Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tańcząca Pani

Meżczyźni niszcza nam Kafe!

Polecane posty

Gość watcher
Tanczaca pani-ale nie jestem w temacie,trudno mi dyskutowac.O co tak naprawde chodzi?

Chodzi mi o \"męskie\" zachowanie na tym forum. No nie będe tu rzucać nickami ale popatrzcie na jakieś tematy. Sama jatka a zdjęcia takie że sie w brzuchu przewraca. Infantylność i prymitywizm.

Gość powiem
Zgodze sie z Autorka topiku - jeżeli dodam ze swej strony ,ze kobiety to żmije i jędze - sama jestem kobieta i jak czytam wypowiedzi kobiet ( oczywiście nie wszystkich ) to odechciewa się zyć . Podejście do tematów tez często przedszkolne - a może po prostu załosne :(

Gość Dorris zd. Czeslawa
a firme masz?

Przykład sam zawędrował... nawet nie musiałam szukać... szmaty iw wieśniaki\"... \"obrażając kogoś i wytykając palcem pamietaj, że pozostałe palce są skierowane w twoją stronę\"

Gość powiem
no dobrze - aż takie kobiety nie sa - zgoda :( ale to dobrze , chodz jadu im też nie brak .

Gość
Probowalem kilka razy prosic,czy apelowac do wszystkich o rzeczowosc.Na tym forum moglibysmy wymieniac opinie,uczyc sie czegos moze od innych.Pare razy zdarzylo sie,ze przywedrowali tu ludzie z waznymi dla siebie kwestiami zyciowymi.Niestety zostali wysmiani i zniewazeni.Chyba nie da sie z tym nic zrobic...Pozostaje ignorowac.Najbardziej zastanawiajace jest tez to,iz niektorzy z tych ...jak sie zorientowalem studiuja,lub sa juz po...To jest dopiero dramma...

I o to właśnie chodzi... Mysle to forum powstało w nadzieji że bęziemy dla siebie zyczliwi a co mamy w zamian? ja sama jak mam jakiś problem to pisze na pomarańczu i pewnie nie tylko ja bo moga tak zjechac że szok...

Gość 145236
yagon - ciebie też czasem ponosi -- choć nie powiem wytrącic cię z równowagi nie jest łatwe . Zgadzam się z Twoja wypowiedzią . Mnie najbardzie irytują osoby , które przyjdą powiedzą coś obrażliwego i nawet nie wracają by muc odpowiedzieć bo swój cel osiągneły .

FEMINISTKI zblazowane odwalcie się od facetów na tym forum, a jak wam się nie podoba to SPADAJCIE na bambus... jestem kobietą!!!

Gość 145236
to fakt bardzo ciężko trafić na normalnego faceta , który rozumie pojęcie - rozmowa , dywagacja czy polemika , nie tylko z teori .

heheheh kobieta ????????? z takim jezykiem jestes najwyzej jej zalosną namiastką

Gość unijny kobieton - feministka
PRECZ Z CHLOPAMI!!! CHLEBA I ORGAZMU!!!

to do>>> A mnie to wali>>> oczywiscie :) i jeszcze ten nick :D chyba wszyscy Cie Walą :D

Gość 145236
Nie dajmy się zwariować i wciągać w rozmowe z osobami typu " a mnie to wali " - dla mnie to poniżej mojej godnosci .

Myśle że to by podziałało w odwrotna stronę... moderatorzy mają to do siebie że nie wiadomo co im sie może nie spodobac i moga zamknąc całkiem fajne topiki :(