Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrzucona

Pytanie do facetów, których żony rodziły najlepiej niedawno

Polecane posty

Gość odrzucona

Sytuacja wygląda tak: on przychodzi z pracy po południu, je obiad i zasiada do kompa. Potem, wieczorem jest kąpanie dziecka, po czym, on znów zasiada do komputera, ewentualnie idzie na piwo. Na mnie nie starcza mu już siły, czasu (ochoty?). Dodam, że sytuacja wygląda tak od porodu. Nasze dziecko ma 4 mies., a w łózku nie byliśmy od 6 mies. Gdy minął czas połogu sama inicjowałam zbliżenia, ale on mnie odtrącał tłumacząc się zmęczeniem. Zresztą, nie tylko o seks chodzi, również o czułość, rozmowę, my już nawet ze sobą nie rozmawiamy. Ostatnio odkryłam, że korzysta z serwisów erotycznych i \"radzi sobie\" sam. Próby rozmów spełzły na niczym. Niby przepraszał, ale nadal jest tak samo. Czy Wy panowie również odwróciliście się od swoich kobiet po porodzie? Czy tak jest zawsze i czy wróci to kiedyś \"do normy\'? Dodam jeszcze, że figurę mam jak praktycznie przed ciążą. Czy on ma jakąś blokadę psychiczną? O co chodzi?

Gość odrzucona
nie ma tu żadnych facetów?

odrzucona , ty nie pytaj o takie rzeczy tych facetów bo każdy jest inny. musisz porozmawiać o tym z mężem , i nie dopuścić aby rozmowa spełzła na niczym. podaj mu konkretne przyk łady , o co ci chodzi , bo może każesz mu się domyślać ?? a faceci jak pewnie wiesz nie są w tym najlepsi. powodzenia.

Gość odrzucona
nie każę mu się domyślać, wywalam kawę na ławę, już brak mi pomysłów jak ratować ten związek, o ile jest jeszcze co ratować :-(

kurcze to dość ciężki temat bo każdy facet reaguje inaczej. ja mialam podobny problem , ale po czasie doszlam do wniosku zże trochę się zapędzilam z dzieckiem i zapomnialam o sobie, zapomnialam o siebie po prostu zadbać. nie mam pojęcia co ci doradzić, mam nadzieję że dasz jakoś radę. pozdrawiam cię :):)

Gość odrzucona
dzięki mozeroni. Najśmieszniejsze jest to, że faceci mnie zaczepiają, więc chyba jestem atrakcyjna, ale widocznie nie dla NIEGO.

Gość kantem ja stary kantem
ratowac zwiazek? czy ty nie przesadzasz? moze on musi dac sobie troche czasu bo przeciez 4m temu rodzilas, moze wczesniej bylo tak ze jak zabieral sie do roboty ty myslami bylas przy dziecku i w polowie przerywealas bo "moze sie obudzilo"... on sie w koncu fqrfil i woli zwalic sobie konia niz sluchac twoich pierdol. a moze zamiast oczekiwac az on ciebie bedzie znow mietosil ty mu zrob loda? tak po prostu, zrob mu dzis loda z polykiem i nie oczekuj seksu, taki mily gest z twojej strony. to samo powtorz w nastepny dzien itd. w koncu nie wytrzyma i sie rzuci na ciebie. ale jak on widzi ze ciagle ma sie toba zajmowac, dzieckiem, praca i wszystkim i nie ma zadnej wdziecznosci to ma juz dosc. daj mu cos od siebie i nie oczekuj nic w zamian. a co do rozmowy, nie inicjuj jej na sile, po prostu polezcie sobie razem, obejrzyjcie film. twoj facet zostal dopiero ojcem i moze przezywa to bardziej niz inni faceci, troche zrozumienia.. i co ty pierdolisz o odwracaniu sie? bo nie rozmawia chwiliowo i nie ma ochoty na bzykanie? daj se na wstrzymanie gdybajaca histeryczko, jak bedziesz wierzyc w swoje wymysly to zostaniesz sama. daj mu czas, zrob loda, zacznij traktowac jako partnera. pamietaj ze faceci tez lubia jak kobieta okazuje im zaintersowanie.

Gość farrelka
Zrozum kobieto, ze po porodzie nigdy juz nie bedziesz dla faceta atrakcyjna zonka, ktorej on pragnie. W tej chwili jestes matka jego dziecka i nie ma on ochoty na seks z Toba. Smutne ale prawdziwe..

Gość a co to
beznadziejne myslenie farrelka!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość odrzucona
do kantem.... to wszystko o czym piszesz już przerabiałam i nie przeczytałeś dokładnie tego co napisałam: " sytuacja wygląda tak od porodu. Nasze dziecko ma 4 mies., a w łózku nie byliśmy od 6 mies. Gdy minął czas połogu sama inicjowałam zbliżenia"

Gość odrzucona
i to nie jest chwilowa niechęć do rozmów, to już trwa miesiące

Gość a co to
moze kogos ma :-0

Gość odrzucona
o tym też myślę. Pytałam, chcę wiedzieć na czym stoję - zaprzeczył. Zresztą jak mu powiedziałam, że wiem o jego nocnych seansach to stwierdził, że to tylko raz, a wiem ,ze nie raz.

Gość a co to
:-0

Gość odrzucona
być moze farellka ma rację i znalazł sobie kogoś atrakcyjnieszego

Gość odrzucona
dzięki 54645654, nie ma to, jak podnieść kogoś na duchu, co nie?

Gość odrzucona
a jęsli chcesz wiedzieć, to cały dowcip polega na tym, że faceci się za mną oglądają, mam 2 kandydatów na kochanków- wystarczy tylko powiedzieć tak

Gość odrzucona
a widzę, że się udzielasz nie tylko tu, ile masz lat? Bo Twój poziom intelektualny mnie powala

Gość odrzucona
do tego, by wyzywać od k... i h...?

no coz z twojego tematu wynika ze juz nie podniecasz swojego meza, rozwiazaniem jest znalezenie sobie kochanka

Gość odrzucona
czy to jedyne wyjście? Nie wiem, czy potrafię iść z kimś do łózka bez uczucia. A w domu, co mijać się po prostu codziennie? Na dłuższą metę taki układ nie przetrwa.

Gość odrzucona
rozwód nie, bo nie mamy ślubu, ale może separacja? Myślę o tym ostatnio.

Gość szkoda mi
autorki, bo ma powazny problem a chmara debili sie tutaj wypowiada. sama tobie nie doradze bo nie bylam w takiej sytuacji. jest mi przykro.... moze pojdz na jakis topik o mlodych mamach. tez gdzies tutaj sa.

Gość odrzucona
dzięki "szkoda mi" za zrozumienie

Gość odrzucona
chyba dziś podejmę ostatnią próbę rozmowy i powiem o wyprowadzce, bo ostatnoi, już mi nawet gadanie obrzydło

Gość nie rozumiem....
"sytuacja wygląda tak od porodu. Nasze dziecko ma 4 mies., a w łózku nie byliśmy od 6 mies. Gdy minął czas połogu sama inicjowałam zbliżenia" sytuacja tak wygląda od porodu - ale poród miał miejsce 4 miesiące temu a wy nie byliście w łózku od 6. Czyli wczesniej cos nie tak było? Poza tym - skoro inicjowałaś zbliżenia, to jednak one były?

Gość odrzucona
wcześniej myślałam, ze może obawia się o ciążę. Inicjowałam, ale nic z tego nie wychodziło i nie wychodzi, dość mam żebrania o czuły gest, seks...