Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Safjan

Jakosc kobiet zdecydowanie obniza sie - te urodzone po roku 1986 to juz w wieksz

Polecane posty

Gość Safjan

..wiekszosci do niczego sie nie nadaja... zero kobiecosci, uroda watpliwa, rozkapryszone i niestety glupie To chyba przez Czernobyl

Gość a ty z którego roku jestes

Gość metua
niestety też to zauważam ;(

Gość eeee to Ty bardzo
łagodny w swoich ocenach jesteś...ja uważam, że poniżej 1980 roku sa do kitu...wszystkie jednakowe, zero osobowości, tlenione, z tipsami, brzuchy na wierzchu, tatułaż na dupie, koszmar... za to te starsze, dojrzalsze...miodzio...nic tylko zacałować

Gość porkiii
ja jestem 1982 czyli się nadaję heheh pozdro600

Gość sama mam 26
ale z tymi po '86 to inne pokolenie, wszystko im latwo nawet facetow zmieniac w lozku niby sa ze"stalym" a na boki skacza ze hej- opinia z 3 roznych miast polski nie tylko moja, jakies takie niedorobione wartosciowo pokolenie

No coś w tym jest. Jestem rocznik \'80 i w moich licealnych czasach większość dziewczyn była szczupła. Teraz większość dzisiejszych nastolatek jest wyraźnie gruba i żadna nie ma talii, bo od dziecka noszą biodrówki. Kiedyś dziewczyny nie miały cellulitu, teraz ma go prawie każda.

Gość noo z tym cellulitem
to nie przesadzajmy....on zawsze był tylko wczesniej nie stanowil problemu dla kobiet

Gość noo z tym cellulitem
to producenci kosmetyków nagłosnili problem cellulitu.

Gość rocznik 81
a ja sobie wlasnie uswiadomilam jaka jesten stara,

Gość 185latek
bosza narzekacie jak stare baby..no rzeczywiscie nimi jestescie skoro urodzilyscie sie pzred 80 r.ja jestem z 88 i co wam powiem?macie racje ale nie mozna uogolniac,bo wsyztko zalezy od srodowiska,ja pzrebywam w srodowisku madrych i ambitnych kobiet.wszystkie jestesmy zadbane,ale ebz golizny! nie zawsze ejst tak jakw am sie wydaje..

Gość tatułaż
nauczcie sie najpierw pisać, a potem kobiety oceniajcie jak już posiądziecie tą tajemną wiedzę:D:D:D

Jak mozna wymagac kobiecosci od nastolatek? Dajcie im troche podrosnacv, a potem oceniajcie ich dojrzalosc i kobiecosc :O

Gość Safjan
Ja mam 27 lat !

Ale piszesz o watpliwej jakosci kobiet urodzonych po 1986 roku, czyli tych, ktore maja max. 21 lat :O Trudno je nazywac kobietami, to sa dziewczyny!

Gość zen1979
Tez mam 27 lat, no niedlugo 28, achh :/ Ale zgadzam się z przemówczynią! Nastolatki to nastolatki. Nie można generalizowac, ze wszystkie grube, glupie i nie zadbane. NIektore po prostu potrzebuja troche wiecej czasu, aby dojrzec. Zreszta, co jest z tym czepianiem sie grubych. Przynajmniej sa fajowe i zwariowane :D

Gość Safjan
Też lubię truskawki

Gość przy oparzeniach
podejrzewam, ze tego cellulitu az tyle nie było - szczególnie u młodych. ale co sie dziwić - żarcie naszpikowane konserwnatami, zwierzęta hodowlane karmione "odżywkami", na każdym kroku dostępne czipsym, czekolada - i efekty sa jakie są. a ruszać nie każdemu się chce. co do mentalności - to też widzę różnicę. ten rocznik 86 to jakaś taka granica jest - od niego zaczyna się makabra, totalna degeneracja w zasadzie. moja kuzynka rocznik '86 normalnie czasami mnie az przeraża :o już nei wspomnę o jej koleżankach :O

No dobra, z cellulitem może nie trafiłam ale co do tego braku wcięcia w talii to na pewno mam rację. Kiedyś wszystkie spodnie miały wysoki (czyli normalny) stan, ściskało się talię paskiem, do dżinsów wkładało się bluzkę i tak się nosiło. I talia była. A przy biodrówkach nie ma jej co trzymać i się rozpływa.

Gość tak_tak
talia się rozpływa jak nie ma jej co trzymać :D:D A czy czapke nosisz bo jak nie ma co trzymać mózgu to sie tez rozpływa :P

Gość zen1979
MOja siostra to rocznik '88. Ale musze powiedziec, ze kontakt mamy super. Jest blondynka, ale nie glupia -b. inteligentna, zdala mature, wlasnie wybiera studia. Rozmowy z nia wole czasami od ludzi w moim wieku. Wysoka, szczupla, dba o siebie, zreszta wspieramy sie, mimo ze mieszkamy w innych miastach. W koncu rodzina "slowem silna" :) Wiec znowy, nie mozna generalizowac. Choc rzeczywiscie, na niektorych nastolatkow i nastolatki to patrzec nie mozna, nie wspominajac o sluchaniu. MOze to kestwia wychowania i srodowiska w jakim dojrzewaja??? A w tych czasach o odpowiednie srodowisko tez ciezko :/

Gość tak_tak
Laura - wspiełas sie na szczyt bezmyślności...

Gość zen1979
ha apropos "szczytów...." przypomnial mi sie dwocip: - Jaki jest szczyt bezczelnosci.... ....zagłosować na PIS i wyjechac za granice - :D

Gość przy oparzeniach
ale zmądrzeć nie zmądrezją tak od razu, skoro w wieku 21 lat nadal mają pstro we łbie, a ksiązki to nie wiem kiedy ostatni raz miały w ręce :o juz nawet nie chodzi o podejście do życia zabawowe i brak samokrytyki i umiejętności odpowiedniego ubrania się. tutaj chodzi o brak wiedzy elementarnej! osoba po LO, studiująca teraa nie rozumie słowa "amorytzacja", bo "żebyś wiedziała, ze takich rzeczy w liceum nie uczą" :o nie wiedziałam, śmiać się czy płakać. mam czasem wrażenie, ze przez konsumpycjne podjeście do życia i posiadanie praktycznie wszystkiego w zasięgu ręki te najmłodsze roczniki są jakieś wybrakowane pod wzgledem intelektualnym. my, (tzn roczniki ok. '79, 80' i wczesniejsze) jak mieliśmy pracę do domu to robiliśmy to sami, czasem wyszło, czasem nie, ale nie było opcji, ze znajdę coś gotowego i bemyslnie przepiszę :o takie coiś bynajmniej nie rozwija a uwstecznia. no i te, jakże częste niestety, tematy na kafe z języków- ktoś napisze zdania i porsi o przetłumaczenie, bo mu to do domu zadali :o a już wziąć słownik do ręki, książkę i spróbować samemu to za trudne?

Gość przy oparzeniach
ja poznałam jedną osobę, rocznik '87, z którą można było porozmawiać na jakimś poziomie. wiem, ze nie można uogólniać, ale są to wyjątki potwierdzające regułę, ze ogólnie, społeczeństwo głupieje. a już młodzież w przerażającym tempie :o

Ruszać się nie chce, bo jest internet, są filmy na komputerze, siedzi się w domu, żre się czipsy i popija colą. Kiedyś było więcej wfu w szkole, nie było tyle zwolnień, dzieciaki ćwiczyły, chodziło się na nogach, bo nie każdy miał samochód, wieczorami jeździło się na rowerze albo grało w siatkę na podwórku. Zresztą teraz strach wyjść wieczorem na ulicę żeby w łeb nie dostać.

tak_tak nie rozumiesz o co mi chodzi. Popatrz na kobiety w latach 60,70,80 tych. Byłą moda na ściskanie się w talii paskiem i wszystkie miały talię osy, choć mogły być przy kości. Nie widzisz związku? Teraz większość, nawet jak chuda, ma figurę jak wyciosany klocek.