Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nołimaginejszyn

Po maturze... Zero pomysłów na przyszłosc. Jedyna jestem?

Polecane posty

Ja mam ten sma problem Zdałam mature, nie wiem co chce robic w zyciu, dni mi teraz bez sensu mijaja... Roboty szukam 9 ichyba znalazłam ale nie zapeszam) nie wiem na jakie studia isc, wogóle uwazam ze moje zycie jest bez sensu. I wymysliłam ze wyjade na rok do Hiszpanii jako aupair. Mam wszystkich tutaj w dupie i chce wyjechac daleko daleko

co do programów graficznych to grafika komputerowa, możesz też iśc do studium stylizacji paznokci, jasne, że wszystko się da terazx kierunków jest mnóstwo.

Gość nołimaginejszyn
No ja tez lubie jeszcze angielski, ale nie az tak zeby studować filologie angielską. Co jak co ale przecierz nauczycielką angielskiego bym nie chciała byc nigdy

Ooooooo akurat po anglistyce możesz mnóstwo rzeczy robic i zarobić też nieźle;)

Gość Kalinka_22
mialam tak samo w Twoim wieku. Dlugo zastanawialam sie jaki kierunek studiow wybrac, tez nie wiedzialam co chce robic w zyciu. Ale w koncu podjelam ostateczna decyzje i jestem zadowolona. Na pewno masz jakies marzenia...

Gość nołimaginejszyn
No własnie studia studiami.... Jak nie mam pracy i kasy to przecierz nigdzie nie pójde

Gość nołimaginejszyn
Kailna_22 a na co sie zdecydowałaś?

Gość tosamo
nołimaginejszyn myslisz o jakchs studiach? co pisalas na maturze? moze poszukaj teraz jakiejs pracy? postaraj sie znalezc cos z tymi pzanokcjami, taki kurs chyba nie trwa dłuzej niz 1-1,5 msc bedziesz jeszcze miala czas, zeby popracowac mnie tez dobija to nicnierobienie;/

Gość nołimaginejszyn
Na maturze miałam angol i biole. Na studia bym chciała isc ale... trzeba na nie wtydac jednak kase. A znajac rzeczywistosc nawet po studiach ludzie pracy nie znajują. Nawet nie wiesz jak ja juz sie mecze w domuu... Chciałabym chodzic do szkoły. Wtedy to przynajmniej miałam co z czasem robic

Wybacz mi moje stwierdzenie jeśli cię urazi, ale wydaje mi się, że w pewnym sensie dobrze ci z tym, tłumaczysz, że do pracy nie bo to bo tamto, jakbyś chciała iśc na studia i chciałabys coś zrobić to byś zroibiła. A tak hmm czekasz aż może coś przyjdzie samo.

Gość tosamo
a nie myslalas o jakiejs pracy na wakacje? teraz bez studiow cieezko.. sprobuj, nic nie tracisz teraz sami musimy sobie organizowac czas ;)

Gość nołimaginejszyn
Nie no spoko... Masz pewnie racje. Taka juz jestem. Niby cos bym chciała a tak naprawde to najlepiej mi jest tak jak jest. Chciarz niee.... bo nie mam kasy. Kill me :|

Gość tosamo
to nie mow, ze nie masz kasy, tylko postaraj sie zarabiac! nic za darmo nie ma! probowalas chociaz?

Gość nołimaginejszyn
O pracy pewnie ze MYSLAŁAM. No ale tylko myślałam nic w tym kierunku nie robiłam, ja bym tak chciała zeby ktos mi all zalatwił. Chciałabym jechac na holandie, moze tam bym sobie zarobiła kase na studia. Ale nie mam paszportu, bo nie mam na niego kasy

Gość tosamo
myslenie to troche za malo nie licz, ze ktos Ci ją znajdzie... mieszkasz w duzm miescie? roboty jest duzo, tylko trzeba sie troche wyslic, dla absowentki zawsze sie cos znajdzie nie narzekaj, działaj! ;)

Gość nołimaginejszyn
jestem ze wsi :)

Gość nołimaginejszyn
Wstydze die przyznac... A ty skad?

Gość cocojambooooooooooo
po maturze idę na polonistykę jak się nie dostanę to nie wiem co zrobię bo do pracy iśc nie mogę tzn mogę ale mi się nie opłaca