Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Visa Electron

Co zrobić??? Muszę zapłacić???

Polecane posty

Jakieś 6 lat temu założyłam konto w BGŻ ale w końcu zmieniłam zdnaie i z niego nigdy nie korzystałam..nigdy nie wpłacałam tam nawet 1zł..a teraz przyszły mi jakieś opłaty w wyskoości 120zł które muszę zapłacić.Nic z tego nie rozumiem.Po pierwsze minęło już tyle czasu a po drugie to nigdy...naprawdę nigdy nie wpłacałam ani nie wybierałam z tamtąd pieniędzy :(

Gość goscik
Naliczyli ci odsetki za prowadzenie konta. W sumie to bylo dawno temu, nie rozumiem czemu ci tego wczesniej nie napisali, chociaz jednego jakiegos upomnienia czy cos. Napisz pismo o umorzenie.

Przeciez to jest wlaśnie jakaś bzdura dla mnie...Nigdy nawet osobiście nie byłam tym Banku a jak zakładałam to konto to było chyba 6-7 lat temu.Przez ten czas żadnego pisma,nic.Chyba napiszę właśnie umożenie ...

Chyba nic się nie da zrobić, za prowadzenie rachunku, nawet jak nie były dokonywane żadne operacje. Miałam kiedyś podobną sytuację i niestety zanim zamknęłam rachunek musiałam zapłacić odsetki.

Gość Heineken
podpisując umowę o prowadzenie rachunku zobowiązałaś się do uiszczania opłat, nikogo nie interesuje czy na twoim rachunku saldo wynosiło stale "zero", nie masz więc szans lepiej zapłać to szybko bo bedą ci rosły odsetki a teraz jeszcze kwota jest niska...nie ma szans żeby to załatwić inaczej:(

ja zmieniłaś zdanie to trzeba było konto zamknąć. podpisałaś umowę o prowadzenie konta i już z tego wynika fakt ponoszenia za to opłat. raczej zapłać i zamknij konto - nie sądzę żeby bank umorzył ci w sumie należne mu wynagrodzenie za prowadzenie ci konta unikanie zapłaty też nic nie da - kwota wzrośnie a bank odda ją do egzekucji