Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekaaawska

Co to znaczy, że dziewczyna jest puszczalska?

Polecane posty

Gość Skorpionica 9843754353
Seksuologia ---> Papa moja Ty siostro ladacznico :) 👄

Gość do .karolinka.
Nie jestem hipokrytą i kłamców. Moja przeszłość nie przeszkadza mojej kobiecie, a nie moja wina, że bogata przeszłość seksualna by mnie raziła u kobiety, bo kobieta ma się przede wszystkim dobrze prowadzić!

Gość .karo linka
do .karolinka.-->haha

Gość 5435
Jak wymagasz od kobiety dobrego prowadzania, to sam sie dobrze prowadz.

Haloooo proszę Pana, to już nie te czasy, co facetowi wszystko wolno a kobieta do kuchni i rozwierac nogi jak facetowi sie zachce!! Nie nasza wina, ze emancypacja mezczyzn skonczyla sie w 19 wieku :) Swiat powoli zaczyna nalezec do nas, ale znalazles sobie naiwną i powodzenia Ci zycze :) Nie zycze zle, ale zeby w koncu przejrzala na oczy dziewucha, jakiego szowiniste ma w domku :) Pozdrawiam :)

Gość 5435
I powiem ci, ze jesli twojej wybrance nie przeszkadza twoja przeszlosc, to jest conajmniej dziwne.

Gość do .karolinka.
Kobiety mają prawo korzystać z okazji. Ale nie moja wina, że nie wziąłbym na żonę takiej co spała więcej niż z 2 oraz uprawiała przygodny seks. Wolę moralne cnotki ;)

Gość hej karolinka
ej zaproś może swoja ukochana nieskalaną przed monitor, chętnie bym posłuchała jak jej w tym związku.. Twoja kobieta mnie fascynuje, wiesz? :-p

Poprawka - wolisz niedoswiadczone, najlepiej dziewice, zeby porownania nie mialy i zebys nie zostal na starosc sam, bo kobiety tez chca czerpac radosc z seksu:) No coz..nie kazdy moze byc dobry w te klocki:)

Gość do .karolinka.
Nie mam zbyt bogatej przeszłości: Moja pierwsza dziewczyna - związek i seks z miłości Seks z puszczalską koleżanką, którą dobrze znałem, a to nie to samo co w krzakach czy w kiblu na dyskotece

Gość hej karolinka
a jakiego masz penisa? :classic_cool: przepraszam, to było silniejsze ode mnie.. :-D

Wodnika nie dali chamy :( a tu przewaga na topiku :( ale poszukac mozna dalej, strona ma duzo zasobow :)

Gość do .karolinka.
A w łóżku jest nam super, kochamy dziki seks bez cenzury. Robimy to razem już ponad 3 lata i jesteśmy świetni zgrani. Eksperymentujemy, robimy to w różnych miejscach, jeśteśmy świetnymi kochankami :)

Gość kiki..
Ale skad wiesz, z iloma facetami spala? Nigdy sie tego nie dowiesz. Kobiety nie maja tego wypisane na czole.

hej karolinka -> hahaha :D dobre to bylo "d powie, ze 23 cm :D

Gość do .karolinka.
17 cm

Gość hej karolinka
a obwód?

Gość do .karolinka.
Ale powinny mówić prawdę. Kłamstwo jest ochydne

Gość do .karolinka.
nie mierzyłem, ale raczej gruby

Gość kiki..
Moze i niepowinny. Ale skoro za mlodu szalaly z facetami, to chyba jasne, ze ci prawdy nie powie, bo bedzie wiedziala, ze nikt nie bedzie chcial sie z nia zwiazac. Wiec nie ma co wierzyc im na slowo.

Gość seksuologia
eh, nie moglam nie wrocic znowu :D Koles, nie dodalam, ze pusty jestes - dla Ciebie istotne jest zeby nie rzec najistotniejsze, zeby kobieta nie miala zadnego przed Toba, nooooo, moze 2 czy 1. A wiesz co dla mnie jest wazne? zeby mnie facet kochal i zebym ja kochala jego :) ale rozumiem - priorytety mamy rozne. strzez sie klamstwa ukochanej, oj strzez :) i wiecie co, az z ciekawosci pokazalam ukochanemu topik - usmial sie tak samo jak ja :) pojechalam troche po Tobie, ale tak naprawde, to serdecznie mi Ciebie szkoda. choc wydaje mi sie, ze Twoje kompleksy mozna leczyc, tylko trzeba sobie najpierw z nich zdac sprawe - my juz wiemy, a Ty? Skorpionico, Karolino - czujecie juz to ciepło ognia na piętach? :D

Gość kiki..
moze i powinny....

Gość do .karolinka.
Dlatego lepsze są moralne dziewice z klasą. One dają pewność

To nie tak źle:) A poza tym ja uznaję jedną zasadę. Idę do łóżka z tym, kogo kochyam. Jeśli kogoś kocham, to to ile parnetek miał facet za sobą nie gra dla mnie roli. I tak samo jest z facetami. Miłość to Miłość.

Gość kiki..
Tylko zebys sie na tej dziewicy nie przejechal. Nie dawno byl topik, w ktorym dziewczyny (dziewice) pisaly, ze maja ogromna chec sprobowac z kims innym, zeby wiedziec, jak to jest. Wiec uwazaj.

Gość do .karolinka.
Dobre prowadzenie się i nienaganne maniery to podstawa u kobiet. Lubię dobrze wychowane kobiety, które rozumieją zasady etyczno-moralne i się ich trzymają

Gość hej karolinka
no wiadomo.. ja osobiście uważam że nie ma potrzeby opowiadania partnerowi o poprzednich związkach, no przecież do cholery liczy sie tu i teraz, że chcemy być razem.. a nie z iloma osobami spaliśmy i w jakim celu.. nie chciałabym wiedzieć z iloma kobietami spał mój facet, po co mi taka wiedza? szanuje go za to jakim jest człowiekiem, jak mnie traktuje, i nie wiem co ma seks do moralności, chyba że chodzi o moralność religijna, ale ja nie jestem wierząca. jak nie morduje, nie zdradza, nie kradnie to jest moralny. amen :classic_cool:

Gość seksuologia
a ja lubie facetow inteligentnych, niezakompleksionych i niezakłamanych, hipokrytów też nie znoszę - dlatego u mnie nie miałbyś najmniejszych szans - nie chciałabym nawet Ciebie, jako znajomego :)

Gość do .karolinka.
Kobieta, która się puszcza albo prostytuuje nie jest moralna