Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta 30

JAK WYRWAĆ SIE SIĘ Z MACEK BYŁEGO

Polecane posty

Gość kobieta 30

Gość nikitka26
mam ten sam problem. moj ex od 3 lat ciagle nie daje mi spokoju, nawiedza albo dzwoni.Doszlo do tego ze chce do mnie wrocic i nie przyjmuje mojej odmowy tzn ciagle przyjezdza dzowni smsesuje. Juz teraz wiem , ze utrzymywanie jakiegokolwiek kontaktu z bylym facetem to nienajlepszy pomysl.

Gość nikitka26
przez to nie potrafie sobie ulozyc zycia z kims innym , bo on jakby mnie pilnował i ja jakos podswiadomie boje sie zwiazc z kims innym:(

Gość kobieta 30
:) ja mam troszke inny problem a mianowicie mam kolejny związek a niestety jesczze chyba do konca nie wyszlam z poprzedniego.Choc nie bardzo jest do czego wracac i nie mam nawet ochoty na to.To jednak nie bardzo moge budowac cos nowego.Przeszłosc jakos jeszcze sie ciągnie...............

Gość kobieta 30
wiesz mój kontaktuje sie ze mną itp itd i neistety jak sie odzywa przeszłosc wraca .....

Gość kobieta 30
Ja równiez nie potrafie się z nikim tak naparwde związac.

Gość nikitka26
niby inny problem ale bardzo podobny:)u mnie tez tak bylo poniewaz zrywajac z nim bylam w nim zakochana i stad pozwalalam mu na ciagly kontakt, tyle ze to ciagnie sie 3 lata i ja nie potrafie sie juz uwolnic z tej sytyacji bo on mi na to nie pozwala. Dl;atego skoro to u ciebie sprawa swieza to radze ci odetnij sie od niego bo inaczej nie zaqpomnisz o nim a co za tym idzie nie ulozysz sobie kolejnego zwiazku

Gość kobieta 30
Własnei mam taki zamiar ale wiesz spotkałąm faceta który mnie rozpieszcza dosłownie a mnie to drazni bo on jest rózny niz mój były..............................

Gość kobieta 30
Nikitka czy prze te 3 lata nie związałaś sie z nikim?????????

Gość nikitka26
wiem mnie tez tacy draznia.Dla mnie facet musi byc troche niedostepny o ktorego musze troszke zabiegac a nie taki co to daje wszytstko , dla mnie ktos taki wzbudza litosc.Nie mozna pokazac (tyczy sie to mezczyz i kobiet)szczegolnie na poczatku znajomosci ze swiata nie widzisz poza druga osoba, bo to potafi wystraszyc i to powaznie.Choc teraz po moim ostatnim zwiazku chcialabym sie wreszcie zakochac w kims kto by mnie kochal nad zycie i to umieal okazywac.Jesli Ty masz 30 lat to mysle ze ktos taki bylby idealny na przyszlego partnera.

Gość ja UFKA
aaa....kobieta 30, wiesz...ja też mam 30, przesle Ci zaraz link

Gość nikitka26
tak, przez 3 lata jestem sama, a raczej w jakims chorym ukladzie z bylym , ktory mnie kontroluje i nie pozwala na to zebym ulozyla sobie zycie z kims innym.On takze jest wolny i jak twierdzi zakochany nadal we mnie:(

Gość kobieta 30
chce własnie z nim spróbowac i własnie coraz czesciej mysle o definitywnym zakonczeniu znajomosci z byłym.Totalnym odcięciu.Tym bardzioej ze on sie ze mną bawi w kotka i myszke jak jestem mu potrzebna to jest jak juz nie to znika.:)Totalna hustawka

Gość kobieta 30
Wiecie co dziewczyny u mnie jest tylko jedna róznica on mnie nie zdradził;( I nawet niew iem czy to lepiej czy gorzej.Rozstalismy sie poł roku temu i ani ja ani on nie byliśmy z nikim.spotkalismy sie trzy tygodnie temu.. wczesniej nie rozmawialiśmy wogóle ze sobą...........

Gość kobieta 30
do ja Ufka Czytam tego linka i wiesz oprócz zdrady ( chyba dobrze zrozumiałam) to cała reszta jakbym czytała o sobie...

Gość kobieta 30
do ja Ufka mieszkaliście razem?????????

Gość dziewczyny to ja tez
Moj byly takze od 2 lat nie daje mi spokoju. Zazwyczaj dzwonil raz na tydzien lub raz na dwa i zawsze chcial sie spotkac. Sam zerwal. Ciagle gadal co czuje a jakos o powrocie nie mowil. Teraz milczy ponad 2 tyg i sie zastanawiam czy to juz koniec kontaktow czy zaatakuje znowu za jakis czas..

Gość kobieta 30
Od byłych faktycznie lepeij trzymac sie z daleka;)

Skąd ja to znam... Mój były atakuje średnio co miesiąc. Pisze smsy, z wyznaniami jak bardzo mnie kochał i że jestem jedyną kobieta z którą mógł być szczęśliwy. Z jednej strony jestem obojętna, a z drugiej jednak serce jakoś tak mocniej bije, kiedy czytam jego smsowe słowa. Od naszego rozstania minęło ponad dwa lata, jestem związana z Kimś innym. Z mężczyzną, którego bardzo kocham, jest cudownym człowiekiem. Jednak wiem, że ten mój były zawsze zostanie w moim sercu. Był moją pierwszą miłością. Kochałam go jak szalona i byłam w stanie zrobić wiele, zbyt wiele dla niego...

Gość skad ja to znam...
mialam taka sama sytuacje-moj zdradzil, odszedl do innej, z nia sie zwiazal,pojawilo sie dziecko ale nie dawal mi zapomniec o sobie przez 2 lata-smsy, telefony, kwiaty itp. powiedzialam DOSC przestalam odbierac telefony, kupilam aparat, w ktorym moglam zablokowac smsy przychodzace od niego a i polaczenia od niego sam ten aparacik rozlaczal i to byl strzal w dziesiatke! od pol roku mam spokoj, owszem probowal sie kontaktowac ale juz bezskutecznie a ja zaangazowalam sie w nowy zwiazek.

Mój jeździł z kolegami na dziwki :o O czym dowiedziałam sie już po naszym rozstaniu.

ja tez cos podejrzewam, ze jezdzil na panienki ale zastanawia mnie cos innego, po cholere oni dzwonia raz na jakis czas, to jakis durny zwyczaj u ex facetow? Ja do niego nie dzownie juz od pol roku a on dzwoni . Teraz cos milczy. A nuz juz sie nie odezwie. szczerze mowiac juz mi to zwisa...ale boli tez, nie zapzecze

No właśnie najgorsze jest to, ze niby chcę odciąć się od przeszłości, a nie potrafię nie myśleć o nim, co robi, z kim, gdzie, i czy jest szczęśliwy...

Z tym zwyczajem to chyba coś jest. Albo może chcą mieć kontrolę nad tym co dzieje się z nami - ich byłymi dziewczynami.

Kiku ja tez mysle o nim. Boli mnie, ze dzwoni sobie raz na jakis czas. Ja juz nic nie robie w jego kierunku bo po co? nawet jak wysle tego esemesa raz na 2 tyg to kluje w sercu. Teraz on milczy juz prawie 3 tydzien i byc moze juz sie nie odezwie. Powinnam sie z tego powodu raczej cieszyc a nie potrafie. A przeciez wiem, ze tak naprawde zwisam mu a jednak...

Gość nie kumam was
Istnieje co takiego, jak blokowanie połączeń od danej osoby, Można nie odbierać. Można ostatecznie odkładać słuchawkę, usłyszawszy że to ten. Można zmienić nr telefonu, email. Można. Tylko trzeba CHCIEĆ. Więc mnie się wydaje, że z jakichśwzględów Wam się nie chce.

przeciez ja nawet zmienilam numer komorki i wszelkie inne numery domowego nie moglam zmienic bo jeszcze z reodzicami mieszkam i co? i znalazl sposob:) zadzwonil na domowy a raz czekal pod domem takie wypady ma raz na miesiac, tylko nie wiem po co...

No właśnie... Z jakiś względów... Wiem, że nie chcę do niego wrócić bo nasz kilkuletni związek zakończył się klęską. Powrót nie wchodzi w grę. Tak jak napisałam wcześniej jestem teraz innym i nie mam zamiaru tego zmieniać. Jednak problem polega na tym, że serce nie sługa i nie da się tak po prostu kogoś z niego wyrzucić. Rozum mówi co innego, a serce co innego... To skomplikowane, wiem. Jak ktoś patrzy na to z boku, to faktycznie ciężko zrozumieć zachowanie podobne do mojego.

Ja już założyłam nowego maila, nowy numer gadu, kupiłam starter z nowym numerem telefonu ale nie mogę przełamać się i zmienić tych wszystkich kontaktów. Nie potrafię :(