Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile ja kasy stracilam

Będę musiała zrezygnować z depilatora elektrycznego

Polecane posty

Gość ile ja kasy stracilam

Kupiłam depilator za 300 zł i będę musiała go odstawić. Mam czerwone krostki po depilacji, włoski wrastają niemiłosiernie i nawet masaż rękawicą nie pomaga. Poza tym zauważyłam coś dziwnego: muszę depilować nogi co tydzień, bo włosy tak szybko mi odrastają, a tych małych włosków nie da się usunąć. Muszę czekać tak długo, aż włoski choć trochę nie odrosną, a nie mogę sobie pozwolić na kudłate nogi, bo praktycznie codziennie chodzę na basen. Wy też macie taki problem?

Gość Nie mam bo przemyslalam
to zanim kupilam depilator za 300 zl to wiedzialam, ze krotkich wlosow nie lapie, ze wrastaja i ze sa czerwone kropki jak u oskubanej gesi :-P

ja mam ten sam problem!!!!i jestem wściekła.Dołączam się do prośby, może ktoś zna jakiś sposób?

Zrezygnować z depilatora :D Ja cały czas używam, ale tylko dlatego, że nie znam lepszego sposobu depilacji :( Próbowałam wszystkiego - zwykłej maszynki, kremów depilujących, wosku - wszystko kurde do kitu. Troszkę mi pomaga, jak przy każdej kąpieli używam pilingu, ale nie natyle pomaga, żeby włoski nie wrastały.