Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomóżcie z nową dziewczyną

Pomóżcie z nową dziewczyną Bardzo mi na niej zależy!

Polecane posty

Gość mam 24 latka
i Ci radze tak: _pisz jej Smsy co pare dni , takie co tam śłychac, ale nie lawinowo tj. nie 5 dziennie . takie kolezenskie.. najlepiej w stylku co u Ciebie, ja robie to i to.... nie same pytania -pare dni przed egz. zadzwon i zapytaj sie o cos w sprawie egz i cosik pogadaj\ -badz mily dla niej, a po egzamiie zapros gdzies :))))) powodzonka

odrazu napewno nie powiem ze sie zakochalem! na to wszystko potrzeba czasu! ale mi bardzo zalezy! bo jest naprawde wyjatkowa dziewczyna :) macie jeszcze jakies rady?

Gość psikpsiktrekee
tylko najlepiej bedzie jak ta panienka tez czyta kaffe i sie skapnie ze tu wypisujesz te rzeczy--wielkie pozdro dla ciebie hiehie;]

mam 24 latka dziekx za rade napewno tak zrobie :) już nawet dzwonilem :)

Gość your red rose
Powiedz co czujesz:) Nie bój się:) ja wysłałam mu buziaka:) chłopczyk przekazał i co;)? i tęsknie:) kiedy znów zagada:) napisze co robie;) I patrze czy tu jakis wierszyk moj poeta skrąbnąl:) No i co z naszym spotkaniem, w srodę czy sobota:) wybrał środę:) ale.. nie napisał gdzie:)

napewno odrazu nie powiem co czuje bo na to potrzeba czasu :) ale z czasem sie odwaze :) to ty napisalas? hehe fajnie i co z tego wyszlo? co dokladnie napisalas? moze tez to napisze? :P

Gość your red rose
No tak masz racje:) wazne by się odważyć na spotkanie;) ja napisałam esa" "zycze ci piłkowych znów, a mojemu Robetowi przekaz buziaka na dobranoc":) I co? I nic:P siedzi cicho:) zabuziakowałam go?:;)

hehe niezle :P

spotkalismy sie :) bylismy na kawie :) odwiozlem ja do domu, bylo super do momentu jak powiedziala ze nie jest singlem :( ma kogos ale czulem ze chwilami eh sam juz nie wiem co z tym dalej? zapomniec? nie zapomne! zle sie czuje caly dzien zjebany :( egzaminu tez nie zdalem :( i po co sie starac?