Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kewcia

Zakopane... co polecacie???

Polecane posty

duzo osob nie poleca zakopnaego ze wzgledu na tłumy!ale cos je tam ciagnie prawda????:)

Gość inny facet
wogole bym zakopanego nie polecal. za duzo pojebanych turystow, jak kochasz gory to je wybierz, a nie miasto gdzie wszystko jest 10x drozsze i pelno wiesniakow zgrywajacych taternikow.

zgadzam sie z toba ze pawdziwe gory to nie miasto:) ale tym razem wybieam miasto bo jade z malym dzieckiem, a wlasciwie to nawet nei miasto bo nocuje 15 od zakopanego

ja tam narzekac nie bede,bo w miescie to ja bede tylko nocowac,a dzien zamierzam spedzac w gorach,na szlakach...zamierzam zwiedzac...

pewnie:) kazdy wybiera to co chce:) JA JESTEM PRZEKONANA ZE BEDZIE SWIETNIE:) PIEKNE WIDOKI I SUPER EKIPA:) CZEGO JESZCZE TRZEBA:)

Ja jadę wkrótce trzeci już raz. Byłam na Morskim Oku, zrobiłam podejście (do większej połowy) na Giewont - lęk wysokości :o, Gęsia szyja, skocznia, spływ Dunajcem, Czorsztyn... To widziałam. Co jeszcze polecacie??

aa i na Gubałówce byłam też. Teraz jadę na 10 dni, pewnie znów będzie Morskie Oko, doliny... I chyba o Kraków zahaczę bo nie znam :o

Gość Marynaaa
A gdzie najlepiej się zakwaterować?? Bukowina, Murzasichle czy Kościelisko?? A może inna miejscowość??

Gość Marynaaa
Pomórzcie proszę nie wiedzącej :o

Gość a macie
plecak z misiem?

Gość a macie
butelke na wodę sodową albo opakowania na oscypki?

Gość a macie
rogi jelenia?

Ja raz mieszkałam w Białym Dunajcu, to zaraz za Poroninem, ale więcej tego błędu nie powtórzyłam, niby taniej niż z Zakopanem, ale i tak codziennie dojeżdzałam do Zakopca, więc praktycznie wychodziło na to samo, a ile czasu marnowałam, więc jesli masz zamiar siedzieć w Zakopanem to tylko tam kwatera. A co polecam? - moją ukochaną Dolinę Białego, dla mnie najładniejsza z dolinek no i Sarnią Skałę, niedaleko, nie za trudno a jakie widoki... po prostu boskie, no i spokojnie, a nie jak na Giewoncie :D

Gość moderNgirL
ja Ci moge coś nie polecić! Nie jedz żadnych kebabów czy hambudgerów lub gofrów na Krupówkach matko jedyna drogie i ochydne :///

Gość moderNgirL
ja Ci moge coś nie polecić! Nie jedz żadnych kebabów czy hambudgerów lub gofrów na Krupówkach matko jedyna drogie i ochydne :///

ach dodam jeszcze jedno... miałam szczęście pierwszy raz być nad Morskim Okiem, praktycznie pustym, ludzi można było policzyć na palcach 1 ręki, a dodam, że był to środek sezonu. Jak mi się to udało? Akurat wybraliśmy się nad Morskie, przedostatniego dnia pobytu, bo strasznie chciałam je zobaczyć, więc pogoda była mi obojętna, jak jechaliśmy w Zkopanem zaczynało podać, dojechaliśmy tam jeszcze nie padało, było tak ok. 12, zaczynało grzmieć, ale ja uparta zakupiłam tylko foliowy twarzowy płaszczyk i ruszyłam przed siebie, czułam się jakbym szła pod prąd, tłum ludzi wrazcał znad MOka, a tylko pojedyńcze jednostki tam szły (czyli my), padać to padało, na paru grzmotach się skończyło jak doszliśmy to zaczęło wyłazić piękne słoneczko, było poprstu bosko i przedewszystkim pusto, dopiero jak ruszaliśmy w powrotną drogę to nadchodziła kolejna fala turystów, no i mam pamiątkę - piękne zgjęcia bez obcych w tle! Kocham Zakopane 😍

Dolina Kościeliska z Jaskinią Mroźną i halą Ornak, Wielki Kopieniec, Kalatówki, Sarnia Skała, a i widoki z niepozornego niby Nosala są przecudowne. Dolina Chochołowska, Pięciu Stawów, Kasprowy........ Tatry są przepiękne!