Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heminka

PORÓD NA POLNEJ W POZNANIU*****

Polecane posty

Witam! Czy są tu dziewczyny,które rodziły lub zamierzają rodzić na Polnej w Poznaniu? Prosze napiszcie jak tam jest? Czy znacie jaką dobrą położną stamtąd i czy warto opłacać lekarza lub położną do porodu? Jak wygląda opieka po porodzie? Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamuśki:)

Gość jusiek
kolezanka z którą mieszkam przez płot rodziła rok temu na polnej i była zachwycona. Ale jezdziła prywatnie za wizyty u profesora płaciła 200 za cesarkę 2500 jakis prof Drews ale bea kasy tez dbają bardzo

Cześć, ja zamierzam ttam rodzić za 3 miesiące, ale nie mam nikogo opłaconego, nawet tego nie planuję. Po prostu opłace poród rodzinny i zdam się na personel. Lezałam tam w sierpniu 2006 po poronieniu i byłam naprawdę zadowolona z warunków, opieki i podejścia lekarzy i połoznych.

Rodziłam na Polnej we wrześniu 2006. Nie miałam opłaconego lekarza ani położnej. Polecam ten szpital. Personej przy porodzie był naprawdę miły i kompetentny. Po urodzeniu córki trafiłam na oddział III. Również polecam. O każdej porze dnia i nocy babki pomagały przewijać, karmić, zabierały do kąpania oprócz maluchów mamy i uczyły wszystkiego, co początkująca mama wiedzieć powinna :-) były bardzo sympatyczne :-)

Hej,no ja tez jestem pacjentką profesora Drewsa i pobyt na Polnej wspominam wrecz bajkowo,jednak mysle,ze gdybym nie była \"od profesora\" to tez wspomnienia byłyby dobre,bo tam pracują dobrzy i zyczliwi ludzie.no moze jedynie nie miałabym dwuosobowego pokoju z łazienką.....POLNA jest ok,super.

Dzieki :)) Ja za 2 tygodnie rodzę :) Już się doczekać nie mogę!!