Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikika

mały biust pomocy

Polecane posty

Gość kikika

tlyko się załamać, lato przyszło bluzki z dekoldem, na ramiączkach,a ja mam tak mały biust, że wszystko na mnie jak na wieszaku wygląda ----- ochyda :( ;/ nic nie wygląda na mnie ładnie, pewnie ludzie się śmieją (faceci) że taka płaska jestem ;/ Zancie jakies sprawdzone metody, żeby powiększyć biust?? ale nei operacja!

Gość sama sobie wmawiasz
ze sie wszyscy z Ciebie smieja , mi np. podobaja sie mniejsze biusty i jest duzo mezczyzn ktorzy maja podobne preferencje

Gość kikika
ja jakos tego nie zauwazylam. bo zawsze facec gapia sie na wydekoldowane dziewczyny, co im biust sie z za bluzki wylewa ;/

Teraz jest wiele staniczków ktore mają wkładki silikonowe, w strojach kąpielowych też-możesz wtedy ubierać obcisłe bluzeczki,ale odradzam dekolty bo to tylko przywilej dużych krąglych piersi,ale tak jak ktoś juz tu napisał-nie wszyscy faceci lubia duże piersi u kobiet,głowa do góry

Gość kikika
wiem, że są.. tragedia :(:(:(:( Wiem, że to nie jest kolosalny problem, ale dla mnei to jest problemem ;/ myslalam, zawsze ze bede miala duzy biust, bo moja sisotra i mama maja duuuuzy, a ja musialam zostac poszkodowana;/ w zlej kolejce stanelam

Gość hoola-koola
strzel sobie operacje i tyle, duzo to nie kosztuje. Polecam dr Pawla Szymanskiego z w-wy