Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andżelaaaa

moj mega problem

Polecane posty

Gość andżelaaaa

mam problem i to durzy....spotykalam sie z pewnym chlopakiem z mojego lo ale z innej klasy piotrek mu bylo na imie. teraz nasze drogi sie pewnie rozejdom bo kazde z nas na inny kierunek chce isc. ostatnio jak u niego bylam, to jego matka zaczela cos mi gadac ze on chce isc na informatyke,ze moze tam spotka kogos na poiomie i ze wogole tacy tam madrzy i kulturalni beda ludzie. ona tzn mama piotra nie wie ze jestesmy razem, mimo ze kilka razy pod niepbecnosc rodzicow u nich nocowalam i kiedys znalazla u piotrka w koszu na smieci prezerwatywe...jej sie zdaje ze my jestesmy tylko przyjaciulmi. ja planuje isc na studium fizjoterapeutyczne i nie wiem czy ta znajomosc ma sens?? czy jego mama mnie nielubi? a moe jest tak glupia ze nie widzi ze jestesmyy razem? piotrek teraz mowi ze on ma duzo nalki i xe egzaminy jakies wstepne i jak chce to mozemy sie spotksc w wolnym dla niego czasie nsa masarz skoro ja na taki kierunek studium ide.....czy dac sobie z nim spokoj i szukac kogos innego czy walczyc o ucxzucia??

Gość dziecko naucz sie pisać
a potem zajmij chłopakami

Gość neturbinka
facet nie powiedzial o was matce, zaczyna sie wymigiwac spotkaniami ze niby wtedy jak bedzie mial wolny czas...on cie nie traktuje powaznie

Gość andżelaaaa
nom;( ja tez tak mysle ale nie chce spojzec prawdzie w oczy....czy powinnam z powaznie pogadac czy juz darowac ta znajomosc??

Gość andżelaaaa
a co cie obchodzi moja matura?? nie podeszlam do niej dlatego ide na studium bo mi taki papierek nie potrzebny w zyciu...;/

Gość no i tak
wejdź na ogólną na topik o jaszczembiu, to cos w sam raz dla ciebie :D

o ja cie nie moge dziewczyno nie obraż sie ale skoro tak mówisz to nie ma dla ciebie kanonów głupoty boooożżżżżżeeeee nie wierze

jak mozna tak twierdzić??? ze mi matura nie potrzebna hehehehehehehe to tak może powiedzieć tylko głupie dziedzko z podstawówki a i tam bywają mądrzejsi

Gość andżelaaaa
a jakich kanonuw? o czy ty gadasz??? chcesz mnie obrazic ze niby jestem glupia?

Gość andżelaaaa
nie potszebna bo ja bede ludzi masowac a nie prowadzic z nimi madre rozmowy. chcecie to idzcie na studja tam sie naluczycie i nic nie zarobicie :P a ja zarabiac bende bardzo dobrze i na wszystko mnie bendzie stac!!!

Gość jadzienka - wisienka
nic dziwnego ze matka tego twojego chlopaka ma nadzieje ze na studiach spotka w koncu kogos wartosciowego. ktora by chciala by syn sie spotykal z taka co wlazi mu do lozka i nie potrafi nawet dobrze pisac

Gość andżelaaaa
a ty mondra jestes, jaaasne, ja mam inne cele w zyciu niz poprawne pisanie poza tym mam dyslexie i dysortografie.......i co? ze niby dlatego jestem glupia,he? kasy bede miala jak lodu to mi zazdroscisz i tyle!!!

hahhahaha:)))

Gość hsfhjkhjldsf
jestes glupia, nie chwal sie kasa bo to swiadczy o twojej glupocie. a masz zamiar masaz erotyczny wykonywac ze tle kasy bedziesz miala?

Gość andżelaaaa
smiej sie smjej, skonczysz jak zebrak, a ja jak ksienzniczka!!

Gość hsfhjkhjldsf
jestem "ksienzniczkom" moja droga i nie mam tak jak ty potrzeby chwalenia sie ze mam pieniadze

co do kasy..to juz ja zarabiam od dawna wiec barak raczej mi nie grozi.. ty zas dopiero idziesz na studia wiec wszystko pzed toba, takze nie wiadomo jeszcze czy rzeczywiscie bedziesz taka bogata jak nam zapowiadasz. jezeli rzeczywiscie tak odpyskowujesz kazdemu to nic dziwnego ze twoj ""chlopak" o ile go mozna tak nazwac nie zamierza wiazac przyszlsci z toba. matury jeszcze nie masz a juzmu do lozka wlazlas, pisac nie potrafisz, wulgarna jeses, bez ambicji...ktora mmatka chcialaby taka synowa

Gość sie usmialam
świetna prowokacja :) ja na Twoim miejscu przekonałabym chłopaka do tego studium.po co mu informatyka? to na pewno jest nudne :P będziecie sie masować wzajemnie

Gość LITOŚCI______________
DO A...... "to tak może powiedzieć tylko głupie dziedzko z podstawówki" dziecko , kurwa , DZIECKO !

no dziecko dziecko właśnie z podstawówki one właśnie wbrew pozodom też czasami o maturze sie wypowiadają wiem bo mam 2 dzieci i czasami słysze oczym gadaja a poza tym ja też ucze w szkole i często rozmawiam na różne tematy z dziećmi o przyszłości i maturze też i mają swoje zdanie i na ten temat też więc nie wiem co cie tak dziwi

Gość ludzie nie podniecajcie się
jakiś dzieciak robi sobie jaja. Uczeń z podstawówki napisałby bardziej logicznie i bez błedów a nie rzekomo absolwentka ogólniaka. Ludzie !!! Nie dajcie się wkręcać !!!!!!!!