Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Safjan

Jakosc kobiet zdecydowanie obniza sie - te urodzone po roku 1986 to juz w wieksz

Polecane posty

Gość xlatka
A mi sie wydaje, ze zazdroscicie mlodym dziewczynom, ze maja dopiero 19nascie 20 lat i dlatego tak gadacie. 30stka to nie to samo co goraca 20stka!

Gorąca ale głupia. 30 latka dopiero wie co to seks i umie czerpać z tego przyjemność. Dorośnij a potem się mądrzyj.

Normalnie narzekacie jak baby po 70-tce, zawsze narzeka sie na mlodziez, na was tez narzekano a teraz uwazacie sie za cudowne pokolenie, mozna peknac ze smiechu. Pomimo tego, ze nie bylo internetu do sciagania \"gotowcow\" to lenie zawsze istnialy, glaby tez, mlodzi zawsze wzbudzali zgorszenie, a madrzy ludzie zawsze byli i sa w mniejszosci, niezaleznie od pokolenia ;) Wiec juz przestancie narzekac jak stare dziadki.

Gość osiemdziesiatsiedem i juz
hmm a wiec nam urodzonym po 86 nie chce sie ruszac bo mamy internet??a wlasnie wydawalo mi sie ze na kafetrii jednak wiekszosc pan jest urodzona troche wczesniej. co do naszej edukacji to prosze sie nie dziwic-wprowadzenie gimnazjum i rzady giertycha zrobily swoje. poza tym nie kazda nastolatka nosi spodnie typu row na wierzchu,nie wszystkie jestesmy puste,tluste i zaniedbane. a wiec prosze nie wrzucajcia wszystkich urodzonych po czarnobylu do jednego kosza

Gość xlatka
Kazda by chciala miec 20 lat, nawet jesli prowadzi w wieku 30 lat fajne zycie. Mlodosc to mlodosc.

wlasciwie to chlopaki i dziewczyny tak po 84\' to jakies imbecyle. naprawde sa glupi :/

Gość osiemdziesiatsiedem i juz
normalnie zaraz wpadne w kompleksy i zamkne sie w sobie:]

Gość ja jestem z 87 roku
i myślę ze mam głowę na karku, nie chodzę w biodrówkach, nie mam tipsów, nie mam tatuaży, brzuch i nerki mam zawsze zakryte, dekolt tez zazwyczaj, ale zgodzę sie z ta opina ze w dzisiejszym świecie takie 15-18-20 latki nic nie potrafią zrobić bo tipsy, nic nie wiedza bo impreza ważniejsza czy tez w necie sie znajdzie, i to tak:-/