Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna ....... osoba

pomózcie mi znalesc moje

Polecane posty

hobby na poczatek co mam czytac ? jakie pisma? mam 17 lat

Gość awera
"żołnierz polski""wędkowanie" "twój ogród"aewrt

Gość ja ci zaproponuje hobby
chodzenie do psychiatry

jakos trzeba zaczac :o mówi sie ze kazdy jest w czyms dobry ciekawe w czym ja jestem ? :o awera nie nic z tych rzeczy :o

Gość powiem
przegiołeś !

czemu do psychiatry ? :o

Gość czytam i widze
zacznij zbierac znaczki a pozniej samo sie jakos potoczy:P

nie lubie znaczków to ma być hobby czyli moje zainteresowania znaczki mnie nie interesują :O

Gość powiem
może nauka ? Fizyka zgłębianie tajników matematyki jak mówi Alutka " Czy to nie jest fascynujące ?"

Gość ejj
wyluzuj ela

tak wlasciwie to NICZYM ale z tego co lubie ale nic w tym kierunku nie robie to : 1lubie biologie i rzeczy związane z czlowiekiem, 2skłąd kosmetyków i leków i ich działąnie na człowieka 3,tajne służby amerykańskie, 4matme a szczególnie kiedy zadania mi dobrz wychodzą 5 języki obce, kultura innych krajów ogólnie podróze 6 koniec świata 7 lubie duzo wiedzieć to by było na tyle może coś mi sie jeszcze przypomni to dopisze

Gość ja ci zaproponuje hobby
Wiem co mówię. Uwierz mi! Im w cześniej tym lepiej. Póki młoda jesteś to jest jeszcze szansa na wyleczenie!

ale co u mnie podejrzewasz? jakie zaburzenia ? :O w sumie fajnie by bylo zawsze ajkieś doświadczzenie zyciowe posiedzieć z swirami

To może zacznij sobie kupować jakieś Easy Espanol, Easy English czy coś i po prostu ucz się języka...

no włąsnie się ucze anglika i niemca ale z ksiazek bo z gazetami to nie bardzo :O

Gość Kocham T.
Beznadziejna, masz 17 lat jak ja. Co robisz na tym forum?? Ja przeważnie siedzę na erotycznym, bo po prostu przyznaje lekko zboczona jestem :D, ale nie powinnaś marnować życia na kafe. Nie masz żadnych znajomych? Jak długo tak jest już??

j sobie tu przsiaduje na ogólnym przewazenie i smęce i już mnie nikt prawie nie słucha a zycie i tak już mam zmarnowanie wiec nie ma co a jakiś tam znajomych mam ale za czesto to się znimi nie spotykm bo mnie nerwy zzerają przy kazdym wyjsciu :O

Gość **** **** ****
ja lubisz matme to polecam zbierać i rozwiązywac lamiglowki :D może sudoku, albo arytmografy, albo kolekcjonowanie zagadak logicznych. wedlug mnie nie może byc tak że wszystkie pasje związane sa z jakąs wiedza bo ile można siedziec i sie uczyć...na twoim miejscu poprobowala bym róznych aktywności...np. co tydzień inna: scianka wspinaczkowa, żagle, rower, basen, trenig jakiejś sztuki walki (często pierwszy jest gratis), kregle, bilard, boule, kajaki, gokardy...itd zobacz co Cie bawi :D

sport byłby fajny ale mam opory gdyż : 1 jestem już za wysoka i boje się ze jeszcze się rozciągne 2 jestem za chuda i boję się ze przez to jeszcze bardziej schudne

Gość Kocham T.
**** **** ****, łatwo mówić. Beznadziejna, musi coś zmienić. Mi też ostatnio można było gadać i gadać żebym coś zmieniła w swoim życiu. I chyba coś się zmieniło ale nie będe kusić ;) Beznadziejna, potrzebujesz mena. I to takiego wypasionego.

ale skad takiego mena wziąsc? nikt mnie nie chce takiej beznadziejnej :O

Gość hahahahahaha
na komisji wojskowej wypełniając jakąś ankiete pytali się nas jakie mamy hobby. Wyszła jedna koleżanka, powiedziała reszcie czekających o co się je pytali i za chwile była narada: jakie jest nasze hobby. Wszystkie podałyśmy to samo: internet, filmy i nie pamiętam co:) Ale chłopaki (jakieś młode typki wypełniali) musieli mieć ubaw. A tak w ogóle to chciałyśmy podać, że bardzoooo interesujemy się czołgami, karabinami i wojskiem itp. Bałyśmy się tylko konsenkwencji.

a dlaczego Ty byłas na komisij wojskowej enomorada --> ale co to za hobby? już mnie wcalke ni cieszy

Gość Kocham T.
Musisz sobie znaleźć, to jest lek na wszystkie kompleksy Ja taką słodziutką naiwniarą byłam, co czekała na księcia który nie przyszedł i w ogóle, żal mi siebie (mam nadzieje, że teraz to jest to, a jak nie to od poniedziałku na kafe będą dwie beznadziejne osoby) I w ogóle... smutna to historia Dlaczego myślisz, że żadnego nie ma dla ciebie faceta? Trzeba mówić, że nie ma takiego, co byś zechciała :)