Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokakola123

Nic pilnego ale potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość kokakola123

mam album Anne Geddes i nie wiem co napisac na jednej stronie trzeba dokonczyc zdania: moje wlosy sa jak....(synek ma naraziejasny meszek a nie wloski) moja skora jest jak......... moj nos jest jak....... moje oczy sa jak.....(niebieskie) moje usta sa jak........ moj podbrodek jest jak....... moje policzki sa jak......... Prosze pomozcie :-) chce jakos fajnie napisac a brak mi pomyslow

jesli chcesz zeby bylo tam cos fajnego to chyba powinnas napisac od siebie..zwlaszcza ze po cos to piszesz jak zagduje,czyli zeby twoje dziecko sobie kiedys poczytalo,tak? tez mam ten album i uznalam ze te wpisy sa calkowicie zbedne i bezsensu,ale jesli chcesz koniecznie, to takie jest moje zdanie - zrob to sama! pozdrawiam

Gość kokakola123
orisha ja tez uwazam ze to zbedne ale nie lubie pustych stron Album jest sliczny i ma naprawde piekne zdjecia ale zamiast tego typu opisow wolalabym zeby mial wicej wolnych stron na zdjecia i cos co mozna napisac tylko od siebie

Gość kokakola123
Bede jednak wdzieczna jak ktos cos napisze:-)

Bez zobaczenia dziecka trudno coś sensownego napisać. Skoro ma meszek zamiast włosków to napisz \"pirze\" ;) Gdyby chodziło o mojego synka wyglądałoby to tak: moje wlosy sa jak....zapowiedź (wyrasta coś co na razie tylko imituje owłosienie, jakieś 10 sztuk włosków) moja skora jest jak.........mysia pisia :D moj nos jest jak.......landrynka moje oczy sa jak.....u diabła ;) moje usta sa jak........przyssawki (uwielbia pierś) moj podbrodek jest jak.......jabłuszko moje policzki sa jak.........balony (ma puce) :D

Gość kokakola123
euglena fajne:-)