Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana joanna

potrzebuje zakryc defekty urody

Polecane posty

Gość zalamana joanna

mam blizny na karku i rekach po wypadku brzydkie niestety chciala bym to zakryc i przy okazji miec piekna suknie , moze macie jakies fotki sukien slubnych z rekawami dlugimi ale nie z tiulu bo bedzie widac :(

Gość zalamana joanna
dzieki dziewczyny

Gość lela34
po co ci dlugi rekaw?????????????????????????Kup piekna suknie z długimi rękawicami:):)są piękne i efektowne a na kark możesz okrecic długi szal tiulowy delikatny zamiast biżuterii.Rekawice i szal pieknie współgrają ze sobą.

Gość lela34
mogłabys miec piekna suknie z rękawicami a szyje owinąć i puścic za plecy tiulowy delikatny szal.Wszystko efektowne i delikatne choc na linku od załamanej masz piekne rękawy tiulowe wiec taki sam cienki szal zarzycić na szyje i puścic po plecach jak z bajki:):):)

Gość lela34
sama widzxisz wybrałas śliczna suknie ta z tiulowymi rekawami załamana i nie badz zalamana tylko szczesliwa slub jest raz w zyciu....:):):)ja na swoim bylam po operacji jeszcze z gorsetem medycznym a teraz jestem po trzeciej operacji i wszystko da sie zakryc delikatnie...

Gość zalamana joanna
niestety dlugi rekaw musi byc,rekawiczki nawet dlugie nie zakryja tego co chce. Z karkiem lepiej bo mam dlugie wlosy wiec to jeszcze mozna ukryc chociaz w tancu bedzie mi sie odslanial nie mniej jednak zadbam o sciemnione swiatlo :D

Gość czarna__mamba
a ja radze: idź do dobrej wizażystki, one mają takie cuda teraz, że wiele mogą zatuszować. ja miałam niedawno ślub i straszne rozstępy na ramionach, biuście, a kieckę bardzo wyciętą, bez ramiączek, całe plecy odkryte; tak świetnie zakryła to, co niepotrzebne, że aż nie do wiary. pzdr.

Gość vinca
Zalamana, mozna kupic specjalny fluid kryjacy przystosowany do tuszowania blizn. Wiem, ze jest cos takiego na Zachodzie, wiec prawie na pewno w Polsce tez. Poszukaj na sieci. Uzywaja tego osoby z bliznami np. po oparzeniach. Moglabys w ten sposob zalatwic problem karku. A moze troszke za bardzo sie przejmujesz?