Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koalamiśś

moje dziwactwa starej panny

Polecane posty

hej dziołchy 🖐️ spędziłam wspaniały długaśny weekend w Krakowie, jestem wypoczęta i stwierdzam, że kocham to miasto :) a teraz żeby było bardziej kolorowo wracamy na ziemię i idziemy uczyć dzieciaki. Jeszcze tylko kilka dni i wakacje.

wdrożyłam się w temat, więc kilka słów od siebie teraz: dłonie, paznokcie itd... to tylko kozie mleko. zapach jest wspaniały, nawilża genialnie i utwardza płytkę. stopy: coś tam z Avonu mam, ale generalnie kupuję tylko apteczne kosmetyki jeżeli chodzi o pielęgnację stóp, bo mam okropniaste odciski, które każdego lata przysparzają mi nie lada problemów. uda, pośladki, łydki: balsamy ujędrniające, nawilżające i odchudzające :) teraz mam jakiś Nivea a i z soray korzystam :) brzuszek, dekolt, piersi: tak jak wyżej. twarz: żel Vichy, kremy vschy, peeling nivea, pudry, róże, podkłady z tym bywa różnie, chyba nie mam jednej ulubionej marki. a i jeszcze lakiery do paznokci, których mam całą masę :)

Właśnie nie pojechałam na zebranie do szkoły, bo.. nie miałam o nim pojęcia. Nie zapercepowałam w ogóle że jest. Poza tym zostawiłam książkę w firmie, tudzież książki w kserze, które są mi jutro potrzebne. Mam wrażenie, że lekko przestaje panować nad tym wszystki, ale jeszcze tylko 2 tygonie i będzie naprawdę po wszystkim. Waaaakacje! I zapewne głęboki dół.:(

No coś jakby zapał osłabł. Ja się tu i tak ostatnio bez przerwy produkowałam, więc uznałam, że może przystopuję.

ja być very busy teraz więc na razie mozemy trochę przystopowac, ale pamiętajcie, że temat MUSI ;-) przetrwać, ja w kazdym razie Was lubię i mam taką nadzieję Koalamisiu, o co chodzi? co Cię tak przybiło? Pamiętaj, ze problem dzielony to połowa problemu, więc pisz! :-) Witaj Śpiąca Królewno, super nck,bardzo pasuje do naszego topiku ;-) :-D Sskaka, z jakiego przedmotu zdajesz licencjat? Ja przed swoim miałam tylko trzy dni na intensywną powtórkę (po egz dyplomowym) ale na szczescie dobrze zdałam (z całego roku tylko jedna trzecia zdała za pierwszym podejsciem, częśc w ogóle nie została dopuszzona, no a żeby jeszcze dobrze, ech, jak miło się pochwalić ;-) )

Dobry wieczór dziewczęta! Dzisiaj siedziałam cały dzień na działce i lekko się opaliłam. Tak myślałam, dopóki nie zdjełam majtek i nie zobaczyłam brzucha... Będzie piekło... Jasne, że topik przetrwa :):):) Cześć, śpiąca:) koalamiś, jak sie z nami wszystkimi podzielisz problemem, to dla Ciebie już niewiele zabraknie :) Spadam, jutro długi i ciężki dzień. Dobranoc!

dziewczeta, powiedzcie intelektualnej blondynce jak mam sobei dodac gdzies ten temat zebymnie musiala go wciaz i na okraglo szukac? oprocz dodania do ulubionych oczywiscie bo nei moge. Ale sie ciesze ze nas znow znalazlam :):):)

Stało się. Jadę do Egiptu na 2 tygodnie. Zaliczka wpłacona odwrotu nie ma. Troszkę mnie podnieca fakt bycia tam, ale nigdy Egipt jakoś bardzo mnie nie ciągnął może dlatego mało entuzjazmu we mnie :) Głowa mnie ostatnio strasznie boli i nie mogę znaleźć różowych skarpetek! a i deszcz zaraz lunie :)

Jest gdzieś taka opcja, żeby otrzymywać powiadomienia o nowych postach w danym wątku. Ale na dłuższą metę to trochę upierdliwe. Ja dodałam jako stronę do ulubionych.

Opuncja, zamelduj się koniecznie jak wrócisz.:) Baw się dobrze! I

Astra, trzeba odnaleźć temat w spisie tematów, na końcu linijki jest plus, tam klikasz, wtdy masz w Moje tematy, np wchodzisz ze strony głownej, albo z każdego forum po prawej u góry Sskaka, powodzenia, literatutra brytyjska - obszerna sprawa, ja wolałam amerykańską dzisiaj przeraził mnie mój cellulit - znowu musze coś z tym cholerstwem robić, a rok temu był już niewidoczny :-O

bylam przed chwila nieuprzejma w jednym z topicow, wstyd mi bo to wynikalo z rozdraznienia a nie powinnam byc wredna z tego powodu dla inncyh :( Kobiety, normalnie cud na relaks nabylam :) Sol do stop firmy Farmona (sskaka - w Carreforurze mozna nabyc na stoisku naprzeciw apteki, w Borku). Nie iwme czy dziala ale pieknei pachnie :) Idiotyczne co napisze ale pachnie mezczyzna :):):):) Tak na serio - ma w sobei nute ktorejs wody Bossa, pieknie mi sie kojarzy :) W opakowaniu taka sobie ale teraz normalnie siedze z nogami w meidnicy jak stara baba i sie zachwycam :)

Hmmm... ja jestem na ogół nieuprzejma w innych tematach, czytając te bzdury. Chcę, żeby było już po. Żebym odzyskała swoje życie i nie musiała się uczyć w każdej nielicznej wolnej chwili. Ale równocześnie się tego boję, bo wiem, że z nadejściem wakacji wpadnę w wielką deperesyjną dziurę.:(

Cześć Wam... Musze sie wyżalić... 😭 Poszłam wczoraj do klubu i jak tylko koleżanka odpłynęła obtańcowywana przez jakiegoś dryblasa do mnie się się przykleiło takie przystojne stworzenie... No to dawaj, bawimy sie w najlepsze, a on mi nagle: Zawsze tak chciałem ze starszą, to taka moja fantazja... 😭 😭 😭 Boshe, jak to usłyszałam, to mi ręce, nogi, cycki i cała reszta opadła... Nigdy więcej nie pójde do klubu, gdzie średnia wieku wynosi 22 lata... chyba, że napita... Zdarzyło Wam się coś takiego??? A tak poza tak z pozytywów dni ostatnich to udał mi się opalić, tylko troche plecy bolą, ale skóra jeszcze nie schodzi :):):)

...zigzi zigzi--->nooo to faktycznie.... współczuję....[tuli) ....się obudziłam właśnie.... i nie ma do kogo przytulić :( to narka :(

Dzien dobry, KoalaMisiu:) Już mi lepiej, Następnym razem po prostu pójde do klubu dla dorosłych. Ja też nie mam kogo przytulić, ale to i tak będzie piękny dzień! Dla Ciebie też :):):), tego Ci życze :D 🌻 Uśmiechnij sie! Kwiatki dla Ciebie 🌻 🌻 🌻

hej dziewojki 🖐️ bu. nie opaliłam się mimo takiego skwaru, byłam dzisiaj w pracy co okazało się najgorszą porażką, jest mi źle i boli mnie głowa. Idę do sklepu po butelkę wina i krewetki. Zaszaleję dzisiaj.

a właściwie to przechadzając się ostatnio zapomnianymi uliczkami mojego miasta, napotkałam wspaniały sklep o wdzięcznej nazwie \"dla czarownic i magów\" zakupiłam tuzin świeczek zapachowych 3 amulety i olejki do kąpieli :)

A ja się dalej uuuuuuczę. W dodatku notebook mi fiksuje i boje się, że nie doczeka egazminu. Więc staram się go nie przegrzewać. No więc nie ma mnie już w ogóle.:(

Hej Wam, ale wczoraj zachlałam, właśnie wstałam i się umyłam oraz zjadłam śniadanie. Ewakuowano mnie z knajpy bo nie byłam w stanie siedzieć o własnych siłach, (dobrze, że samodzielnie oddychałam) w samą porę bo sekundę po powrocie odbyłam \"dietę cud\" do zlewu... mam głowe w imadle...:o NIGDY WIĘCEJ NIE WEZMĘ ALKOHOLU DO UST. NIGDY. :o

aha i jeszcze w stanie urżnięcia zadzwoniłam do pewnego stworzenia płci odmiennaj i nagrałam sie na poczte... tylko nie pamiętam co mówiłam... ale mi głupio, o ludzie... pewnie sie już nie odezwie... 😭 Jezu... jak podlotek 😭 JA NAPRAWDĘ NIE POTRAFIE PIĆ... 😭