Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewik42

egzamin na prawko

Polecane posty

Właśnie wczoraj zdałam egzamin na prawko i jestem bardzo szczęśliwa za dwa tygodnie dostane plastik i w droge.Moze ktos z was podzieli sie swoim szczęściem na tym forum

Gość gryk
I czym sie chwalisz, masz 42 i dopiero prawko masz.

Gość gryk
Nie dosc ,ze star to nieumiejaca czytac,ze to forum o zdrowiu i urodzie

A po czym tak sądzisz ze mam tyle lat ile podajesz , a widzisz jestes w błędzie.Kobieta nigdy nie podaje swojego wieku ,i ty sądzisz ze ja bym go podała a nawet jak bym miała tyle lat jak ty podajesz to na prawko nigdy nie jest za pożno.

Gość no to rzuc
palcilas ratami czy od razu calosc porcelanowa?

Gość kierowca bombowca
a ja jeden egzam juz oblałam.za 2 tyg kolejny...;)

Gość *Dominika*
to gratuluje!! ja prawko mam juz od 8 miesiecy i udalo mi sie zdac za 1 razem a od paru dni mam swoj samochodzik. ewik jezdzij duzo to nabierzesz doswiadczenia bo sam plastik tego nie gwarantuje;) Powodzenia!:) Ps. btw ten topik to troche nie w tym dziale:p

Gość *Dominika*
hehe szyja boli od krecenia ciagle tego luku:P

A ja zdałem prawko miesiąc temu :) już mam ten upragniony plastik :P Zdobyłem go za 3 podejściem ... Za pierwszym razem oblałęm na łuku :( ach te słupki :P Za drugim razem instruktor oblał mnie bo niby wymusiłem pierwszeństwo (no coments ... samochód z 300 metrów ode mnie, a ten mi po hamulcach daje ;/) Za trzecim razem zdałem ... nie wiem jakim cudem ... popełnialem drobne błędy ... kilka razy nie posłuchałem egzaminatora :P ... krzyczał na mnie cały czas ... byłem zestresowany na maxa :( na 100% byłem przekonany, że oblałem ... a ten mi mówi wynik pozytywny :) A więc jest tak ... jak egzaminator chce Cię uwalić to to zrobi, jak nie to zdałeś/aś :)

Dzieki za gratulacje wiem ze to nie ten topik ale tak jakos wyszło to wszysyko z tej radości ze zdałam sory .