amelusia 0 Napisano Czerwiec 5, 2007 Witam. Robiłam progesteron w 22 dc. czy on jest prawidłowy i co może oznaczać? 7.1 ng/ml normy: Faza folikularna 0.2-1.5 Faza owulacyjna 0.8-3.0 Faza lutealna 1.7- 27 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 5, 2007 Przebyłaś owulację, wszystko jest w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amelusia 0 Napisano Czerwiec 5, 2007 A jaka powinna być szyjka macicy na trzy dni przed miesiączką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 6, 2007 Nie ma czegoś takiego jak \"powinna\".U każdej dziewczyny to sprawa indywidualna. Na 3 dni przed może być jaka chce - czyli albo jeszcze twarda i zamknięta albo już miękka i otwierająca się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzfszzzzzzzz Napisano Luty 18, 2008 a ja mam w 23 dc 21 ng/ml (norma do 27 dla fazy lutealnej) czyli wszystko w porzadku??? byla owu??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach