Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy18

POMOCY dziewczynki!! kazda godzina sie liczy!

Polecane posty

Gość pomocy18

HEj dziewczynki:* mam maly problem... w sobote kochalam sie ze swoim chlopakiem....i chcielismy sprobowac jak jest bez... niestety ale nie przyjmowalam zadnych tabletek antykoncepcyjnych ani nic... on wlozyl na moment doslownie...i wyjal po krotkim czasie spuscil sie tyle ze nie we mnie... mialam wtedy 11 dzien cyklu ( tyle ze nie mialam zadnego sluzu tzw. dni suche) ale boje sie troszke i nie wiem czy isc po postinor?

Gość pomocy18
Ja wiem ze to glupota i moglam pomyslec!:( pod wplywem glupiej chwili tak wyszlo...:(

Gość pomocy18
Bo mam dopiero 18 lat i jestem glupia. Ale zamiast chodzic do szkoly i sie uczyć, wole uprawiac seks. Masz cos przeciw?

Gość ojej ojej
Ale Ty głupia jesteś. naprawde dziewczyny nie myślicie. no cóż zostaje Ci pójść do ginekologa, ale już i tak za późno jak coś.

Gość pomocy18
jak za pozno mam 72 godziny niby i we wtorek mijaja.... napisalam do was nie po to zebyscie mnie porezaly ani nic tylko o pomoc...a tak poza tym nie mam 18 lat tylko 20 i od nie dawna zaczelam wspolzycie z chlopakiem...a login wyszedl przypadkiem...

Gość kadskadd
dziewczyno glupio zrobilas rzeczywiscie ale mysle ze spokojnie nie bizersz zadnego prostinolu przeciez to olbrzymia dawka hormonow. mysle ze jest niepotrzebne. po to faceci maja wytrysk zeby latwiej bylo plemnikom dojsc. w ciaze tak latwo zajsc nie jest. jak sie sposcil nie w Tobie to spoko. ale pamietaj ze plemniki sa tez w tym pluynie co wytwarza sie gdy on jest podniecony. podsumowujac mysle ze wszystko jest ok ale sparawdz to u gina. :D

idz do gina - przeciez zeby miec recept ei tak musisz sie do niego udac i Ci poweie czy warto

Gość pomocy18
wlasnie chce sie dzisiaj wybrac do niego od razu poprosze o recepte na tabsy anty i zaczne brac... wiem ze glupio zrobilam i teraz sie cholernie boje!:( ale coz mam nadzieje ze za swoja glupote nie bede musiala zaplacic...

Tabletki anty berane od teraz - w niczym już nie pomogą a moga dodatkowo rozregulować Ci organizm. Z tabsami poczekaj do 1go dnia miesiączki.Jeśli we wtorek mijają 72 godziny to na Twoim miejcu stanęłabym na głowie, by waśnie mieć wręku receptę. Z tą skutecznością Postinoru to jest tak, że im dłużej zwlekaz, tym skuteczność niżza.

Gość pomocy18
czyli jak dzisiaj pojde do lekarza i zakpuie postinor i wezme to bedzie oki... a wlasnie czy ja musze isc do ginekologa po recepte czy obojetnie do jakiego lekarza?

Gość najlepiej do psychiatry

Możesz iść do obojętnie jakiego ale ten \"obojętnie jaki\" nie ma obowiązku przepisania. Ma prawo odmówić. Ginekolog z resztą też ma prawo odmówić (chociaż prywatni chętniej przpisują niż NFZ-owscy).Jak weźmiesz do 72 godzin to będzie ok ale im dalej od stosunku tym niższa skuteczność.

Gość problemik20
Rozumiem....mam nadzieje ze ten bedzie na tyle wyrozumialy ze mi przepisze ...