Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracownica pewnego biura

czy macie w pracy koleżankę, kolegę, co Was wkur**a do granic możliwości?!

Polecane posty

Gość biurowawkur**ona
Wkur**a mnie taka jedna. Siedzi fajfuzel za biurkiem udaje, że pracuje a cały czas internet przegląda. Podsłuchuje o czym rozmawiamy. Wypisuje bzdury na nasz temat w necie. Idiotka jakaś po co podsłuchuje jak ją temat nie interesuje. Niech się zajmie robotą i odczepi od nas bania nadęta jedna. Fajnie w robocie było a przez tego samoluba atmosfera teraz jakaś taka nijaka. Chyba uważa się za lepszą od innych bo nawet dzieńdobry tak jakoś z przymusu mówi, albo wcale nie odpowie na pozdrowienie pinda jedna.

Gość ewa ziutkowska
i te biurokratki telefonów nie odbierają.Siedzą 4 godziny na czatach, gg, kafe i plotkują, przeglądają, załatwiają prywatne sprawy, potem jedzą, strają, piją, dzwonią, jedzą, rozmawiają w pokoju obok, sikają, palą, strają.......i wreszcie pracują o ile to nazwac pracą bo generalnie zlecają innym papierowe roboty. A te perfumy bywają duszące i chlas i chlas znów psik psik

buahahahahahhaha rak zabije, niezłe to było!:-D u mnie jest taka co zawsze o tej samej porze sra, 7.30 ona w kiblu, siedzi do 8, trzeba odczekać na aż wywietrzeje, więc do 8.30 można się pożgenać z kibelkiem. dlatego wiem, ze od 7.30, nie ma co do kibla łazić, ale kiedyś tam się chcialo siusiu, że weszlam tuz przed nią, to się dobijała, ze już niemoże, że po nogach jej leci, ohyda!

Gość rak zabije
byłam w wc i zgadnijcie kto wlazł za mną.Pani Pierd. I sru siadła z impetem na kibelek az mało nie rozwaliła go.Fuuuuuuuu nawet niepopatrzy chyba czy nie obsikany.Wy siadacie? Ja to nawet u siebie w domu nie siadam bo wiem ze tam moczyk męza moze byc czy cos.Wole na "Małysza".I bezpiecznie.A jak obsikam deske, zmyje.No a mąz potem siada na to.Szok.Tylko mąz siada na moje a ta pani pierd siada naczyjes i dziwie sie ze nie wie.Potem wstaje tak mocno ze kibel sie rusza..oczywiscie pyr pyrpyyyyr było.Obrzydliwe, czy ona nie rozumie?

Gość hohohohohohohohoho

ehhh biurowe zycie sie kreci. Dzisiaj przyszlo Quelle, wyobrazacie sobie co sie dzieje? Rano wlazlam do toalety po wielorybce, taki pech mi sie trafil. Do teraz nic nie jem, no nie moge, wymioty... :o

Gość lęki otaczają mnie
ja tez dzis miałam ochote na kupe i modliłam sie by nikt po mnie nie wszedł. Podpatrywałam czy w odstępie 1 min nikt nie wejdzie i chyc,wycisnełam, cyk spuszczenie rachu ciachu i uciekłam. No ale niestety weszłam potem siku własciwierównoczesnie z moja ulubienica pani"pierd", no i tradycyjnie prrrprrrrrrrrrrrr, siad z impetem na sedes, (chyba nawet nie patrzy czy obsikany czy nie), i nagle yyyyyyyyyy plusk,....wpadło.prrrrrrrrrrrrrrrrrrr,yyyyy plusk i wpadło. Ach poprostu ludzie niczym nie przejmują się. Ja sie akradam a ta nie dość ze idzie normalnie , siada, pierdzi wali kloca na głos.(juz moglaby papieru sobie nawsadzac by tak nie pluskała ta woda w jej tyłek :D

To ona gorzej jak moj ojciec, a ten to w ogole potrafi walnac... :o Zreszta, jak wchodze po niektorych w pracy to moj tata moze sie schowac, tak smierdza! I siedza tam po godzinie, a ja nawet sie nie odwazylam usiasc na sedes - zachowaj higiene, wal na narciarza. Ale chyba tylko ja tak mysle... W ogole - czy to standard i jesli tak to co jest przyczyna, ze baby urodzone przed hmm dajmy na to 1970 rokiem nie myja po wyjsciu z wc rak??? Potem kroja ciasta i nakladaja paluchami na talerze :P

Gość lęki otaczają mnie
a ja ucze porządku. Wyobraż sobie ,że one wychodzą razem ze mną z wc a ja biegne do kranu, one mówią, a co tak sie pchasz, a ja mówię, musze ręce umyc przeciez. One nie myją.:) Zwróciłam jednej uwage grzecznie, czy mogłaby pani te fusy wyrzucic do wc bo tu sie kran od tego zatyka i nie ma komu odetkac". Bo niema, i ciagle wrzucają torebki po herbatach do zlewu.

rak zabije! ale sie uśmialam! u nas na 1 ( słownie: jeden) kibelek przypada 60 osób, więc takie sytuacje są nieuniknione. Ale zauważyłam, ze moja glowna ksiegowa po umyciu rąk nie wyciera ich, a jest i suszarka i ręczniki - tylko mokrymi łapami ślimaczy klamkę i kontakt. Kiedys w żartach powiedzialam, ze takie nie wycieranie rąk jest obrzydliwe ( mówiąc ogólnie) i wiecie co? wyciera ...

Gość rak zabija
dziś wymiotowałm jak weszłam, poprostu mnie wziął odruch wymiotny i akrat tez miałam jakies mdłości i pach poszło.Normalnie te smrody sa potworne.I wkurza mnie bo moja z pracownic przychodzi pózniej a wychodzi tez wczesnie.A co mnie obchodzi ze dziecko ma chore, ze dom buduje, ze łazienke robi.To niech urlop bierze a nie takie przychodzenie na 4 godziny i zaliczanie sobie jako 8 godzin.No bez przesady.Szlak mnie trafia.

a i wydaje takie świszcząco - ssące dźwięki kiedy wysysa z zębów resztki jedzenia - dziurawych, bo boi sie dentysty... bleee!!!!!! wychodze wtedy z pokoju..bo mam odruchy wymiotne!

Gość rak zabija
cmokanie takie, mnie tez wkurza, nawet na ulicy jak widze babe co swiszcze to mnie wpienia. Albo wierci w nosi patrząc zamyslona w okno, szuka szuka w nosi i ma....zwija w kulke a ty patrzysz co z tym i widze na podłoge pyk, bądz o spodnie, bądz pod stół plast, bądz ukradkiem, ukradkiem haps do buzi.niekt nie widział? :Ochyba nikt.

Gość piszcie biurwy piszcie

Gość hihihihihihihih

Gość dra
na urlopach są.Potem przyjadą i będą opowiadac jaka piękna woda, pogoda, góry, a jakie jedzenie pyszne było, i ze jej córeczka powiedziała ze bedzie matką.

Gość open gardło

Gość dweqfweqfwer
o kurw RAK ZABIJA jakie to okropne mnietakie rzeczy tak cholernie rozbijaja mnie by szlag pierdolnal jak tak nei moge zawsze jak sikam poz adomem to na malysza nie nie umiem srac poza domem alejak sie strafi to poc ichaczy bez zadnych pluskow i pierdow .....matko swinta jak ty znosisz taka obleche :O:O:O:O