Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mecenas karol

czy nie ma tu ani jednej dziewczyny o zdrowych poglądach?

Polecane posty

Gość mecenas karol

Gość jejku jej
a o jakie chodzi i w stosunku ;) do czego ? :P

Gość ajcik
ja tez chce wiedziec, o co chodzi. jestem zdrowa i mam zdrowe poglady. aaa i jestem dziewczyna! :D

Gość mecenas karol
też nienawidzisz dzieci?

Gość ajcik
nie, nie nienawidze. bardzo dzieci lubie, choc na razie wole cudze, niz swoje. swoje planuje lubic za jakies 2 lata.

Gość mecenas karol
czyli jednak nie pasujesz do tych krzykliwych kobiet które próbują swoimi chorymi poglądami zarazić innych

Gość jejku jej
at ty autorko nawidzisz? dzieci są obleśne i w większości rozpuszczone jak dziadoswki bicz. uwielbiam cudze ale na chwilę a potem z ulgą wracam do swoich zajęć :P

Gość ajcik
a mowilam ze pasuje? wiekszosc przekrzykuje sie dla samego przekrzykiwania, nawet nie specjalnie wierza w to, co mowia tonacemu w ramach ludzkiej pomocy przywiazuja kamien do nogi - ot, takie leczenie wlasnych kompleksow dzieki anonimowosci

Gość słodki deser
świetnie że znalazła się choć jedna która mądrze pisze

Gość ajcik
najlepsze sa duszone na wolnym ogniu z ziemniaczkami, koperkiem i przyprawami do smaku. Musisz kiedys sprobowac

Gość A ja powiem tak......
No niestety nie przepadam za dziecmi i co na to poradzę :o Ale bz przesady, glupich topikow jak niekotre idiotki na tym forum nie zakladam i nie rozpisuje sie o swojej nienawisci.

zdrowe poglądy to znaczy jakie?wg Ciebie ,mecenasie ,chyba takie,jakie ma większosc.

Gość tup tup tup
zdrowe poglądy to tylko poglądy mecenasa "benza" karola

Gość ajcik
ajciku wyzej - idz kucharz sobie we wlasnej kuchni i nie mieszaj nas do swoich garów. Ja nie oceniam - ktos kto przepada dobry, kto nie przepada zly. nie ma tu stety czy niestety. ile ludzi na ziemi, tyle rozniacych sie pogladow, po to mamy mozgi, zeby ich uzywac. ale to, co pisze ma sie nijak do zawiści, nienawiści, gnojenia ludzi. wiele obecnych tu osob zniza sie do zenujacego poziomu (pomijam ludzi bardzo mlodych - tych przynajmniej wiek tlumaczy), ale skad tyle jadu w ludziach (wydawaloby sie) doroslych - nie pojmuje. ktos pisze o smierci swojego dziecka, noworodka, a w odpowiedzi pojawia sie komentarz - krotko zyl, wiec ci minie. no jak mozna? jak mozna jechac po najdelikatniejszych sferach zycia, wbijac noz w otwarta rane, wg mnie to nieludzkie - zeby nie uzywac innego slownictwa.

Gość ajcik
tup tupie - wg mnie zdrowe poglady powinny rodzic sie w mysl 'zyj i daj zyc innym', wiecej nie trzeba.