Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość banalne aż do bólu...

Kocham żonatego faceta...

Polecane posty

Gość można się przyłączyć
ja płacze praktycznie co noc przez mojego:(i nie wiem co mam zrobic....

można się przyłączyć - a zdradzisz w jakim jesteście wieku?

Gość pul90
ty sie tak nie przejmuj nim bo jak widze to mu na tobie nie zalezy wienc poco to ciagnac

24

nie płacze ale nie wiąże się to z moim zaangażowaniem. Po prostu realnie oceniam sytuacje. Za długo to trwa więc różowe okulary dawno spadły.

można się przyłączyć - ja mam 25. A ile ma Twój? milka - to ile już tak trwasz w tym związku?

ja mam dzis jakąs depresje chyba bo wydaje mi sie, ze jestem beznadziejna bo nie chce mnie normalny facet , który chciałby normalnego związku tylko starszy facet jedynie do łózka:( tak dzis mysle...

42 prawie

u mnie to trwa ponad 1,5 roku

można sie przyłaczyć - mój ma 42!!!Więc pod tym względem mamy praktycznie taka samą sytuację... U mnie to trwa prawie pół roku,ale tak "na serio" to jakieś 3 miesiące, wcześniej jeszcze było w miarę niewinnie choć w zasadzie zmierzalo do jednego...

co nas pociąga w starszych facetach??? czasami mam wrazenie, ze to wszystko, te słowa to tylko po to zebysmy sie im oddawały:( bo tu chodzi tylko o sex. We wrzesni minie 2 lata jak go poznałam, z nim przezyłam swój pierwszy raz a teraz czuje sie strasznie zle z tym wszystkim:(

czuje sie jak jego zabawka, jak odskocznia od rzeczywistosci:(

Gość nie dziwne ze
faceci w twoim wieku cie nie chca, skoro dla ciebie facet musisz miec to cos - czyli 40 lat i zone na karku

facet starszy pociąga mnie swoim umyslem sposobem bycia myslenia mowienia zachowania. Równolatek nigdy się tak nie zachowa i nigdy taki nie będzie.

milka ...dokładnie tak jest :)

Gość nie dziwne ze
no to wlasnie mowie

mnie własnie nigdy nie pociagli starsi faceci...nigdy. Jego jak poznałam to nie dalabym mu więcej niż 35,36... A to i tak więcej niż moi dotychczasowi faceci-wszyscy w moim mnie więcej wieku... Nie wiem czy mojemu chodzi tylko o seks bo na razie jeszcze do niego nie doszło;) Choć było blisko;) Wiele razy podkreślał,że uwielbia przede wszystkim ze mną być,rozmawiać,patrzeć na mnie.A to że mnie bardzo pragnie to osobna kwestia. i własnie w ten weeknd mieliśmy razem wyjechać i pierwszy raz sie kochać:( I co?I wielkie g... :(

Gość nie dziwne ze
facet co ma 40 lat wie, ze milosc to mrzonki, vide jego zwiazek z zona po kilku(nastu) latach i szuka mlodej do lozka, majac rowniez swiadomosc tego jak te mlodki tam zaciagnac wam sie to podoba im tez, po co ten placz?

nie dziwie się ------------> facet w moim wieku to gówniarz którego nie stać na normalne zachowanie bo się popisuje jaki to z niego bohater i cudo. Nie zaprosi do restauracji nie kupi kwiatów nie poda płaszcza nie odsunie krzesła nie wstanie gdy wychodzimy ani wchodzimy. A i tematów rozmów trudno znaleść.

Gość nie dziwne ze
milka schmitt -> jasne, ze tak, ale facet nie w twoim wieku robi te wszystkie rzeczy dlatego, ze wie co chce osiagnac, inaczej mowiac wie jak grac

milka - dokładnie! starszy facet jest zupełnie inny, dla niego kobieta jest najważniejsza i pokazuje to na każdym kroku...

mój np gdy idziemy do restauracji zawsze sie pyta na co mam ochote a jak skoncze jesc to czy moze jeszcze czegos nie chce...gdy wychodzimy to on mnie zawsze puszcza pierwszą i otwiera dzwi, gdy idziemy do niego jest tak samo mimo ze niesie cięzkie torby otwiera mi drzwi albo ja sobie je sama otwieram bo widze ze jest obładowany ale puszcze mnie pierwszą.......faceci w moim wieku o takich banalnych drobnostkach zapominają niestety:(

Gość nie dziwne ze
dokladnie, wie jak grac zeby dostac to co chce odstepstwa od tej reguly sa bardzo nieliczne, tj. facet odchodzacy od zony dla kochanki dla nich to jest dobra zabawa niewielkim kosztem, bo co kosztuja slowa "jestes dla mnie naj* (wstaw co chcesz) +komplementy na kazda okazje +szarmanckość +plus kolacja i paradoksalnie to, ze facet ma zone czy inne "zobowiazania" sprawia ze sytuacja jest jeszcze bardziej ciekawsza i trzymajaca w napieciu, no cholera przeciez zawsze cos sie dzieje

nie dziwne że - może w części przypadkó (może nawet w większości :( ) tak jest... ale mój np. nie robi tego dla seksu bo go nie uprawialiśmy, i wiem że to wcale nie jest to na czym mu najbardziej zależy,więc nie spłycaj prosze tak takich związków...

i to jest taka gra a my jestesmy głupie i naiwne az do przesady:(

banalne aż do bólu......ale on dązy do tego bo czy zdrowy, dojzały facet nie bedzie tego chciał????? ja juz teraz wiem ze do tego to wszystko podązało...

Gość nie dziwne ze
Oczywiscie wyjatki sa, ale wyjatek jak sama nazwa wskazuje nie zdarza sie zbyt czesto.

Gość wiej głupia
naiwna i bezmyślna panienko...