Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajniczkaxxx

Kto depiluje włoski na rękach?

Polecane posty

Gość pytajniczkaxxx

Pytanie jak w temacie:)

och, nie, czasami sie widuje takie dziewczyny wręcz z sierścia na rękach, to straszne! ale jak kto lubi :):):)

Ja depiluję. Na początku odrastały szybko i codziennie musiałam przejeżdżać maszynką, teraz golę co 3 dni, bo wolniej odrastają i są mniej widoczne. Szkoda, że z włosami na nogach nie jest podobnie.:(

Gość Tiki tiki i tiki tiki
Ja depiluje. Depilatorem. Wlosy na rekach sa tak samo odrazajace jak te na nogach, pachach i bikini. Wlosy z rak precz!

Gość a po co depilować ręce
???

Gość czy ja wiem moze...
a ja zapytam, jak depilujecie sobie ręce, to tylko przedramiona czy za łokciami też? ja do łokci mam bardzo widoczne włosy a potem stopniowo coraz jaśniejsze i nie wiem czy całe depilować czy tylko do łokcia. Z jednej strony myślę jak to będzie wyglądać, taka granica, ale przecież gdy zdecyduję się na całe ręce to też gdzieś będzie ta granica...

Gość czy ja wiem moze...
nikt nie odpowie?

Gość czy ja wiem moze...
nikt nie odpowie?

ja do łokcia, dalej prawie ich nie widać, więc po co? może sz je delikatnie ścierać pumeksem będą słabsze i cieńsze. Aha, ja oczywiście dłonie też robie :) ale uda tylko w lato, jak widać :)

Gość Fenikx
Hej. Depiluję całe ręce. Ale rzeczywiście tych ponad łokciem nie widać tak bardzo-są jasne-dlatego od czasu do czasu robię sobie dzień dziecka i depiluję tylko do łokci :)

Gość wysokie obcasy26
ja depiluje całe woskiem u kosmetyczki

Gość Fenikx
do Wysokie Obcasy 26 :) a jak długo utrzymuje się efekt depilacji woskiem? bo myślałam nad tym, ale nie wiem czy jest sens skoro mam depilator?

czy ja wiem moze...----> ja depiluję całe ręce, ale skoro na łokciach te włoski nie są aż tak widoczne, to nie musisz ich depilować.

fenikx, chyba nie ma sensu zebyś szła na depilację woskiem skoro masz depilator. Efekt jest taki sam. Ten czasowy również. jak masz depilator to po co wydawać niepotrzebnie pieniądze

Gość amparo
Ja tez depiluje!!! Moze jasna blondynka nie ma takiej potrzeby ale jakos tak strasznie mnie irytowaly bo mam je czarne i widoczne, prawie jak facet. Balam sie depilacji ale nie bylo tak zle a teraz to juz nic nie czuje i w koncu nie krempuje sie latem wyjsc w bluzeczce bez rekawow. Polecam zwykly depilator do tego raz na jakis czas peeling i nie ma problemow.

ja depiluje depilatorem albo woskiem :) i odkad pierwszy raz to zrobilam to zauwazam wlosy u lasek i powiem ze wyglada to strasznie .. nie u blondynek ale brunetki ehh a tak ja mam ladne gladki raczki :)

ja też depiluje,mimo,ze mam jasne włoski :-) raz na tydzień kremem eveline (pozostałe mnie uczulały).po depilacji smaruje rączki kremem bambino lub oliwką.Rączki są gładziutkie i mięciutkie.Depiluje raz na tydzień - tym samym kremem rączki i bikini :-)