Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Haris Pilton

cóż za piekny tydzień !!!

Polecane posty

1. Pogoda jest cudowna (wreszcie) !!! 2. Jutro wolne !!! 3. Paris H. spłaca swój długo wobec społeczeństwa i siedzi w różowej celi 2 x 2 m ! 4. Michael Scofield, Lincoln Burrows i paczka wreszcie uciekli z Fox River!!!! 5. Magda M. nareszcie jest z Piotrem !!! yes yes yes pełna extaza !!! Gdyby jeszcze tylko rozbitkowie z lotu Oceanic 815 odpłyneli na tratwie z tej chromolonej irytującej wyspy byłabym w pełni usatysfakcjonowana! ;)

Gość John Trevolta
masz dużo czasu ale ok jak go znajdujesz

Gość ja tak mam jaaa
hihi i dobrze, bo ja jeszcze mam w skladzie Plebanie :P

eeej mam pytanie, co się w nawias wpisuje, zeby wyskoczył ten gościu w czapeczce?? albo ten co wygląda jakby spał?? bo ja biedne stworzenie nie wiem:(

Gość ja tak mam jaaa
e tam, caly czas o tym jureczku i irce nic specjalnego. a mietka ogladasz? sorry, m jak milosc :P :P

z powodu seriali nie mam własnego życia :( codziennie rano po przebudzeniu monologowałam do mojego kota, co by tu wykombinowac, aby Magda z Piotrem znów byli razem mimo, iż on ją tak podle i niewybaczalnie tudzież obłudnie skrzywdził potem nie byłam już w stanie wstac z łózka :(

Gość jojo se se
a ja musze isc do kibelka TRZYMAJCIE KCIUKI ZEBYM NIE POPUSCIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

w punkcie konsultacyjnym. musialabym byc mila dla wszystkich i komunikatywna. myslicie, ze podolam?:) z tym kibelkiem to powazna sprawa, biegnij szybko:P

Gość jojo se se
WSTYD ?????????? nieznam tego slowa, wszystko jest dla ludzi

Gość do winogrona
Harris - cela PH WCALE nie jest różowa :-p

Gość jojo se se
uuuuuuuuuuuuuuuufffffffffffffffff. wlasnie baczek mi wylecial............zwiastujacy nadejscie...........no wiecie czego

spacer -------> myslę, ze podołasz z ta robotą :) ja bym nie dała rady, bo nie jestem miła dla ludzi ale większość ludzi nie ma z tym problemu Powodzenia!

dzieki, haris. podtrzymalas mnie na duchu. ty jestes mila, wiec w czym problem? masz moze na mysli uszczypliwosc czy ironie? to przeciez dodaje smaczku w kontaktach miedzyludzkich:P