Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta 30

JAK WYRWAĆ SIE SIĘ Z MACEK BYŁEGO

Polecane posty

Gość dziewczyny to ja tez
Ramzes to moze wytlumaczysz nam co maja ex faceci z tego, ze nadal sie z nami kontaktuja? Bo na pewno nie to, ze do lozka znimi pojdziemy. Przynajmniej nie ja.Bawi ich to? Co jest interesujacego dla nich w odzywaniu sie raz na jakis czas?

co mają z tego ? satysfakcje ze po dluzszym czasie jeszcze o nich paietacie , odpisujecie na sms, pozwalacie sie kontrolowac ..... do lozka chodza już z kims innym :O

Powiem prościej, co jest takiego zabawnego w dupceniu się raz na jakiś czas ? ;) Przecież tak naprawdę nie macie panowie zamiaru wrócić na stałe do nich :D

to jezeli do lozka chodza juz z kims innym, to nie latwiej dla nich zajac sie swoim zyciem i nowa dziewczyna? Chyba dojrzaly facet tak nie robi.

masz racje dojrzaly tak nie robi ..pozostali lubią sie otaczac dziewczynami ...to jakis idiotyczny sposob na dowartosciowanie sie ...

Dla mnie wydaje sie byc logiczne, ze jak facet ma inna to zajmuje sie ta wlasnie dziewczyna. Kreci was jak 10 bab kolo was sie kreci czy co? facet zakochany w nowej dziewczynie nie powinien pisac do bylej bo po co???no po co?

poza tym jak z nastepną nie wyjdzie to zawsze mozna probowac wrocic nawet kosztem rozbicia związku jesli kobieta jest w takowym

Widzisz Ramzes, sam przyznales racje. Tak, niektorzy faceci sa niedojrzali . A zreszta trudno mowic czy byli maja kogos czy nie. Czy maja czy moze sa samotni, powinni dac nam spokoj.

Rozbić, pobawić się z byłą i zostawić kiedy znowu coś poczuje. Niebywale przebiegła kampania ;)

Moj byly napisal mi esemesa jakies 3 miesiace temu. Cytuje: kocham Cie ale nie wiem czemu tak sie zachowuje... Nie odpisalam nawet. facet zawraca mi glowe raz na miesiac bo przez pozostale dni nie wiem co sie z nim dzieje . Piszac takie teksty, osmiesza sie w moich oczach. czy ja go prosilam o cokolwiek? czy ja go prosilam aby cos pisal do mnie? czy moge uwazac go za czlowieka zdrowego ? Po co on to pisze? Potem zmienilam numer komorki to zadzwonil po 3 tyg na domowy i zapytal: hej, co slychac? porazka:(

a raczej strategia. :) Jednak większość dziewczyn daje się na to nabrać, po czyj wylewa hektolitry łez, i zakłada topicki w stylu - czy on do mnie wróci ? :D Nie sądzisz Ramzesie, że takie postępowanie można uznać ze strony byłych facetów za prostackie ? Co do dziewczyn, nie dajcie się wplątywać w podobne historie. 🖐️

byly sie odzywa ale byla wcale nie musi odpowiadac ! i to jest wyrwanie sie z macek a stwierdzenie -Kreci was jak 10 bab kolo was sie kreci czy co? strasznie krzywdzi tych dojrzalszych

tylko, ze ja sie nie odzywam juz:(

Gość nikitka26
ja mam dokładnie tak samo, jak przestaje odbierac moj telefon to on dzwoni na stacjonarny albo przyjezdza mnie odwiedzic.Nie wiem co robic bo wiem ze to rujnuje moje zycie osobiste bo wciaz czuje sie z nim przez to zwiazana.Czuje jakbysmy ciagle tworzyli pare mimo ze juz od lat nia nie jestesmy:(Nie sypiam z nim, nic z tych rzeczy a mimo to przez to utrzymywanie kontaktu czuje sie jakbysmy nadal byli para a co za tym idzie to moja samotnosc i to ze do tej pory nie potrafilam stworzyc nowego zwiazku. co ja mam zrobic?

jesli na stacjonarny to sprawdzasz kto i odkladasz sluchawke na bok jesli odwiedza to w drzwiach przepraszasz ze jestes zajeta i zmykasz drzwi proste prawda ?

Gość nikitka26
Ramzes ale to nie takie proste gdy ma sie senstymant do tej drugiej osoby, gdy jest ona dobrym kuplem po zakonczonym zwiazku.Jakos nie mam sumienia.To glupie wiem.Sama sobie jestem winna.Juz teraz wiem ze nie powinno sie utrzymywac kontaktu z ex, no chyba ze np spotkanie raz na pol roku. Jaki czlowiek glupi:(

Słuchajcie, ja się jeszcze od czasu do czasu odzywam do mojej eks, bo po prostu w głębi serca ją jeszcze kocham. Ale nie wygląda to w taki sposób, że jestem nachalny. Po prostu przy okazji świąt czy jej urodzin puszczam jej życzenia. Chce żeby wiedziała, że nie zapomniałem o niej, że była dla mnie kimś bardzo ważnym. Kumple mi mówią, żebym się w końcu opamiętał, bo ona odeszła do innego, ciągle z nim jest. A ja jednak nie umiem jej znienawidzić. Dodam też że od rozstania nie miałem żadnej innej kobiety, nawet żadnego seksu. A minęło już rok i 4 miesiące.

Gość nikitka26
Aleksiej bo ty jestes normalny facet a ja zaczynam myslec powaznie ze to co moj ex wyprawia to jakies szalenstwo.Mimo moich prosb on nie daje za wygrana i probuje mnie namowic do powrotu.A ja nie potrafie mu odmowic rozmowy telefonicznej czy spotkania.Zaluje ze nie potrafie byc zwykla suka ktora przegonilaby go bez zadnego problemu:(

nikitka26 a u was kto kogo zostawił? Ja nachalny nie jestem, bo wiem, że to nic nie da. już pogodziłem się z tym, że nigdy nie będziemy razem, no ale zapomnieć o niej nie mogę.

Gość nikitka26
ja zerwalam i nie chce wracac ale czasami boje sie ze zmiekne i dam mu szanse przez to jego natrectwo.Ale tego nie chce i tez dlatego boje sie tego utrzymywania kontaktow. kurcze ja jakos slaba psychicznie jestem:/

Wiesz, gdyby mi moja eks wprost powiedziała, że nie chce utrzymywac ze mną żadnego kontaktu, to bym się natychmiast wycofał. Trzeba mieć jakiś honor. Za to moja eks za każdym razem jak do niej piszę czy dzwonię (ale ostatnio coraz rzadziej) sprawia wrażenie zadowolonej z tego faktu. I to mnie tylko zwodzi. Wolałbym chyba usłyszeć od niej \"przestań i daj mi spokój\".

Gość topiks
powinien mieć tytul "jak pozbyc sie sentymentow do bylego a nie macek " bo z tego co przeczytalam wlasnie o to tu chodzi Macek pozbyc sie latwo sentymentow nie ! nie obwiniajcie wiec bylych :P ciekawe co bedzie jak zaczna sie nagle kontaktowac

Gość topiks
upsss mialo być -przestana sie kontaktowac :O

Gość a ty jesteś ta była
czy nowsza ;)