Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniolek2217

ciemniejsza skóra wokół okolic bikini

Polecane posty

Gość aniolek2217

Mam duzy problem i nie umiem sobie z nim sama poradzic... otóz odkad pamietam mam wokoł okolic intymnych ciemniejsza skóre, taka szara, jakby brudna.. oczywiscie nie jest ona brudna.. nie wiem jak to zlikwidowac i jaka jest tego przyczyna?? jesli ktos moze mi cos doradzic bede bardzo wdzieczna... nie wyobrazam sobie bowiem zebym wyszła teraz na plaze... to widac..;/

Gość a jak wcześniej wychodziłaś...
bo z tego co piszesz to jest to stary problem.Może od depilacji....

Gość aniolek2217
wiesz, ja w sumie nie pamietam kiedy na plaze wyszłam... chyba jak jeszcze dzieckiem byłam... teraz jakos nie mam odwagi.. moze to prawda, ze od depilacji..ale jaki to ma zwiazek?? mam dosyc mocne owłosienie typu meskiego, brzmi to smiesznie, wiem..ale dla mnie to dramat.. walcze z tym jak moge... no ale... poradzcie cos..

Gość niom...
no to poprostu Ci włoski przeswitują przez skórę.A może depilacja laserem...bo jak bedziesz ciągle golić albo usuwać kremami,które zostawiaja cebulki pod skórą to problem nie zniknie.Najlepiej poradz sie kosmetyczki....

Gość aniolek2217
ale nie sadze zeby to było preze włoski pod skóra... ta ciemniejsza skóra jest tam, gdzie hmm, jakby to okreslic.. na zgieciach skóry?? no wiecie, od odbytu mniej wiecej do myszki... tak jakby od dołu... nie tu u góry..tu jest ok, nie chodzi mi o to ze ciemniejsza skóra jest tu na włoskach łonowych.. tzn po ich ogoleniu, pomozcie

Gość niom...
nie bardzo rozumiem...no ale cóż...może każda tak ma....Wiesz co idz ty babo na solarium i jak reszte ciała opalisz to sie wyrówna i na plażę wyjdziesz bez problemu.