Muchomorka 0 Napisano Czerwiec 7, 2007 od jakiegos czasu w polowie cyklu mam bardzo ciemny, obfity sluz, poszlam do ginekolozki ktora stwierdzila ze to jest normalny objaw plodnych dni cyklu, przy okazji poprosilam o tabletki antykoncepcyjne. Mialam czekac na okres i wziac pierwsza tabletke w pierwszym dniu miesiaczki. W polowie cyklu znowu mialam plamienia, a wczoraj pojawilo sie krwawienie, myslalam ze to okres wiec wzielam tabletke, a dzisiaj po okresie ani sladu! znowu nieznaczna ciemna wydzielina, czy ktoras z Was orientuje sie co sie moze stac jesli wezmie sie pierwsza tabletke w innym dniu cyklu niz pierwszy? boje sie ze jeszcze bardziej rozreguluje sobie cykl, ktoras tak miala?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pon_de_replay 0 Napisano Czerwiec 7, 2007 no to na pewno nie bylo madre posuniecie.pierwsza tabletke bierze sie w pierwszy dzien okresu...pozniej codziennie mniej wiecej o tej samej porze przez 21 dni,pozniej 7 dni przerwy i osmego dnia zaczynasz nastepne opakowanie......a takie plamienia w trakcie brania pierwszego opakowania to byl normlany objaw.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Muchomorka 0 Napisano Czerwiec 7, 2007 te plamienia zaczely sie zanim zaczelam brac tabletki, pierwsza wzielam wczoraj bo mialam 33 dzien cyklu i pojawilo sie krwawienie wiec myslac ze to okres wzielam, a dzisiaj okresu juz nie ma i to mnie martwi, jesli to nie byl okres to pewnie ich dzialanie bedzie duzo mniejsze, jesli w ogole, no i zeby mi organizm nie zeswirowal, ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 7, 2007 Spokojnie. Kontynuuj branie, teraz już nic nie zrobisz. pamiętaj jednak o tym, by całe pierwsze opakowanie się zabezpieczać. Jeśli nie masz pewności co do miesiączki - lepiej się ten miesiąc z dodatkowym zabezpieczeniem przemęczyć - niż później martwić ew. możliwością zaistnienia ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta1983 Napisano Czerwiec 8, 2007 WOW aż miesiąc się zabezpieczac?? Ja wam powiem że zaczęłam brać harmonet.. Zawsze u mnie w 1 dc jest mała plamka brązowawa... Więc wzięłam pierwszą tabletkę i okres nie przyszedł. Może to jest przez antykoncepcje tyle w niej hormonów...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Czerwiec 8, 2007 Plamienie zawsze zalicza się do starego cyklu. 1 dc to ZAWSZE krwawienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach