Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dynia2000

zakopane

Polecane posty

wybieram sie za dwa tygodnie do Zakopca .. jade tam pierwszy raz ... jakie trasy polecacie ???? jakie szczyty ??? byłam już w Beskidzie żywieckim, więc jakiś trening mam .. jadę z mężem i 6 latkiem ..

Z 6-latkiem, to raczej trasy spacerowe. Polecam standartowo Doline Koscieliska i Morskie Oko, ew. Doline Chocholowska (tam gorzej z dojazdem). Warto sie wybrac na Rusinowa Polane (dojazd autobusem w kierunku Morskiego Oka na przystanek Wierch Poroniec), gdzie na hali mozna kupic od gorali w chatce swieze oscypki z grila i kwasne mleko (chodzimy tam za kazdym razem!)- idac na Polane w niedziele, nie placi sie wstepu za wejscie, jesli sie poinformuje, ze sie wybiera na Wiktorowki na msze w kosciolku gorskim. Jesli wasz 6-latek jest wytrzymaly, mozecie wejsc tez na Hale Gasienicowa do schroniska (wejscie za szlak w Kuznicach).

dzieki bardzo za informacje .. mały jest nie do zdarcia wiec na pewno pomaszeruje na dłuzsze trasy dzięki i pozdrawiam... czekam na dalsze propozycje

Gość rossnabka
jesli maly jest nie do zdarcia to polecam przejsc sie na murowaniec przez doline jaworzynke a pozniej sie przespacerowac na staw gasienicowy. z murowanca mozna tez sie wybrac na kasprowy wierch, tylko praktycznie tam caly czas sie wchodzi "schodami", ale mozna robic sobie odpoczynki:) mozecie tez sie wybrac na Nosal ale z tej lagodniejszej strony (a schodzi sie ostrzejsza)

Gość desketa
Tatry sa piekne:) ale tez bardzo niebezpieczne, o czym mialam okazje sie przekonac, prawie stracilam kogos bardzo mi bliskiego, ale na szczescie prawie:)

Gość i ja sie dolaczam
rowniez pokochalam Tatry,jade tam z mezem trzeci raz i juz nie moge sie doczekac

witam! ja wybieram sie do zakopanego w lipcu i jade z 1,5 rocznim maciusiem:) orientujecie sie moze czy takie dzieciatka nosi sie jeszcze w takich nosidelkach na plecach? czy to jest bezipeczne w gorach???

dzieki Wam bardzo za rady i wskazówki ... juz nie mogę sie doczekać wyjazdu ... a ten nastąpi w niedz. za tydzień .. juz po nocach mi sie śni ... mąż powiedział, że mam sie uspokoic bo zawału mózgu dostanę ... pozdrawiam ..papa