Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koalamiśś

moje dziwactwa starej panny

Polecane posty

Dominika koty to piwniczne koty. Z prawdziwej piwnicy (ta srebrna) oraz zwykla ulicznica (zolza - Malwa).

sskaka, napradwe????? :):) Ale fajnie :) A zdjecia kociat i kotow bede wstawiala ot tak, niby przez przypadek :)

...........oj............ podaj imię i nazwisko powiem czy zaliczyłaś :D sprawdzam i rozszerzony i podstawowy. rozszerzony nie wypadł najgorzej, ale mogło być lepiej. Jeżeli chodzi o %, to biorąc pod uwagę liczb prac sprawdzonych (ogólny wynik) to 65%-75%, ale sprawdziłam mało prac. Natomiast podstawowy wypadł naprawdę różnie, oblałam kilka. Poziom ogólny licząc w % - 35%-40%.

Jakie okolice, astra? Bo ja pandemonium wokól Ronda Mogilskiego. Dzisiaj stałam w korku na własnej, ciasnej, osiedlowej ulicy GoDZINE.

i powiedzcie mi dziewczeta i Ty maskotku, czemu nasze spoleczenstwo takie dziwne jest? czemu wpadaja tu jakies osoby i udzielaja nam swietlanych rad, krytykuja, pisza zlosliwosci? No jakie jest logiczne wytlumaczenie?! Ja widze jedno - frustracja i kompleksy.... I dla drogich pouczaczy - napisze duzymi literkami - JESTESMY DUZE JUZ DZIEWCZYNKI I NIE POTRZEBA NAM MONDROSCI* ZYCIOWYCH RODEM Z GLOWY GOZDZIKOWEJ W MOHEROWYM BERECIE. *oczywiscie blad zamierzony.

Gość ...........oj............
dzieki opuncjo, już Cię nie męczę. niestety ja nie z tego okręku ;)

z tym, że podstawowych sprawdziła dopiero 5 i 3 oblałam. koty Dominika są bajerancko śliczne. Gdybyś była w Warszawie daj znać wcześniej.

Ciekawe, ile moich robaczków lunęło. :( Że ktoś lunął, to nie mam wątpliwości. Ponad połowa klasy miała dopy. A ja nie wymagam cudów. Przeciwnie, odgrywam Pana Tadeusza pod tablicą, żeby zaświtało, że był jakiś Klucznik albo Soplica.

Ja mieszkam w cieniu Sanktuarium: przez Rondo jezdzilam codziennie jak jeszcze bylo :)

To ja ucze w tychże rejonach.:) W każdym razie widzę sanktuarium z okien szkoły.:)

no popatrz a ja pracuje na Wroclawskiej :) Czyli stoimy w tych samych korkach tylko z przeciwnej strony :)

:) W tym tygodnii nie muszę do szkoły, jak już pisałam, a teraz to już w ogóle jeżdze na 1 lekcję dziennie tylko. Dłużej jadę niż uczę.:)

Boże, jak sie ciesze, że mature mam już za sobą i nie musze się edukować w giertychowej szkole, Wam, belferki też nie zazdroszcze :) Mam pytanko, czy orientujecie sie jakie wykształcenie jest potrzebne, żeby pracować w bibliotece naukowej? Wystarczy wyższe humanistyczne? Głupio mi tam kogoś zapytać, choć zdaje sobie sprawe, że to idiotyczne. A praca w biblio to dla mnie bomba...

zz rozumiem, że to współczucie? i bardzo za nie dziękuję. Kurcze 3 lata uczyłam i nie nauczyłam. Czy jestem złym nauczycielem? Czy mam braki? Czy jestem wybrakowana? :) O to są pytania.

Przypuszczam, że ok. Ja bym nie mogła w bibliotece. Ja w ogóle nie mogę mieć stałej pracy. Ja godzinkę tu drugą tam. W sumie często od 7 do 21 ale z przerwamo do dom, co by koty zobaczyć. Ja się muszę kręcić, coś się musi dziać, no i ja wolny strzelec jestem, nie znoszę jak mi ktoś mówi co mam robić.

nie, kochana opuncjo, jako prawie antropolog kultury powiadam Ci, iże winna jest obecna kultura obrazu. Ludzie nie mają wyrobionej sztuki czytania tekstu, tylko obrazu. Doznanie czegoś musi być szybkie i gwałtowne, dawać zastrzyk adrenaliny i najlepiej, żeby dało się objąć wzrokim i zerejestrować w ułamek sekundy. Analizowanie tekstu i czytanie ze zrozumieniem nastręcza trudności i będzie coraz gorzej. Nie mówiąc o trudnej sztuce komparatystyki... Ech, ten świat musi upaść...

ja chce mieć na początek stałą prace, musze sobie sama zapewnić bezpieczeństwo. Studia mam kształcące, ale nieżyciowe zupełnie.

na odstresowanie swoich myśli, duszy i ciała przydałaby się jakaś komedia romantyczna, co by się poryczeć można było troszkę.

Chyba juz poszły :) Wpadłam sie pożegnać - spokojnego wieczorka :) Fajny ten topik , taki sympatyczny i ciepły , oj \"stare panny\" cos Wam nie wychodzi utrzymanie stereotypu ;) zigzi zigzi - na niemiła wiadomość jedna rada - klasyczna olewka :classic_cool:

ja nie spie, ja moczylam swe czlonki ( :) ) w wannie a nastepnie wcieralam wonnosci :) Uwielbiam zielona jasminowa herbate, pije ja w wannie wlasnei. Najczesciej. Dodatkowo kiedy leze w wannie to slysze ptaki spiewjace - w ogole pelen relaks.Do czasu kiedy sasiadka znienacka zaczyna sie drzec mega piskliwym glosem: \"Adoooolffff, do dooooomuuuuu\". Dodam ze Adolf to pies, owczarek kaukazki kupiony dla 7 letniej dziewczynki w celu dogoterapii...

Magda M jest fajna? Bo ja to niemal wcale tv nie ogladam. Niemal bo ogladam Niggela gotuje czy jakos tak. Podoba mi sie ta kobieta :)

ja też sie moczyłam, ale pod prysznicem, plus akademika jest taki, że wody nie trzeba oszczędzać i tyle czasu, na ile masz ochote możesz sie kąpać :). Czyściutka, pachnąca, wypeelingowana do żywego mięsa :) Czuje sie zadbana, chociaż śmieszą mnie opalone ręce i nogi i reszta bladego ciała ;) Hihi. Miałam dzisiaj przez moment dół (ja w ogóle chwiejna jestem), ale to miło sie tu wypisać, naprawdę :D Będę zaglądać, jednocześnie pisząc referacik :)