Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska123457

postinor pytanko

Polecane posty

Gość ciekawska123457

Hej mam male pytanie:) czy jak wzielam postinor to moge zazywac takze Xsenne extra?( mam malutki problem z wyproznianiem sie)

Gość ciekawska123457
odpowie mi tkos..

Gość nie dość ze się puszczasz
to jeszcze masz zaparcia bosh dzisiejsza młodzież

przykro mi ale ja nie widzę związku między postinorem a xenną :) jeśli chodzi o to czy nie osłabi jego dziłania to nie bo musiałabyś po niej dostać dłuuuugiej biegunki. a przy okazji na mnie xenna nie dziala :)

Ma związek, jesli łyknęła 15 minut temu i zaraz chce sobie xenną popić.Jeśli może przeczyścić, to lepiej przez 5 godzin sobie darować. potem hulaj dusza.

gdyby tak wszystkie myślały to nie byłoby tego typu pytań :)

Gość animis
a co ma do tego myslenie ?? myslisz ze jak ktos pyta o postinor to napewno sie puszcza i jest nieodpowiedzialny ? nie widze zwiazku rownie dobrze mogla peknac gumka w czasie seksu ze stalym partnerem takze darujcie sobie takie komenty :|:| a moim zdaniem srodka przeczyszczajacego nie powinnas brac dopoki tabletka sie nie wchlonie :)

Chyba pomyłka. Nigdzie nie napisałam, że kto się puszcza, a domyślenia ma wiele - bo można przewidzieć, że tabletka musi mieć czas na wchłonięcie a wszelkie środki zaburzają proces wchłoaniania (żeby nie napisać, że mogą go całkowicie uniemożiwić przez przyspieszone oczyszczenie dolnego odcinka przewodu pokarmowego).

Gość reflection123
no i tez o to mi chodzilo ze musi sie wchlonac a mialam na mysli ten wczesniejsz wpis nie twoj ale kogos innego ;)