Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cisicisi

PLAMIENIE PRZY CILEST

Polecane posty

Gość cisicisi

mam pytanko.otóż zaczelam brac cilest (pierwsze moje tabletki) no i na dzien dzisiejszy zostalo mi ich jeszcze 3 do konca pierwzego opakowania. problem w tym, ze caly czas mam plamienie :/ takie ciemne bardzo,prawie czarne. wzielam pierwsza tabletke tak jak to sie bierze-w pierwszy dzien okresu, okres byl normalnie i zaraz bezposrednio po okresie zaczelo sie to plamnienie i caly czas trwa. mozna cos na to poradzic? :/ ogolnie rzecz biorąc to nie chce zmieniac tabletek bo doceniam to ze oprocz tego plamienia nie mam uboczncyh skutkow, moze ten bol piersi ale to podobno normalka i to jest jeszcze znośne. cos poradzicie?

Gość yasminelkaaaaa
wiesz cio ja mam podobnie przy yasminelle,zostały mi 2 tab do konca a u mnie pojawiła sie brazowa wydzielina,Ty tez taka masz??

Gość cisicisi
mam taka brazową, czarną no różną.. tylko ze ja mam od początku brania tabletek

Gość cisicisi
poza tym myślałam ze te tabletki poztywnie wpłyną mi na cere. na trądzik ale nic z tego :(

Gość yasminelkaaaaa
hmmm.... ztradzikiem jest różnie... mi sie na poczatku stan cery pogorszyła,po 2 miesiacach bylo juz dobrze,wiesz w kkoncu to hormony ,wiec cos sie dziac na poczatku musi,organizm sie przyzwyczaja. do 3 miesiecy tak jest,wiec poczekaj.... moze te plamienia to przez pogode,bo jak gadałam z kolezankami,to tez narzekały.

plamienia to bardzo normalna rzecz. Często się zdarzają podczas pierwszych 3 miesiąców zażywania tabsów. a nie od pogody. . . .Cierpliwości. przez pierwsze 3 miesiące różne cuda się mogą dziać.

Gość yasminelkaaaaa
no tak ale ja nigdy wczesniej tak nie miałam dopieto teraz przy 4 opakowaniu??