Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO ZA WIEŚ

nadawanie dzieciom obcojęzycznych imion to najgorsza wiocha w tym kraju

Polecane posty

Gość podobają mi się
maślana----> Zuzanna i Aleksandra to jedne z najpopularniejszych (czyt. oklepanych) imion w Polsce. Aleksandra- ładnie, ale ja wolę Sandrę. Jak ktoś akceptuje Aleksandrę, to powinien też akceptować Sandrę, bo to praktycznie jedno i to samo.

nie no faktycznie zgodzę sie z autorką:O wystarczy wejść gdzieś na bloki socjalne i od razu słychać jakieś Dżesiki, Manulele, Brajany Keviny itp:O tragedia. Znałam jako dziecko jednego Rogera, miał przesrane na podwórku bo była moda na \"Rogera odrzutowca\":P Ja mam na imię Katarzyna i do dzisiaj jestem za to wdzięczna rodzicom, pomimo tego że w liceum do klasy chodziłam z 3 innymi Kaśkami:) przynajmniej nigdy nie musiałam się wstydzić kiedy się przedstawiałam:) a co to dziwnych imion pomijając te wiejące anielszczyzną słyszałam o rodzeństwie Sergiusz i Aldona i o Mieszku który miął siostrę Dobrawe:D

111111111111111 - to Twoim zdaniem ja też nie mam Polskiego imienia. Przeczytaj jeszcze raz pierwszego posta, najlepiej z 10 razy zebyś dobrze zrozumiała o czym tu w ogóle rozmawiamy \"CO ZA WIEŚ pracuje w urzędzie i często mam do czynienia z dokumentami o tym jak rodzice nazywają swoje dzieci, po prostu mega porażka! Powiedzcie mi ludzie DLACZEGO nadajecie swoim dzieciom takie durne imiona jak \"dżesika\" \"brian\" \"nikola\" \"nicholas\" skoro ŻADNE z rodziców nie pochodzi z jakiegoś anglojęzycznego kraju albo dzieciak w ogóle nie urodził się na terenie tych krajów??? czy nasze polskie imiona są takie okropne????\"

a ja znam ososbe ktora nazywa sie Anita Dolores Wyderko.No porazka!!!! nie mam pytan:D

Gość knfvbk
Są pewne nazwiska np. Cipa, do których żadne imię nie pasuje i wywołuje salwy śmiechu.

Gość bossska
nie nazwalabym ich polskimi bo ktos sie doczepi tylko normalne. A co myslicie o imieniu Maks

01. Wyczesany Darek 02. Pacha Roxana 03. Męczywór Małgorzata 04. Małolepszy Tomasz 05. Kwasigroch Tomasz 06. Chujeba Renata 07. Mahujski Krzysztof 08. Zaporożec Stefan 09. Dokurwo Maciej 10. Boligłowa Bogusław 11. Szaleniec Wojciech 12. Żur Leszek 13. Porąbaniec Marek 14. Gamoń Marek 15. Cymbalista Stefan 16. Kutaśko Mieczysław 17. Szpara Agnieszka 18. Bzibziak Marta 19. Fiut Stanisław 20. Kiełbasa Roman 21. Ocipka Sławomir 22. Cyc Izabela 23. Lachman Zdzisław 24. Stęchły Tadeusz 25. Biały Polak Agata 26. Kusibab Marcin 27. Sierota Maria 28. Rżąca Bożena 29. Spleśniały Andrzej 30. Skwara Elzbieta 31. Ciapciak Krystyna 32. Pomietlarz Piotr 33. Ściera Piotr 34. Pędzimąz Andrzej 35. Lapeta Barbara 36. Cnotliwy Tomasz 37. Paskuda Katarzyna 38. Słaby Edward 39. Jąder Dezyderiusz 40. Siekierka Bożena 41. Wata Zyta 42. Wałach Artur 43. Dziurka Jan 44. Dzika Joanna 45. Sprzeczka-Niedołóż Małgorzata 46. Chujdus Władysława 47. Jebut Roman 48. Szczybrocha Aleksandra 49. Pyta Aleksandra 50. Zaganiacz Tomasz 51. Psipsinski Bogdan 52. Kuśka Izabela 53. Student Alojzy 54. Barłóg Zdzisław 55. Mąką - Ćwikła Hanna 56. Stanisławów Lubomierz 57. Kuciapa Jerzy 58. Cieć Przemysław 59. Duplaga Tomasz 60. Bucior Renata 61. Posępny Łukasz 62. Głąb Leszek 63. Bubel Marian 64. Piotr Anna 65. Kolano Narcyza 66. Moczygęba Radosław 67. Jakoktochce Jadwiga 68. Szkodnik Piotr 69. Prukała Beata 70. Pierdas Beata 71. Sikała Jadwiga 72. Rura Marek 73. Ciemięga Przemysław 74. Ojdana Zenon 75. Ptaszek Rafał 76. Tatarata Magdalena 77. Śmietana Betty 78. Kupka Adeltrauda 79. Fundament Zygmunt 80. Nieruchaj Andrzej

Gość coś strasznego........
Jestem w stanie wszystko zaakceptować. Nie śmieję się z Jessiki, z Omeny i Manueli, a nawet toleruję Alana, bo tak ma na imię mój ukochany siostrzeniec, ale jednego nie zniosę: nie rozumiem jak można dać dziecku na imię Julia.:( To było kiedyś piękne imię, ale teraz mam wrażenie, że ludzie wyrządzają dziecku krzywdę dając jej tak na imię. Zawołaj Julkę przez okno, a nagle piaskownica opustoszeje- sprawdzałam.:P

Gość bossska
maagdaa --> :D

Gość marktunia500
a ja mam znajomą której ciocia ma na imię Oriana a jej bracia Syriusz i Patrycjusz :D

Gość chantelle3
do wszystkich matek dzesik, nicol, brayanow, kevinow, sandr..jestescie beznadziejnie i wiocha od was zajezdza(nie obrazajac mieszkancow wsi)

wg mnie Maks to bardzo ładne imie i sama bym tak kiedys nazwała syna gdyby mnie kolezanka nie ubiegła :) oczywiscie mówie o Maksie - zdrobnieniu od Maksymiliana ;)

Gość tak na marginesie
Mam ponad 40lat i wybaczcie,ale imiona typu Stas,franek,Jasiu,Jadzia itp kojarza mi sie ze starymi ludzmi z sasiedztwa i absolutnie mi sie nie podobaja.A co do wysksztalcenia to zauwazylam,ze w moim otoczeniu tego typu imiona sa najpopularniejsze wsrod niewyksztalconego nowobogactwa i mysle,ze duzy wplyw maja tutaj media,w koncu takie imiona wybieraja nasze rodzime nibygwiazdy. Na temat dziesik,brayanow itp to juz absolutnie sie nie wypowiadam,bo to juz temat przerobiony sto razy

Bosska :D:D:D No czy to jest normalne? przeciez ci rodzice chyba sie z ch...na rozumy pozamieniali .

Gość Sandra to cudowne imię

Gość bossska
ladnie tak np. Kevin Kowalski

Gość Takie imiona to nie wiocha
tylko wyznacznik stopnia patologii społecznej. Czemu wszystkie pobite, porzucone itd dzieci to właśnie Nikole, Andżeliki i inne Brajany?

Gość Dorris zd. Czeslawa
a ja wreszcie mam swiatowe imie godne wielkiego swiata w ktorym zyje gdy ucieklam z Becwalowic dolnych.

Gość bossska
maagdaa-->:D:D:D:D:D:D

Gość Brigitte Maciak

Gość wczoraj w Interwencji
bło o porzuconej przez rodziców Amandzie..... coś w tym jest.

Gość Sandra to cudowne imię
Staś, Antoś, Zośka i Krystyna- to dopiero wiocha.

Gość bossska
smiech to zdrowie:D:D:D

Gość 1111111111111
tak nasze polskie imiona są okropne :P mnie się nie podobają ,takie jest moje zdanie i mam prawowypowiadać się na ten temat a jeżeli sięgam do informacji jakiego pochodzenia jest dane imię i pisze np,że greckiego to w żaden sposób nie kojarzy mi się ono z ameryką, anglią czy polską,jest po prostu greckie i tyle dlaczego spolszczone Anna (hebr. hannah - łaska, wdzięk, zob. też Hanna) - popularne imię żeńskie pochodzenia hebrajskiego ma być lepsze od spolszczonego Nikola? a jak wogóle imię może być DURNE? durny to może być tylko człowiek,który wypisuje głupoty