Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werta234

czy obchodzicie miesiecznice?

Polecane posty

Gość werta234

waszego zwiazku? chodzi mi o zwizki dluzsze niz rok- czy jakos obchodzicie kolejny miesiac bycia razem? my nie obchodzimy, tzn nie wychodzimy nigdzie, nic takiego(zreszta tego tez na rocznice nie robimy) ale chcialabym chociaz zaznaczyc jakos ze jest kolejny miesiac-a najczesniej to jest tak, ze np pisze mu smsa"kochanie, a dzis juz nastpeny miesiac minal jak jestesmy razem' a on na to" wiem" i tyle:O czy tak powinno byc,czy moze ja mam jakies za duze wymagania?nie mowie od razu zeby robic tego powodu przyjecie, ale jakis mily sms, kwiatek, spotkanie na spacer z tej okazji chyba by moglo byc?

Gość stuknij się w łeb
a tygodnicy nie chciałabyś obchodzić? a może codziennice?

Gość wspolczuje facetowi
matko jedyna !!!!!!!!!

Gość neturbinka
ja zmezem obchodze: - dzien poznania sie -dzien slubu. jako malzenstwo obchodzimy te dwie rocznice. gdy bylismy para to w pierwszym roku bycia razem swietowalismy kazdy miesiac z uwagi tez na to ze wczesniej nie bylismy oboje nigdy w stalym zwiazku. pierwsze nasze swietowanie odbylo sie juz po 3 tygodniach:)) teraz miesiecznic nie swietujemy bo 5 latach chyba chodziennie bylaby jakas okazja by cos swietowac. dlatego bchodzimy te dwie wymienione wyzej.

Gość calineczek
nie no, ja z moja ukochana to miesiecznice mielismy przez pierwsze 3 miechy, pozniej na pol roku a teraz na rocznice tylko :)

Gość a my jestesmy
razem 1,5 roku i jakos szczegolnie nie obchodzimy ale co miesiac w ten dzien dostaje kwiatek :)

Gość werta234
a czy ja napisalam ze chce szczegolnie obchodzic? chcialbym tylko zeby pamietal o tym i to zaznaczal:O

Gość Nie bo to infalntylne

Gość pasażerka na gapę
my obchodzimy minutnice :) co minutę dajemy sobie buziaczka dla upamietnienia chwili od ktorej jestesmy razem :) siedzimy na bezrobociu zeby nie przegapic zadnej minuty...troche sie nie wysypamy ale czego sie nie robi dla milosci ❤️

Gość realnie az do bolu
my obchodzimy hucznie rocznice pierwszego bzykanka, po cholere glowe sobie zawracac innymi bzdetami

Gość faceci nigdy nie pamietają
o takich rzeczach a po drugie to takie strasznie dziecinne jest kwiatek na pamiątke pierwszego spotkania, pierwszego pocalunku, pierwszego seksu a może jeszcze na pamiątke tego kiedy pierwszy raz wziąl cie za reke ..... wyluzuj, za dużo romansów sie naczytalaś i naoglądalaś melodramatów

Gość pasażerka na gapę
ah i jeszcze swietujemy dzien w ktorym po raz pierwszy przy sobie zaczelismy pierdziec...to byl przelom :)

Gość non-conforma
My nawet nie pamietamy kiedy sie poznalismy, bo bylismy pijani - dlatego nie obchodzimy - i jest git.

Gość realnie az do bolu
dziewczynom to obchodzic miesiecznice, zaden problem, o ile nie sa w ciazy, chlopakom troche trudniej, trzeba zaiwestowac w kalendarz itp

Ja nawet nie wiem dokladnie odkad jestesmy razem, tzn od ktorego dnia. Miesiecznica, haha :D

Gość aniolek2217
nie, nie obchodzimy miesiecznic a jestesmy z soba juz ponad 3 lata... ale rocznce zwiazku staramy sie obchodzic..

Gość noxia
Ale jesteście mili....omg... My nie obchodzimy. Tzn już nie obchodzimy. Kiedyś, każdego miesiąca już z samego rana dostawałam ślicznego sms'ka , a potem na wycieraczce zwykle kwiatka i przy nim karteczkę z wierszykiem. Zdarzały sie też czekoladki xD ale stwierdziłam że po co on ma się tak starać, skoro ja w ogóle nie wykazuje w tym temacie inicjatywy... więc teraz to już obchodzimy tylko rocznice ;):)

??? dobre:D my obchodzimy dzień poznania się- bo to męża urodziny i dzień ślubu bo to pierwszy dzień świat bożego narodzenia przynajmniej żadne z nas nie zapomni;)

Gość ksennaaaa
do stuknij sie w leb-------dobre :D usmialam sie:D 🖐️

Gość dzej zi
to moze pisz mu codziennie: kochanie to juz kolejna doba kiedy jestesmy razem:O

NIE obchodzimyy takich bzdur dla nas są ważne dni urodzin , imienin , data naszego slubu i narodzin synka to wszytko

Gość gość
Tak obchodze... Dziś mija miesiąc a ja w pn składam do sądu papiery rozwodowe :-) Taki dostałam prezent....gówno warte to wszystko :-(

Gość Było miło
Teraz to są tak głupie niektóre dziewuchy,że nawet nie chce mi sie tego komentować!

Gość gość
ktos sie musial bardzo nudzic i wykopal temat z 2007 r :D