Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet.rocznik1978

PRZEKLĘCI LEKARZE - precz z tego kraju ! ! !

Polecane posty

Gość I temat cos padł
:-)

Gość Jak im ustąpią
To wyjdą inne grupy zawodowe. I to się fatalnie skończy :-(

niech lekarze posłuchają Twojego apelu i wszyscy wyjadą ,a wtedy się rozchoruj,jasnie oswiecony facecie rocznik 1978 :/

racice To było jedynie określenie retoryczne bo oni grożą emigracją. Ale i ja coś tobie odpowiem w ten sposób : znajdź pracę jak powtórzy się kryzys z 2001, lub kup po miesiącu tyle samo produktów co miesiąc wcześniej, gdy rozdmuchanie deficytu doprowadzi do skoku inflacji (kursy językowe dla rosyjskich lekarzy taniej wymiosą i uniknie się psucia finansów publicznych)

Gość dośwadczona przez Zycie
trafić na dobrego lekarza,to już sukces,a jak jeszcze postawi dobrą diagnozę - to dopiero szcz eście.Podobno jak strajkują,spadła u nas śmiertelność.Przekonałam się,że przy chorym dziecku,które potrzebuje częstej pomocy,szlag ich trafia,że jeszcze żyje.niech wyjadą razem z SLD i PO na SYBIR.

Gość Brak polemik -
Czyli w wiekszości osób to czytających jest zgodność :-)

Gość Łukasz27wawa......
a ktrozy lekarze strajkuja? partyjniacy z sld po zlodzieje lapowkarze w sumie to i dobrze przynajmiej jak strajkuja nie beda krasc lewymi receptami i wmawianiem ludziom chorob hhahhaha

Gość a kto im kazał
wytłumaczcie mi jedno czy jak przyszli lekarze szli na studia to sytuacja służby zdrowia była o niebo lepsza niż teraz?i zarobki?? czy ktoś ich zmusił do tych studiów i tego zawodu??? skończy się tak że ich wcielą wszystkich do woja i będą mieli czego chcą....:P

Gość Też się pod tym podpisuje

I jeszcze opozycja obłunie to wspiera, choć przy realizacji postulatów strajkujących oni będą musieli robić radylkalne cięcia przy dekoniunktórze :O

Gość Wezmy z Ukrainy
Kursy językowe będa tańsze od podwyżek dla naszej hołoty

Dlaczego podwyżki dla lekarzy mają byc finansowane z moje kieszeni???? Nie zgadzam się na to, by odebrano mi to, co moje, pogarszając mój stan kieszeni po to, by innemu dawać MOJĄ i Mi podobnych kasę w prezencie.... Tym niemniej uważam, ze dobrzy lekarze zasługują na solidne wynagrodzenie... Niech najpierw jednak zrobią u siebie czystkę zawodową i wyślą na kursy przekwalifikowania zawodowego konowałów ze swojego kręgu, którzy nie mają pojęcia o leczeniu pacjentów i im tylko szkodzą, czego co chwię mamy dowody....

Oni oprócz powyżek chcą równości w podwyżkach :-D :-D Najlepsza byłaby prywatyzacja i zasada : pacjenci decydują kto zarobi a kto nie. ALE STAŁ SIE PLUS Rząd obniżył składkę rentową (dla pracowników i pracodawców). Już z pensji 1000 zł to dodatkowe 71. Czym wyżej pensja tym więcej. A lekarze chciali to dla siebie .

Niezaleznie od tego ile by nie zarabiali zawsze bedzie dla nich za mało Akurat teraz wielka wrzawa o podwyzki bo teraz strach łapowy brac bo ktos pomaszerował w kajdamkach boja sie ze obnizy sie im standard zycia Lekarze chca zarabiac tyle co dotychczas z łapowami ale legalnie

Gość Dokładnieeee
I mają za nic interes pacjentów

Gość beeznadziejny.
terri

Gość beeznadziejny.
jedyne co chcę napisać to to,że lekarze uczynili z pielęgniarek mięso armatnie:( to potrafią..

terri : No i jako jedyna graupa zawodowa w Polsce, chcą doganiać zachodnie zarobki przy polskim PKB. :-D Podwyżki powinny być, ale tylko dla dobrych lekarzy, ale to może tylko zweryfikować rynek. Ja zmykam. Pozdrawiam

Gość beeznadziejny.
i dodam,nim nerw mnie poniesie__> terrorystom-NIE....zawsze i wszędzie...takie zasady obowiązują w każdym cywilizowanym..miejscu??....bo nie będę sprowadzać do kraju ..w domu też!!

im wszystki wydaje sie ze sa swietni ale ci naprawde swietni nie narzekaja otworzyli przywatne kliniki i maja to w nosie zgadza sie beeznadziejny lekarzom nie wypada spac w namiotach ani pukac butelkami wiec posłali panie do\" czarnej roboty\"

Gość Dosyć z tą bandą
pijawek

Gość ale co nas to obchodzi
jak sie komus nie podoba to niech wypierdala stad lekarzy tez mam w dupie kazdy by chcial wiecej i wiecej ja tez