Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominikaaaa26

Czy można się zakochać w bracie?

Polecane posty

Gość Dominikaaaa26

Urocza filigranowa, zaradna kobietka to właśnie ja. Jednak pomimo swoich 26lat nadal samotna, imprezy wesela a ja zawsze w samotnym towarzystwie. Mówia wybredna kobieta... A ja? Tylko czekam na kogoś kto dotrze do mnie emocjonalnie, kogoś przy kim będe mogła być sobą, przede wszyskim kogoś z kim będę mogła przegadać noce... Może to dużo ale udało mi się poznać kogoś takiego. Wspaniały facet, przy którym brakuje mi słów i milcze w zadumie i zachwycie, żejescze nikt niebył podobne tak do mnie. Potrafimy rozmawiam godzinami płakać i patrzeć na siebie i nie moc się nadziwić, że tak można być z kimś blisko a przede wszystkim tak bardzo sie rozumieć. On jes moim kuzynem, i dlatego wiemy że to taka braterska bliskość, ale łapie się ostatnio, że myśle o nim jak o mężczyżnie i bardzo bym chciała mieć go przysobie zawsze i wszędzie... Pomóżcie co robić....

Gość Kasia......
Mmmm....

Gość Dominikaaaa26
Nasze mamy to siostr cioteczne

Gość mlodaaa
stopien pokrewienstwa nie jest duzy bo wasze mamy nie sa siostarmi tylko kuzynkami wiec...

Gość neturbinka
jejku kuzyn....dla mnie to nie do pomyslenia. to byloby jak jakies kazirodztwo. pozygalabym sie

Gość wasze dzieci będą mutantami
Więzy krwi są święte.

Gość mlodaaa
nie przesadzajcie!!! ich matki sa kuzynkami wiec nie jest tak zle :)ale pomysl czy to nie czasem tylko zauroczenie chwilowe

W moim najbliższym otoczeniu są dwa małżeństwa z takim samym pokrewieństwem jak Ty i Tój kuzyn.Jedna para to mój sąsiad,druga to kuzyn.W obu przypadkach nie było żadnych problemów żeby zawrzeć związek małżeński,tylko ciotka trochę na początku gderała.Obie pary mają po zdrowym dziecku.Powodzenia i odwagi życzę.

Gość Znałam taką parę
I ona teraz leczy się psychicznie.

Gość lovelove
to pokrewieństwo w trzecim pokoleniu. prawnie taki związek jest dozwolony. nie widze problemu. a co na to twój kuzyn?

Gość wwwwwww...
a ja mialam wlasnie romans z takim kuzynem. nasze matki tez byly siostrami ciotecznymi. taki zwiazek nie jest juz zakazany przez prawo i nie jest to kazirodzctwo Ale drugi raz juz bym znim sie nie zwiazala i potem zlawalam ze z nim bylam,ale to juz inna sprawa

Gość Do znałam taką parę
leczy się , bo durne wypowiedzi czytała :o

Gość Dominikaaaa26
Moja rodzina chyba przezyla byb szok, ale to co jest miedzy nami... to magia. czy przy takim porozumieniu jest mowa o zauroczeniu napewno nie

Gość jak nie ma się problemu to
można zawsze sobie wynaleźć. To nie żaden brat, tylko kuzyn, a to spora różnica.

Gość to i tak masz dobrze
ja kiedyś miałam mały romans z moim kuzynem a mamy wspólnych dziadków cięzko było, ale ucielismy to

Gość taki stopień pokrewieństwa
jest dopuszczalny przy zawarciu małżeństwa

Gość wwwwwww...
a co czuje twoj kuzyn?? czy on tez chce z toba byc?? w moim przypadku nasze rodziny nie utrzymywaly bliskiego kontaktu, prawie sie nie znalismy.zblizylismy sie do siebie podczas wspolnych imprez

Gość Dominikaaaa26
co on czuje nie wiem, wiem na pewno ze tak samo jak ja nie moze sie nadziwc ze my jak dwie polowki jablka ale zawsze potarza i mowi do mnie siostra...

Gość Sywiaa__
hmm dla mnie kuzyn to nie brat a juz napewno w takim stopniu pokrewienstwa.No i jeszcze niedawno sie poznaliscie, wiec pewnie mamy tez rzadko sie widuja.

Gość bzduraaa
dziewczyno daj sobie na luz to twoj kuzyn, mimo wszystko rodzina nigdy tego nie zakceptuje ty sie zakochalos a on i tak traktuje cie pewnie jako tylk siostre

Gość mmmmmmm................
Przerąbane

Gość gość
W zakonnym bracie ?