siedza rodzice a zwlaszcza mama ktora potrafi wejsc do pokoju kiedy jej sie podoba ?

Gość szimmy
oczywiście, że każdej stronie się coś należy. Mężczyzna potrzebuje seksu tu i teraz, kobieta potrzebuje czułości i gry wstępnej.

Gość Zibra28
Kilkor za przeproszeniem troche pieprzysz! oczywiscie ze musza isc na ustepstwa ale oboje a nie tylko ona! bo cos malo partnerstwa jest w tym co mowisz...

Gość Tarkos
dziewczyno ty go nie kochasz jeśli tak szybko zaczynasz mu odmawiać. Dla mnie odmawianie jest sygnałem co d natężenia uczuć kobiety. Jeśli nie daje to znaczy, że nie kocha ... przepraszam kocha ale tylko siebie.

Gość napalona ilona
ja ma odwrotny problem :O ja bym mogla wciaz a on... ciagle zmeczony... no nic... musze sobie radzic sama ;) :D

Gość jak nie ja to ktoo
Tarkos nie zgodze sie z Toba w ogole ! To ze nie mam ochoty na sex w sytuacjach krepujacych mnie ma oznaczac ze go nie kocham ?

Gość Tarkos
Biblia mówi, że kobieta powinna zawsze dawać chyba, że ma ważne powody by nie dać !

Gość Zibra28
kurwa to co ma mu ciagle dawac bo on chce!!!?? ale macie plytkie pojecie o zwiazku! wlasnie milosc nie polega tylko na seksie...wspolczuje Waszym dziewczynom! :/

M

Gość jak nie ja to ktoo
zibra jak dobrze ze chociaz Ty jedyna mnie rozumiesz :)

Gość Tarkos
kobieta, którą krępuje seks z jej chłopakiem to dla mnie zboczeniec feministyczny i taką wykopuję ze związku. Sorry ale życie ma swoje prawa ...

atko co za idiota!

Gość jak nie ja to ktoo
Tarkos a Ciebie by nie krepowalo kochanie sie gdzie za sciana siedza rodzice ? Widac jaki masz szacunek do siebie i do nich !

Gość Zibra28
sory Tarkos ale Ty mmylisz kobiete z jakas suka czy kims...:( milosc nie polega na chetnym dawaniu dupy tylko na czyms glebszym...sory za mocne slowa ale przeginasz...

Gość Tarkos
Zibra wspólczuję frajerowi, który się z tobą zwiąże ... chyba, że to będzie pedał szukający przykrycia

Gość Hanomonis
feministki myślą że miłość męska to jest akceptacja damskich fochów ! Nic z tego, albo kobieta daje i jest kochana albo nie daje i wynocha.

Gość jak nie ja to ktoo
Hanomonis to wg Ciebie milosc polega tylko na tym czego on chce ? ja mam byc nieszczesliwa tak ?

Gość Hanomonis
dziecko, facet jest słońcem, a kobieta księżycem. Facet żąda, kobieta daje. Takie są koleje świata. Nie twierdzę, że facet nie ma obowiązków - powinien stanąć na głowie by kobiete zaspokoić emocjonalnie i seksualnie ... ale dawaniem siebie a nie uleganiem jej obstrukcji.

Gość paróffkarz
to prawda, psim obowiązkiem kobiety jest ulegać facetowi, a faceta zaspokoić ją. Jeśłi kobieta nie ulega to nie jest albo kobietą albo zakochaną. Jeśłi facet nie zaspokja ją to jest albo ciotą albo zboczeńcem.

Gość jak nie ja to ktoo
Mylisz pojecia.Wg Ciebie milosc to tylko sex.I zaspokajanie faceta przez kobiete ! Jak chce zaspokoic to niech sobie idzie do jakiegos burdelu na to samo mu to wyjdzie.Tylko ze faceci sa chytrzy i wola sie z kims zwiazac bo to ich nic nie kosztuje w porownaniu do burdelu ! Tylko nie widza co robia z ta druga osoba

Gość Zibra28
to ja wspolczuje Waszym dziewczynom ( choc sadze ze ich nie macie ale jestescie stalymi klientami burdelow-tam daja co chcecie :P )

Gość jak nie ja to ktoo
Z waszych wypowiedzi mozna wywnioskowac jedno - prawdziwymi mezczyznami to wy nie jestescie.Istnieje taka zasada wsrod facetow , ze jak "suka " nie da to pies nie wezmie.. ale watpie zebyscie wy ja znali.

Gość paróffkarz
dla mnie miłóść to gotowość poświęcenia swojego Ja, ale feministki tego nie chytają tak są zdemoralizowane przez egocentryzm.

Gość bridget jones 25
kuzwa ale wytlumacz czemu ona ma posiwecac swoje ja a on w ogole nie? ja nie mowie o abstynencji seksualnej ael nie mozna ciagle tego robic! no bez jaj!